Hårda tag och flera tankar

Tränade lite nu, i ca 30 min styrka + 20-30 min promenad. Höll inte riktigt koll på tiden på promenaden men det var ca 6-7 låtar á 4 min. Tränade styrka sen och jag mspte erkänna: Har hamnat i oform :/ Inte, inte bra. Under lovet v 15, då jag inte har läxor, ska jag träna varje dag. Tränar på friskis i skanstull, om någon vill veta. Ska i alla fall börja gå och lägga mig tidigt på vardagar såa tt jag kan vakna tidigt och göra yoga i ca 40-60 min varje morgon.
.
Svar till M, inlägg: Ja jag gick med Tanya på simning förut :D Slutade sen eftersom jag inte hade tid, och jag vet inte om jag ska ångra det eller inte. Jag fick MASSIVA msukler av det så jag såg ut osm en fet bodybuilder men det var i alla fall träning... Jaja, får bli gym, styrka hemma och promenader ist :D Har frågor till dej dock: Känner jag dig, har vi träffas och var i Tyreö bor du?

.

Varför?

Så, någon idiot sa om min blogg till mina päron. Så Hej mamma pappa, and fuck you! Och till perosnen som sa det: Om jag någonsin får veta vem du är så kommer du ångra det! Förlåt om jag låter hotande men jag är riktigt arg.
.
Så eftersom alla jag känner redan vet att det är jag som skriver om bloggen kan jag presentera mig: Jag heter Veronika, 16 år och bor i Trollbäcken, Stockholm. Går dock i en skola i stan och har en del vänner, bl.a. en som bor 3 timmar ifrån mig. Jag gillar att titta på TV och gå ut och shoppa. Bor med mamma, appa och min äldre syster Oliva +  jag har en dvärgshnautzer (?) som heter Ronja som jag älskar över allt annat. Så om ni vill veta något mer är det bara att fråga :)

Jag i orange.
.

.
Har tyvärr inga bättre bilder på mig, emn kanske komemr ta några på mig i framtiden ^^

No time to think, No time to do

Oj, har verkligen ingen tid att uppdatera min blogg :P Har TON av läxor och jag pluggar och pluggar. Idag i alla fall har dte gått bra med maten, ca 600 kcal. Tycker att det är ganska ok, faktiskt, med tanken på hur jag ätit de senaste dagarna :/ Hade t.o.m. ett vredesutbrott på min egen kropp igår natt. Men det verkade ju funka :D Bra att ha på minnet...
.
Imorn ska jag iaf på bio med några kompisar. Vi planerar att äta sushi och säckert snacks på bion. Åh, nej... Men som tur vet de om min blogg och de förstår mig och tänker inte tvonga mig till något så jag kanske hoppar över något eller tar en liten popcorn och liten sushi. Tur iaf att jag har såna vänner <3

.

Att bestämma sig och hoppas på att lycka

Blev inget inlägg igår. Trodde det var en bra dag men något inom mig skrev och jag kände en typ av ångest, men jag ville inte släppa ut den. Men på kvällen så sprack det. Hetsade lite och spydde. Gick och jag mig i sängen men kunde inte somna. Tror jag låg i ca 1h med gråt och ångest innan jag gjorde det. Hade lite ont, men jag får skylla mig själv. Om jag bara hade lyssnat på mig själv hade jag inte gjort det. Tankar snurrar runt och jag är yr, orkar inte gå till skolan, men har idrott idag så jag kan i alla fall förbränna lite kcal och inte ligga som en fet jävla säl. Vet att jag inte brukar lyssna på mig själv men om allt går enligt planerna så kommer jag träna i gymmet varje dag under påsklovet dvs om 1 vecka. Vill verkligen komma igång med träningen.

.

Svar och mer

svar till Stina, inlägg: Det är dock inte sant det du säger, visst näring förtsätter vidare in i kroppen men inte fett. I magen tas inte näring upp, utan näringne tas upp i tarmarna och då måste näringne var helt och hållet nedbryten. Salivet bryter ner kolhydraterna och i magen bryts protein ner, så de två näringarna fortsätter ner till tolvfingertarmen men fettet, som inte har brytits ner tillräckligt, brukar oftast lämna magsäcken sist eftersom det är minst nedbrytet.
.
Känns osm om jag ätit hur mcyket som helst idag fastän jag vet att jag ätit under 500 kcal hitils. Min pappa köpte sushi idag och jag har verkligen ingen lust att äta det, men jag är tvungen ty jag lovat min syrra att ät amed familj idag, fö ren gångs skull... Imorgon blir det halv fasta: bara rinnande mat och sallad. Så soppa och sallad: Here I come!

Smala ben, men inte tillräckligt smala!
.

Rädsla som inte går att få bort.

Det finns flera olika typer av rädsla: t.ex. sån som man blir lite rädd för men det går att övervinna och en typ av rädsla som man vill dö av och inte kan få bort. Jag är skit rädd för spindlar (kryp överhuvudtaget) och jag kan inte andas vid dem och jag börjar gråta, men det är inte en sån farlig rädsla, som min rädsla för att bli fet. Den rädslan är svår att få bort och den sitter fast i magen, huvudet och hjärtat. Den får mig inte bara att gråta och svårt att andas, utan den ändrar hela mitt liv och synen på livet. Den rädslan kommer aldrig att försvinna, utan på något sätt alltid finnas kvar inom mig.
.
Efter en del hetsa-spy är jag trött och ska gå och sova och försöka att inte tänka på spindlar och andra kryp. Vill verkligen sova haha. Ska bara leta fram kläder tills imorn och planera vad jags ka äta, men alla vet u att jag inte har någon självkontroll och ändå inte kommer att äta det jag säger åt mig att äta. Hmmm... Hur ska jag ändra det?

