Bloggpaus

Ska ta bloggpaus ett tag. Måste lappa ihop mig igen. Känner mig skit och allting går bara ner och ner och ner. Vill verkligen dö. Varje gång jag tar bussen eller tunnelbanan vill jag bara hoppa framför dem och dö, men jag låter bli för jag är inte självisk. Är bara rädd att jag inte kommer att tänka på andra för en dag och faktiskt göra det. Måste bli bättre inna jag kan fortsätta, men jag komme rinte atts luta blogga ;) Måste bara ta en pause i ca 1vecka. Vi ses på söndag om exakt en vecka då!
.
Puss på alla och vi ses sen <3

VARNING: störande inlägg...

Vill bara supa ner mig, bara dricka och dricka och dricka tills all smärta tar slut. Jag orkar inte känna mig så här längre. Min mamma hatar mig, min pappa hatar mig, min syrra oxå. Hon sa till mig att hon tänker flytta hemifrån för hon inte orkar med mig och "stämningen jag för in i huset". Hon sa oxå att hon inte kommer vilja ha någon kontakt med mig längre efter att hon flyttat om jag inte går till en psykolog. Tvångst? Hon vill seriöst tvinga mig att gå till en psykolog. Jaja, hon får skylla sig själv, jag menar "hon gör dteju för mitt eget bästa, så att jag ska må bättre". Bitch. Om dte e så hon vill ha det så fine, jag bryr mig inte. Ska supa ner mig, dricka till sjag dör. Jag ska gå nu och ta 5st alvedon så att smärtan försvinner. ÅH! Orka rint emed allt bara. Läxor, och läxor. Jag e för feg för att prata med killen jag gillar. Jag är olyckligt KÄR. Jag vill dö. Min familj hatar mig. Mina vänner hatar mig. DÖDÖDÖDÖDÖ!!!

När tiden börjar rinna iväg får man en panik.

Kom hem från träningen för ca 2h sen. Tränade i stolta 1.5h :D Det blev 25 minuters intensiv cykling (-160 kcal) och 15 minuters löpning/PW (-120 kcal), 30 min medel styrka (-250 kcal) och 10 min stretching/ yoga (-50 kcal) så dvs träningen blev alltså -580 kcal. Stolt :) Kommer tärna ganska ofta nu eftersom jag har klassresa på torsdag-lördag nästa vecka och jag måste se bra ut eftersom vi kommer att bada i det iskalla havet och basta. Då vill man ju se bra ut... Plus om 2.5 veckor ska jag åka till Barcelona med mami (GLAAAD!) och jag kommer gå runt i shorts/ kjolar och säkert bada i bikini så mina ben och min mage måste vara perfekta, smala och fina plus mina kärlekshandtag och armfett måste bort bort bort. Men jag känner att träningne börjar bli lättare nu. Jag körde ju verkligen ett hårt pass utan att ge upp. Jag e väldigt lat av mig plus att jag röker (sämre kondis) så jag e stolt hahahaahaha.
.
Min mat idag: frukost: smoothie på 1/3 mango, lite havregryn, 1/2 grapefrukt (200 kcal). Lunch: lite sallad, 1/2 knäckebröd med tunt lager lätta (100 kcal). Mellis: 2 powerking (20 kcal). Middag: 1/2 portion low-carb fasta, 1 qourn-köttbit, 1/2 stekt äggvita, sallad (250 kcal). Mellis: smoothie på 1 kiwi, grönt te, lite havregryn (100 kcal).
Totalt: 90 kcal (med träning)


So I don't have to keep crossing my arms to cover my tummy.

Så idag åt jag inte så mycket faktiskt. Frukost: 1/2 portion havregrynsgröt m lätt mjölk + lågkalori äppelmos (150 kcal). Lunch: en jävla donken glass!!!, calippo shot (300 kcal). Så dt blev ju inte mycket mat, men mycket kalorimässigt. Men jag har ju gått ganska mycket idag och tagit 4 cigg :P haha. Nee men imorn ska jag gå och träna i 1.5h minst! Det blir mest rumpa magområdet (mage+höfter a.k.a. love handles) och kondis. Har planerat att cykla i 20 min och jogga/powerwalka på springbandet i 15 min samt kanske 10 min crosstrainer. Ska oxå gå på något aerobics pass nån gång nästa vecka efterosm jag har en ENORM so presentation på torsdag och jag måste träna eftersom det är i grupp. Menmen, träning och mat (lite mat) är viktigare än plugget just nu eftersom jag mpste se bra ut tills sommaren och skolavslutningen.


Shots, shots, shot shots, shots, shots!!!

Var i Grönan i går och tittad epå LMFAO. Skit kul!!! Dansade som fan non stop i 90 min och förbrännde säker 400 kcal, men  andra sidan så åt jag ganska mycket :/ Menmen, det e bättre att äta mycket och träna mycket än att äta lite och träna lite, för om man tränar lite och äter lite så kommer kroppen se flabbig ut och benig, men med träning så kommer man se bättre ut fastän man äter mycket (man förbränner ju det man äter!!!). Skulle träna idag men det blir inget av dte eftersom mina päron vill ha en familjedag. Jag hade oxå planer med kompisar, men nähä!!! Livet suger ibland, jaja....