.

Att vända sig ut och in

Har ni någonsin spytt så mycket att ni till slut trodde att ni slulle spy upp magsäcken? Det händ emig idag, och det var jobbigt. Salladen i skolan var slut så jag åt lite av skolans mat, vilket ledde till att jag tog en glass efter skolan, vilket ledde till att jag åt lite pommes, vilket ledde till stort hets hemma och som till slut ledde till 3 spyomgångar på endast 2 timmar. Känner mig slut i kroppen och har ont i halsen. Kommer bli en till omgång eftersom jag fortfarande känner mat i magen och det skrämmer mig faktiskt. Jaja, ska försöka få skolan att ha bättre sallad imorn så att jag inte behöver hetsa och spy ihjäl mig :/

.

Kroppen värker och jag vill dö

Jag vaknade med en enorm värk i hela kroppen. Jag tränade ju inte ens igår (som jag planerat, idiot...) så jag her ingen aning vrf jag har ont, menmen. Ska äta frukost nu: sallad med 2-3 skivor knäckebröd (13 kcal/skiva). Blev så glad när jag hittade det brödet, det är ju knappt några kcal i det ^^ Ska ju sallads fasta idag dvs sallad, light/lågkalori drycker, lågkalori bröd, lättdressing osv, asså lätta produkter. Ska fasta onsdag, fredag ocg vägning lördag eftersom jag ska på tjej middag på lördag kväll och du vill jag ju väga mig innan jag typ dödar min kropp med allt fett och alla kolhydrater och kcal osv :(
.
Jaja, god morgon iallafall och ha en fetfri dag :D

.

När du är tunn som luft så är du nästan perfekt.

Nästan ja, men sen gäller dte också att BLI perfekt dvs bra betyg, alla älskar dig, perfekt hy/hår osv, bra kläder mm. Men det är ju den lätta delen, det är ju viktnedgången som är svår.
.
Åt "nyttiga våfflor" idag, 2st. Grahamsmjäl ist för vanlig mjöl, inget socker, lättmjölk och lågkalori sylt m lätt kvarg (0.1% fett), därför behöver jag inte vara så arg på mig. Ville spy men jag kunde knappt stå upp efter de andra omgångarna idag så jag lät bli. Ska skaffa dulco imorn och salladsfasta. Får ju bara hoppas att det finns bra sallad imorn i skolan, men det komemr det säkert inte vara eftersom vi äter sist på hela dan, ca 12.30. Skit sent och jag kommer säkert bli hungrig till lunchen. Som tur kommer jag ta med en stor redbull light och två paket tugummi (sockerfritt) ås jag borde kunna hålla mig imorn. Planerar att fasta två dagar den här veckan för jag har vägning 1 april. Jag vet, jag vägde mig igår men dte gills inte haha :P Ska iaf väga mig om exakt en vecka och då vill jag väga under 56.5. Efter helgen så väger jag säkert mer än 56.7 som jag gjorde igår (lördag) morse så jag får ju inte ställa för höga kraf på feta stora mig.

.

I Fink U Fat And I Hate You Alot

Har ätit som en häst idag, dock så har jag spytt 2 ggr idag så jag har ju knappt "fått i mig" hälvten av det jag stoppat i mig, som tur... Ska gå och handla mat om en stund. Ska köpa suketter (JAAA!!!), cola zero och massor av light produkter. Kommer försöka hitta frukost flingor med nästan inga kcal och köpa lite mer havregryn. Ska även tvinga ut min pappa på energi dricka eftersom i Ica Maxi kmåste man vara 18 år -.- helt onödigt enligt mig... Jaja för väl överleva. :/

.

Att låta bli

I fredags had ejag en toppen dag., igår tippade mitt humör ner och idag håller ångesten att ta över. Jag vill bara ta en kniv och allt kommer bort. JAg vill bara äta och äta, ibland låter jag bli men ibland inte. Måste ta en cigg och ett tugummi, stänga gonen eller läsa en bok, bara få bort tankarna om mat. Jag förstår inte hur mitt humör kan gå ner så mycket på bara 3 dagar... Vill bara dö. Det hjälper om jag går i skolan för då småäter man inte. Behöver skola utan mat nu!

.

Det tippar ner, även portionerna.

Jag vet att jag har vägning nästa vecka men jag kunde inte låta bli att ställa mig på vågen idag. Och jag vägde 56.7 kg! Det är ett helt kilo mindre än förra vägningen. :D Så glad, och för att jag ska hålla den här viktnedgången måste jag minska portionerna på tallriken så jag kommer att börja äta på mindre tallrikar. Det är psykiskt, asså vi vill äta med en full tallrik för då känner hjärnan sig mättare, så om man äter på mindre tallrikar så tror hjärnan att den blir lika mätt som en stor tallrik, om ni förstår vad jag menar ^^ haha
.
Åt frukost: 1/2 portion havregrynsgröt m lättmjölk och 1 msk lågkalori äppelmos + en fullkorns finnchrisp och allt tillsammans blev ca 150 kcal och jag är SÅÅÅ mätt nu. Kommer säkert vänta med lunchen ett tag, plus om jag tar en te och en cigg nu så kommer jag vara mätt hur länge som helst, som tur...

.

Älskar att lägga mig till sängs hungrig, och låta kurrandets sång vagga mig till sömn

Men jag kan inte somna! Är yr och har verkligen ont i huvudet. Tror t.o.m. att jag svimmade ett tag för jag kände mig borta i ca 10 min, så jag steg upp från sängen och tog ett glas vatten och äter resten av kesellan jag öppnade för ca 30 min sen. Åt då bara halva kesellan så nu äter jag resten för att inte svimma... Suck vad jobbigt

.

You've got the love

Har verkligen varit på bra humör idag! haha. Bakade en tigerkaka och danskade i köket som en idiot. Sen på promenaden med hunden sprang jag siksak på hela gatan och sjöng och dansade. Som tur är det fredag kväll och ingen är ute på gatorna ute här så ingen såg :P Men jag kände mig verkligen trött efter dansandet och springandet med hunden i 30 min så jag förbrände en del kalorier där haha. Åt ju ändå ganska mycket idag, fastän jag skulle ha salladfasta men vi had eingen sallad hemma plus salladen i skolan var slut! Fanfanfan. Det blev i alla fall 2 corny idag, en till lunch en till frukost (200 kcal), 2 powerking (30 kcal) och lite jävla godis som jag blev skit mätt på. Ska ta en kesella nu och vila upp mig för imorn då jag ska träna för första gången på gymmet på hur långe som helst. Latmask jag är alltså...

.

Slutet kommer som början går

Sista inlägget idag. Hoppar övet matsedeln idag, igen, eftersom jag inte orkar skirva haha lata jag. Ligger dock under 1000 kcal, men exakt orkar jah inte räkna nu, vill inte få ångestattack igen.
Fick en fråga hur gammal jag e. Fyllde 16 för en månad sen, dvs jag går i nian och gymnasievalen bubblar runt mig hela tiden så det bildar ju ångest, stor ångest. Jag måste vara bäst i alla ämnen förstår ni :/ Alla MVG och komma in på det bästa gymnasiumet för mig... Åh, jobbigt. Kommer sakna alla mina vänner fastän jag säkert kommer träffa dem efter skolan. Är ändå ganska glad att börja i en ny skola så att man kan få ett nytt första intryck, ett intryck att jag är smal och fin, och smart!

.

Svar

Fick en fråga hur lång jag e, hur mkt jag väger och var jag bor. Svar: är 172 cm, bor i Stockholm och jag vet faktisk inte hur mkt jag väger. Vägde mig sist ca 1-2 veckor sen och jag vägde 57.7 kg, men nu har jag ingen aning :/
.
Fick även en fråga hur man ska få tillbaka flowet efter några cp-dagar. Svar: Jag skulle börja med att trappa ner på kcal lite. Sen så kan man ha några faste dagar eller hård diet dagar, t.ex. salladsdiet, soppdiet osv. Försök inte äta sött utan kompletera det med frukt/grönsaker. drick mycket drycker med lite kcal ocg efter några dagar kommer man känna sig bättre. Har gjort det några gånger men måste få tillbaka flowet igen så imorn är det sallads fasta :D

.

Italia, min fiende

Jag älskar italiensk mat osm innehåller mycket bröd och olivolja. Jag hade verkligen lust att äta det så jag tog några krutonger och olivolja och suget försvann, som tur... Men i alla fall, hemskt! Att jag åt det, det vill säga. Menmen bättre än pommes, godis och/eller snacks. Hm... Plus det hjälper inte att det var pannkakor till lunch. Tog 2 st... Fast man fick ta högst 6st så jag ät stolt att jag itne tog mer av skolans godaste mat :P Idag är ju helt cp...
.
Fick en fråga hur jag orkar att fortsätta efter en cp dag. Och svaret är att jag tänker hur jag skulle se ut om jag slutade och jag vill inte bli fetare än vad jag redan är. Jag tänker hur "långt" jag har kommit och hur mycket tid jag skulle ha slösat om jag gav upp. Så enkelt är det faktiskt.

.

Att göra bort sig

Jag gjorde bort mig idag, big time! Jag åt en stor portion sushi, 8 bitar, och choklad + skittles. Åhh! Bara godiset blev ca 250 kcal så ni fattar ju vilken fetto dag jag har haft... Äter en qourn-biff nu för att få i mig lite proteiner. Tog även kosttillskott för att inte tappa allt mitt hår och bli blind... Är ju väldigt rädd för dte efter att jag tittat på supersize vs superskinny så jag ska börja med att ta mer vitaminer osv. Känner som om jag äter som en jävla supersize, dvs MYCKET! Vill verkligen inte fortsätta så här, fortsätta i den feta världen!

.

Snurrar runt i en värld med mat

En jobbig dag med mycket mat. Åt ingen frukost dock, men lunchen blev lite pasta m qourn-färs. Mellis blev lite choklad, pommes och glass (NEEEJ!). Jag börjar verkligen tappa kontrollen igen och jag vill inte det. Tittar på Supersize vs Superskinny idag och jag vill verkligen inte se ut som en supersize, jag vill se ut som en superskinny, super smal, super vacker och ha ett super självförtroende. Men det är en lång väg dit. Kommer inte väga mig tills 1 april och jag hoppas verkligen att vågen inte skämtar med mig då haha XD. Jag hoppa spå högst 55 kg, helst 54,X men kommer inte nå det om jag äter som jag äter idag...
.
Inga cigg idag heller, kommer få det imorn efter skolan om syrran ej glömmer köpa för jag fick henne att köpa ut t mej igen haha. Får väl gå igenom en halv dag med sötsug igen då :(

.