Gymma med sockervadd på magen

Oj asså fa fan! Måste seriöst skärpa mig med bloggandet för jag gör ju fan aldrig det! Iaf ett inlägg per dag är ju bättre än inget inlägg alls :P
.
Igår gick det faktiskt bra med maten. Visst dte var mindre nyttig (en glass, sockerfria tuggummin) men det blev lite kcal i slutenden plus att jag gymmade i ca 40 min rent gymmande (-230 kcal) så jag e ändå stolt.
Idag ville jag gymma igen men jag kan nt. Jag ska till grönan och titta på LMFAO! :D e jätte glad men det ska tydligen vara kallt ute så jag kommer ta med mig en tjockare jacka eller ta min vårjacka och en tjocktröja under. Menmen jag e mest orolig för maten eftersom det typ inte finns någon tillåten mat i grönan som jag kan äta :/ Kommer dock tillåta mig att köpa en sockervadd eftersom jag älskar sockervad :) Men därför ska jag gymma lördag och/ eller söndag. Helst båda dagarna för att verkligen få bort allt.


Dagen i ett snabbt drag

Så har väl dagen gått bra. Dagen började med en smoothie på 1 dl soyayoghurt, lite lätt vaniljyoghurt, 1/2 äpple och 1/2 dl havregryn. Blev rätt mätt på det, men eftersom vi hade nationella så tog jag med en corny spóm jag åt lite i taget unde rksolan. Hoppade över lunchen och tog 1 cigg ist. Fast sen blev jag såklart hungrig, fetto som jag e, och åt en crossant (?). När jag kom hem åt jag 2 qournfilé med babyspenat och lätt dressing. Gick ut på min flöjt och när jag kom tillbaka tog jag en smoothie på blåbär och lätt kvarg + lätt yoghurt. Så totalt skulle jag gissa på 700 kcal (om man ränkar med alla frukter jag småätit under dagen ^^) och ändå e jag mätt nu, så det e ju bra! ska gå o gymma imorn icg eftersom jag har idrottt i skolan imron så har jag ju redan med idrottskläder så det blir ju som en kick att gå till gymmet ^^ ser riktigt fram emot det :)
.
Men min dag idag har varit riktigt bra. Gick ganska mycket med mina kompisar, eller det var lite, men sen så gick jag till min flöjt och gick runt lite med mami efetrs flöjten så jag gissar att på ett totalt ligger jag på ca 550 kcal. Ska iaf gå och duscha och sen sova. Har en del grejer att göra imorn så jag måste få i mig sömn :D Gonatt alla drömmare.

.

If you're waiting for an invitation You're gonna wait a long time Wait a long time, wait a long time.

Har haft fullt upp idag: gäster, shoppat mat, städat osv UTAN CIGG!!! HEMSKT! Åh, så gissa vad? Åt ostbågar och lite paj idag. Men som tur var det de värsta jag åt idag. Annars har ju proppat mig full på sallad, vattenmelon och proteinfyllda qournfiléer. Sen to gjag oxå 2 skålar med mild lättvanilj yoghurt och crunchy. Det blev säker mycket kalorier men utan ostbågarna ligger jag under 1000 kcal iaf. Bra. Imorn ska jag oxå ligga under 1000 kcal, men inget gym för jag har mycket att göra dock på torsdag och/ eller fredag blir det gym á 60-90 min. Känner mig redan peppad!May is my bitch, and I know how to handle bitches!

Då har man inte uppdaterat på ett tag... Har blivit jätte dåligt på det! Men imorn, eller om 1 min, så är det maj och då tar jag nya tag!
.
Så valborg... Belv lite crazy, inte alkoholmässigt (fast jag tog några klunckar kalorifylld bärs) men jag träffade en sät kille som jag hamnade i armarna på. Kanske på hans läpapr till slut, och kanske ett strul? Haha woups bad ass Veronika :P Nee men inget allvarligt enligt mig eftersom jag inte är en hora och endast strulat med 1 kille innan ( + oskuld) och denna kille var verkligen söt måste jag erkänna! Nu har jag ett skäl att bli fin, så jag inte blir den där feta engångstjejen man strulade på valborg. Nu gäller det att bli fin så att han vill ah mig i framtiden och så att han inte skäms att se mig på stranden, om det blir något då :P.
.
Så maj.... Ny start. Under 1000 kcal per dag och det mästa grönsaker och sötsug = frukt (t.ex. smoothie utan socker) och proteinrikmat som tofu och veggo saker. Ska oxå för en gångs skull börja träna som fan. Minst 2 ggr i veckan, MINST. Vill inte sätta ribban för högt så jag sen får ångest....

.
.

RSS 2.0