Matsedeln

19 mars 2012
Ätit:
Frukost: inger.
Lunch: 2 små grönsaksbiffar (200 kcal)
Middag: sallad, paprika, lite glass (300 kcal)
Åt och spytt: glass, qourn-biff, sallad
Träning: promenad (-250 kcal)
.
Totalt: 250 kcal.


And she lived skinny ever after.

Skulle fasta idag om jag skaffade cigg, fast det hände ju inte. Jag stod framför 7-eleven i ca 20 min men ingen ville köpa ut så jag åkte hem. Åt lite mat och glass (NOOOO) som jag senare spydde upp. Har inte spytt på ganska länge så jag trodde det skulle vara svårare (ovan) men det gick snabbt och enkelt. Dock kom inte allting upp men men, jag får skylle mig själv sne under sommaren när alla skrattar åt mig och tittar snett på mina feta lår, hängiga mage, klumpiga armar och dubbelhaka... Wääää, vrf ska jag vara så svag. Ska försöka skaffa cigg imorn men jag har mkt läxor så får se :/

.

Känner verkligen så här ibland ^^Solen sken in genom fönstret och jag tänkte på lyckan i 5 sekunder.

Har precis vaknat efter en kamp med ögonen som ville hålla sig stängda... hemska att inte kunna vakna då man vill. Sov i ca 7.5h idag, men det räcker inte. Idag ska jag försöka sova i 9h, eller då jag känner sug ska jag bara gå bums till sängen och skita i suget. Ska även försöka skaffa cigg på egen hand idag, något som jag inte gjort på länge haha :P
.
Så fasta idag... Känner inget sug, hittills. :/ Ska iaf ta en kopp grönt te och is vatten nu. Tar även med mig en flaska saft till skolan idag. Vill träna på gymmet, men jag har fullpackat med läxor så jag hinner fan aldrig! Skit frustrerande!!!

.

1000 dreams, 0 comming true

Så är man snart klar med rummet. Jobbat hela dan, vädrat alla kläder, sorterat saker i skåpen och skrivborden, promenerat med hunden och... NEJ!!! JAG HAR ÄTIT IDAG!!! HELVETES JÄVLA IDIOT MAT MED FETT OCH KOLHYDRATER OCH KALORIER OCH FETT OCH SMÄRTA OCH FETT OCH KOLYDRATER!!! Ska fasta imorn, på riktigt dne här gången. Ingen mat alls tills onsdag. Får äta på onsdag morgon, men det ska ändå vara lite. Ska bomba med fun light, te, kaffe och power king. Oj vad power king är bättre än red bull! Köpte 7 st power king för priset av 2 red bull. Mycket bättre ju ^^ Haha ska köpa mer power king imorn så kommer jag dricka ca 3 st / dag. Ska skaffa cigg imorn också. Jag vet att jag inte borde röka men jag märkt att sen den dagen som jag slutat röka har jag ätit som fan så jag måste börja igen innan jag ser ut värre än vad jag redan ser ut.
.
Ska kanske avslöja vem jag är då min blogg fyller 6 månader, 1/2 år! Kanske avslöjar mitt namn tidigare för alla som jag känner som vet om min blogg vet ju att det är jag så ja... ni förstår. ^^ Men bild på mitt ansikte och mer info om mej kommer då min lilla blogg fyller 1/2 år ^^

.

Rensar tankarna med en skruv och kniv

Idag håller jag på att fixa mitt rum. Var i IKEA igår och köpte ett STORT klädskåp och en bokhylla. Håller på att sätta ihop det i mitt rum nu. Det e ganska jobbigt och jag förbränner kcal. Ska träna lite idag och ta en promenad. Min syrra e skyldig mig 10 cigg och jag kommer få 2st idag så kommer ta en på promenaden. Skönt, då försvinner suget som kryper upp inom mig. När jag byggde ihop skåpen behövde jag en skruvmejsel och en kniv, kniven för att få upp kartongerna. Och när jag hade kniven i handen kom tankarna upp: Jag kanske borde ta kniven och skära bort fettet. Skada mig själv utifrån som jag skadar min kropp inifrån genom att äta mat, met äcklig mat. Tankar som snurrar runt.

.

Vandrar under jorden med en känsla av misslyckan

De senaste dagarna har varit helvete, bokstavligen! Åt som en gris och tränade nästan inget. Eller jag åkte ju skidor igår (ca totalt 3.5h rent åk) och lite styrka i veckan, men det räcker inte eftersom jag åt myyyyckeeeet!!! Måste börja dra ner på allting. Har gjort en förbjuden-lista t mej med mat som jag absolut inte får äta:
.
Förbjudet-lista
1. Potatis i alla former.
2. Ris.
3. Ljust bröd.
4. Ost.
5. Smör/ margarin.
6. Sylt, marmelad osv som ej är lågkalori.
7. Socker.
8. Det flesta frukterna, dock inte grapefrukt, äpple, apelsin.
9. Blåbär :(
10. Drycker med hög fett, socker och/ eller kalorihalt.
11. Att träna mindre än 3h/vecka.
12. Sova mindre än 8h/dygn.
13. Godis, godsaker och snacks i ALLA former.
14. Nötter, ej mandlar i liten mängd.
15. SNABBMAT!

.

Jag lovade, och det lovar jag

Ska hålla mitt ord, jag ska nå 50 kg till 23 maj. Det är 7.7 kg. Borde inte bli svårt, men jag ska nå det. Ska börja träna varje dag, hemma eller på gym spelar ingen roll, men jag måste träna 30 min styrka och 30 min condis, MiNST. På gymmet får jag gärna ta i mer, mycket mer om jag vill. Kommer vilja sitta helst 2h i gymmet. Ska fy fanimej göra dte och nå min målvikt, vara stolt och känna mig fin.

.

Sommar tider, hej hej!

Sanar sommar så jävla mkt. Problemet är att jag inte kommer at glädjas till fullo om jag inte är smal och vågar gå ut i shorts. Jag älskar shorts, men jag måste vara smal för att kunna gå ut utan att skämmas. Just nu vågar jag inte visa mina smalben utan kläder utan att skämmas. Så hur kommer det att gå om jag ska ut i shorts som visar 95% av benen (inte allra översta lår, man vill ju iinte ha shorts som ser ut som trosor). Uff... Och de senaste dagarna har varit skit så jag hoppas att jag hinner nå iaf 52 kg till 23 maj. Den här månaden (MARS) vill jag nå 56,x kg. Väger runt 57.5-.9 så det är ju bara 1 kg på 16 dagar. Bprd einte vara så svårt... Borde inte, men med tanken på hur mycket jag äter så... Ska träna varje morgon så fort det blir just på morgona plus om jag orkar jogga/power walka halva vägen till/ från skola. Då menar jah inte lugn promenad utan hård powerwalk eller svettig jogging. Så har vu ju dusha ri skolan så det är ju bara att dusha där.

.
PERFEKTA BEN TILL SOMMAREN!!!

Försök men ingen lycka

Så idag åt jag på max: en greenburgare och pommes. Aj aj aj inte bra. Behöver cigg. Nej, det behöver jag inte heller. Vill inte ha cigg. Jo jag vill ha. NEJ jag vill inte ha. Men annars kommer ju äta dig fet. Men dte är onyttigt. AAAAAAHAAHAHAAAAHAHAAAAAA!!!!! Jag är så förrvirrad. Jag vill verkligen ha en cigg men jag har lovat mig själv och andra att inte ta mer cigg, eller inte lovat men sagt att jag ska försöka sluta. Vet inte vad jag ska göra...

'
.

I'm not hungry. I'm pretty stuffed on bullshit.

Och så var de det. Dag flöt förbi som alla andra vanliga dagar. Skulle fats amen gissa vad? Min acig gär slut! Så suget kommer tillbaka och det är hårt. Känner att jag vill äta hela tiden och allt. Dock så åt jag medelmåttigt idag: frukost: te. lunch: croissant. mellis: lätt kesella m jordgubbar. lunch: 4 små broccoli. Behöver verkligen få mina cigg, annars kommer jag frossa i mig godis och liknande.
.
Fick precis ett utbrott på syrran när jag skrev detta inlägg. Skrev så kommer hon och ska störa mig med sitt "ge mig mina kläder du lånat!" så jag gör dte och så ber jag om mina kläder som hon lånat. Jag vet att hon hade flera saker som tillhörde mig men ändå gav hon nt dem, så jag sa t henne "aah, trevligt. har en ljugande bitch till syrra." så gissa vad? Hon slängde sig på mig och gav mig nästan hjärnskakning (bokstavligen). Slog henne också då, som jag inte borde gjort men i alla fall, och jag har fortfarande ont i huvudet. Det är hemskt! Och inga cigg blir det säkert från henne fastän hon är skyldig mig 10 st. Får väl köpa själv på något sätt.

.

Efter ångest, svett och tårar

Tränade klart precis. Planerade att gå ut med hunden men det är för sent för det :/ Ska lägga mig och sova kl 21-21.30 så att jag kan sova lång tid. Metabolismen blir bättre om kroppen får sova minst 8 tim. Fast innan jag lägger mig kommer jag ta ett kallt bad i ca 20 min, då menar jag iskallt BAD. Det boostar också metabolismen för jag vill få bort den där jävla glassen. Har så stor ångest över det att det inte är sant. Mår verkligen dåligt, det bara pirrar i mig av ångest. Vill bara dö, vill bara få bort allt, och slut på ciggen är det också så suget drar sig in i mig, men jag måste bekämpa det med en kopp grönt mintte. Gud, snälla hjälp mig nå mitt mål.

.

need to be skinny for summer


Solen skiner, jag står i ruiner

Åt glass idag. En kula i bägare med strössel. FAN, så jävla besviken. Dock var de det ända jag åt idag, ingen mer förutom vatten, te och kaffe. Fast fan kaffet, jag fick mjölkmage eftersom jag är laktosintolerant, fast bara om jag dricker "rå" mjölk dvs ej tillagad. Har även gått runt och shoppat och promenerat på stan så om jag tränar styrka (speciellt mage och ben/rumpa!) i 30-40 min så har jag förbränt allt. Så träna ska jag göra nu, och så fatsa igen imorn. Jag skulle ju fasta idag, men lite glass försörde allting. Vrf gick jag o fikade med kompisar? Det sociala livet gör mej bara fetare och fetare och jag har inte gått ner i vikt och jag har inte blivit smalare utan allt går ner i diket och jag blir bara kvar som stående ruiner.

.

Tomhet och tårar

Ska fasta imorn. Ingenting förutom vatten, te och kaffe. Kan också förbruka tuggummi och redbull om jag vill. Ska försöka träna någon gång i veckan men det kommer bli svårt eftersom dte är nationella i NO i veckan och jag msåte PLUGGA. Ska också åka till Romme med skolan på fredag och då kommer vi åka hela dag och förbränna ca 800 kcal. Vi kommer få mat där, äcklig snabb man, som jag kommer hoppa över och ist ta med mig müslibar (3-4 st)och dricka massvis av energidrycker light så att jag kommer gå ner i vikt. Ska försöka fatsa i en vecka, iallafall till Romme, men efetr tre dagar blir dte tydligen enklare att fatsa. Får väl se. Vill känna mig tom. Och tom ska jag vara. Jag vill bli lika lätt som luft, som helium, så att balonger kan lyfta mig från marken.

.

Boost-mellanmål

Sitter och äter ett litet mellanmål. Bara saker som boostar upp min metabolism: 10g mandlar och grönt te med kanel. Ca 60 kcal. Ganska mkt för ett litet mellanmål men jag hoppas att dte får bort mitt sötsug och boostar min metabolism. Jag bakade ju, en extra fet sockerkaka med kakao och extra feta kakor m sylt. När jag bakade så kände jag ett sug att smaka lite deg, att smaka en tesked deg men nej! jag höll mig. Varje gång jag fick lite deg på fingret tvättade jag bort det eller torkade på förklädet. Jag har inte ätit något av det jag bakade och det är jag stolt över. Första gången jag inte rört de jag bakat. Så ska det vara: få min familj fet och mig smal. Lycklig dag,
.
Idga har jag ätit lite kesella med kanel och cola zero (100 kcal) och så mitt mellanmål jag äter nu. Och om jag inte äter mer så kommer jag hamna på 160 kcal. Sen så har jag städat rummet, bakat och lekt med hunden. Då förbränner man kcal fast ska ut på en promenad sen så att jag hamnar på minus.

.

Hjälp?

Kan någon ge recept på någon riktig fet dessert som är kalorifylld som jag kan mata min familj med? Har lust att bara göra alla runt omkring mig feta >:D

Vilda vänner och överbeskyddande föräldrar.

Behöver inte gå in mer på det but you get the deal. Hade en trevlig kväll igår (dock men MYCKET mat) men så förstördes allt av päronen. Ska fasta och jag ska göra det synligt framför mina päron så att dom lider! Oj vad ondsefull jag låter men jag bryr mig inte. Jag har aldrig ställt till med problem i familjen och det borde dom vara tacksamma över, men nu så räcker det. Jag kommer att satsa hårt med vikten och jag vill att de ska se det och lida och om de vill få mej att sluta, trycka i mig mat och ta ifrån mig mitt friskis kort kommer jag bara att slänga ifrån mig maten, spy upp den och träna i mitt rum samt gå på långa promenader med hunden.

.

Revben, höftben och nyckelben.

Så ska inte fasta idag men ska ta det lugnt med maten iaf. Så länge har jag ätit frukost: lite kesella o miso-soppa (100kcal) samt lunch: qournfilée m paprika och lätt dressing (100 kcal) och lite cheddarost (50 kcal). Ska hålla mig under 500 som sagt och jag har ätit hälften så måste hålla mig nere nu. HÅLL DEJ NERE, IDIOT!!!

.

74 dagar av svårigheter

Igår var det skit. Åt godis och popcorn. Visst åt ingen frukost elle rordentlig middag (förutom inyttigheter) men iallafall, det är skit. Idag ska jag i allafall träffa MJTS. Ska försöka äta under 500 kcal idag fast jag tror att MJTS ska fatsa, kanske ska fats amed henne, får se... Måste i alla fall äta frukost så att mina päron slutar klaga. Kanske tar miso-soppa och en finn chrisp. Är dock sötsugen men jag måste skärpa mig för att gå ner till 50 kg till 23 maj. Det är 10 veckor kvar så jag måste gå ner 0.7 kg per vecka. Det komemr bli svårt men jag måste klara det. Jag måste...

.

Äcklad av en tavla. Åh nej, det är en spegel.

Kan inte titta mej själv i spegeln längre. Vill montera bort min spegel för att slippa titta på mej och döma mig från spegeln i badrummet. Vill inte se mej själv, vill inte röra mig själv, vill inte vara mig själv. Oj, nu låter det som ett depp inlägg, men det är ju det. Hela mitt liv är ett depp inlägg. Fy fan asså. Kan jag inte bara bli smal fö en gång skull. Vill gå ner till 45 kg till sommaren, vill gå ner i vikt och bli smal. Vill gå ner till 40 kg i slutet av sommaren och hålla den vikten, absolut inte gå upp i vikt utan hellre bli smalare, kanske inte gå ner i vikt men bli smalare i alla fall.

.

Tusen sängar och ett mål.

Stannar hemma från skolan idag, eller i alla fall de två första lektionerna och lunchen. Kommer åka till skolan efter lunchen. Planerar at vara i skolan ca 12, sen har jag massor av prov att göra efterosm jag varit sjuk. SEN vill mina päron ta mig till IKEA. Kul förutom att jag måste äta med dem... Kommer vilja ta en sallad eller något åt det hållet. Kanske te och cola light. Sitter iallafall och håller i mig en cup a soup och en finn chrisp (95 kcal). KAnske tar en till finn chrisp, menmen. Kommer dricka upp en mättande redbull i skolan oxå så att jag inte känner mig hungrig i IKEA.

.

Matsedlen

7 mars 2012
Ätit:
Frukost: miso-soppa, 2 finn chrisp, te (60 kcal)
Lunch: 2 qournfiléer m fetfri dressing (110 kcal)
Middag: 1 qournfilée, 2 skivor vitt bröd, lättkesella (400 kcal)
.
Totalt: 570 kcal


Mindre förpackningar, tack!

Jag åt mer mat... 1 till qourn-filée, 2 skivor vitt bröd och en förpackninga lättkesella m kanel och en gnutta vaniljsocker (400 kcal). Jag behövde egentligen inte äta så mkt kesella men jag tog hela förpackningen. Om bara förpackningen hade varit mindre (mindre kesella) hade jag inte ätait så mkt. Samma med bröden. Det var "bara" två skivor i brödpacketet ochd et såg så lite ut, men det var mkt! Skit jävla horidiot jag är!!! Imorn blir det soppfatsa igen. Ska försöka komma till skolan efter lunchen så att jag bara tar en soppa och några finnchrisp på morgonen när jag vaknar (ca kl 10). Sen kommer jag ju komma efter lunchen (kl 12). Då sparar jag ca 50-100 kcal! Det är ju fett bra ^^ Plus jag kanske kommer hinna ta en cigg innan skolan. Då känner jag mig mindre hungirg.

.

Cancel, cancel, cancel

Åkte hem efter halva skoldagen idag. Mådde verkligen dåligt. Mina bihålor värkte som fan och mitt huvud höll på att explodera. Killkompis gav mig en alvedon och det hjälpte lite (Tack :)). Åkte snabbt till Hm och köpte vissa saker jag planerat att göra i evigheter och sne till biblioteket för att låna om några böcker och reservera en bok. På vägen hem köpte jag två redbull light, en som jag drack upp på bussen och en som jag sparar till senare. På bussen mådde jag så dåligt att jag höll på att svimma. Kom knappt hem utan att behöva släpa min väska på marken. Blev tvungen att avbryta sopp-fatsan pga det, att jag mådde så dåligt. Tog två qourn-filéer m lite lätt-salladsdressing (110 kcal). Det är ändå inte så mkt och jag mår redan lite bättre. Ska försöka träna idag men kommer säkert inte bli något avd et eftersom jag mår SKIT! Jaja, det kunde varit värre :P

.

Livet, döden och vetenskap

Sitter och äter min frukost: miso-soppa, 2 finn chrisp, likadant som igår - teet. Mår riktigt sjuk, ont i huvudet, spyfärdig och mina bihålor värker som fan! Jag borde inte gå till skolan egentligen men jag kan iaf gå och sen om jag mår värre kommer jag att gå. OM jag ska gå ska jag gå innan lunchen så att jag inte behöver äta någon lunch utan ist bara light saft, te och cigg.
.
Ska följa sopp-fastan idag igen. Jag hamnade ju på minus med träning. Jag är ganska stolt eftersom för en gångs skull så höll jag mig. Det fanns godis och tryfflar i köket men jag rörde det inte, tittade inte ens på det. Om jag fortsätter så här kommer jag att nå mitt andra delmål, 55 kg, till mars. Jag vill iaf nå 50 kg till 23 maj. Vrf jus då? Jo för då har jag haft min blogg i ett halft år. Det vore bäst om jag nådde min målvikt men jag vet att inte kommer nå det så menmen...


.

Matsedeln

6 mars 2012
Ätit:
Frukost: Miso-soppa, 2 Finn Chrisp, Grönt Te (60 kcal)
Lunch: 1/2 Fullkorns- och 1/2 Vittknäckebröd, Sallad, Redbull (70 kcal)
Middag: Cup a Soup - Italiensk Minestrone, sallad (80 kcal)
Träning: styrka/kondis, promenad (-250 kcal)
.
Totalt: -40 kcal


Tips: Snabba träningar.

Ska lägga upp några bilder på hur man kan träna snabbt och förbränna kcal. Om man inte har tid är det bara att följa en av dessa träningar: det tar lite tid, är enkelt men förbränner kcal.

.
.

Världen snurrar runt dig

Gissa vad? Fick mina cigg idag :D Tog en och jag kände mig världens lyckligaste.
Första blosset: Jag blev glad
Andra blosset: Sötsuget försvann.
Femte blosset: Jag blev yr.
Sjunde blosset: Yrheten försvann.
Nioende blosset: Jag blev lugn.
.
Sitter och slupar i mig en cup a soup: Italiensk minestrone med 75 kcal. Idag har jag ju bara ätit 200 kcal när jag är klar med soppan, om inte mindre: Frukost: 2 finn chrisp och miso-soppa, grönt te. Lunch: sallad och två 1/2 knäckebröd (1/2 fullkorn, 1/2 äckligt vitt) och sen efter skolan tog jag och drack livet dvs en redbull light. Hela dan idag känns så perfekt. Är rädd för imorn, att allt kommer gå skit efter en perfekt dag. Men jag ska inte tänka på imorn, ska bara koncentrera mig på den lyckliga nutiden.

.

Good Morning Sunshine!

Ingen yoga på morgonen eftersom jag la mig för sent för att sova, men kommer göra det efter skolan ist. Och idag kommer jag lägga mig tidigt, runt 9, så att jag kan sova ut men ändå gå upp tidigt, runt 5.30-6. Sen kommer jag styreträna i ca 20-30 min och göra yoga i 40-50 min. Man förbränner inte särsklit mycket på yoga men kroppen blir fett snygg om man utför yoga regelbundet.
.
Så idag är det sopp-fatsa. Min morgon inleder jag med en miso-soppa, 2 finn chrips ch en kopp grönt te. Dock i skolan kommer jag ta sallad och en bit fullkorns-knäckebröd så att jag får i mig fibrer. då påskydar man metabolismen :P haha

.

Matsedeln

5 mars 2012
Ätit:
Frukost: havregrynsgröt m lågkalori äppelmos och lättmjölk (90 kcal)
Lunch: 2 pannkakor, sallad, 1/2 croissant (230 kcal kcal)
Middag: qournkött, sallad, cup a soup (180 kcal)
Övrigt: äppelmos (90 kcal)
träning: styrka, promenad, kondis (-300 kcal)
.
Totalt: 290 kcal


Lose to Love

Blev precis klar med träningen. Tränade 10 min kondis hemma och 20 min styrka samt en promenad på 25 min när jags kulle till affären. Känns skönt att träna iaf lite. 30 min träning är bättre än ingenting. Ska försöka gymma nästa vecka men imorn på morgonen (helst) ska jag träna lite yoga och mag-styrka, men om jag inte lyckas på morgonen kan jag göra efter skolan. Måste få bort kärlekshandtagen iaf, och bull magen och fettet på låren.

.

I went down to the river to pray

Gick på en promenad alldeles nyss, till affären... Mamma ville ha vispgrädde (som jag ej kommer att röra, lukta eller titta på) och jag ville köpa en ny burk m lågkalori äppelmos samt några cup a soup. Ska soppfasta imorn. Endast soppor, grönsallad (isberg, ruccola osv) och finn chisp förutom på lunchen i skolan då jag inte kan ta det och ist kommer ta sallad och bröd UTAN smör. Och såklart kommer jag proppa i mig suketter och vatten/ te. Får inte mina cigg förns imorn så jag gråter floder. Suget smyger sig på och jag är rädd att om jag inte får en cigg snart så kommer jag att proppa i mig fett, kolhydrater och kalorier... ÅHHH!!! Behöver cigg och en redbull light. Livet suger ibland.

.

Önskningar som ej uppfylls

Jag kunde knappt vakna idag, bokstavligen. Det var nära att jag itne gick till skolan, men jag tog tag i mina sinnen och tvingade mig själv att gå ut. Glad eller ledsen? Både och eftersom jag fick röra mig lite (gå till och från bussen, gång i skolan eftersom vi har 1000 trappsteg) MEN jag åt en stor lunch: två pannkakor UTAN sylt (som tur). Efter det tog jag 1/2 crossant (?) och hemma åt jag sallad m lite qournbiff samt en cup a soup (200 kcal). Ska träna lite sen, styrka i ca 30 min, så att jag inte blir fetare än vad jag redan är.

.

Ut på nya äventyr

Ska åka frn åre om ca 2-3h. Ser fram emot 8-10h resa? NEJ! Jag kommer inte kunna träna plus jag kan inte röka. Mina cigg tog slut i tisdags och jag har inte skaffat nya sen dess. Tittade på HIMYM ich delen med ciggen och jag var seriös nära på att springa ut i kylan i Åre kl 11 på kvällen och råna en tobaksaffär. Jag vet att utan dem så blir jag matsugen och jag sväller upp samt går upp i vikt. Får väl försöka att inte äte, men dte kommer bli svårt...
.
Eftersom jag kommer åka bil hur lång tid som helst utan internet finns dte en stor chans att jag inte kommer kunna göra mer inlägg idag, men om jag har tur så kanske jag kan få internet via någon resturang eller min mobil hahaha.

.

Jag...


Matsedeln

3 mars 2012
Ätit:
Frukost: havregryn m hallon, kesella och grapefrukt (150 kcal)
Lunch: varm choklad, kanelbulle, våffla (350 kcal)
Middag: taco-kött m grönsaker osv, funlight (250 kcal)
Övrigt: sallad m fetfri dressing (50 kcal)
Träning: skidor (-900 kcal)
.
Totalt: -100 kcal


Fan ta dig spegeln!

Tittade på mig i spegeln idag och jag ville begå självmord. Mina ben har blivit större, mycket större, och jag kommer säkert inte hinna att få mellanrummet mellan benen till sommaravslutningen. Jag har fått större mage och kärlekshandtag. Det är äckligt hur stora dom är. De bara väller ut ur jeansen och jag vill seriöst ta en kniv och bara skära bort dem. Vrf kan man inte bara göra det?
.
Var jätte trött efter skidåkningen, 3h ren åk, så när jag kom hem tog jag lite tacokött m grönsaker och lite nachos och somnade. Sov i 3h och förbrännde säkert flera kcal under sovandet eftersom man förbränner ju kcal när man sover. Nu tittar jag på HIMYM och dricker fun light. Kommer säkert gå och lägga mig tidigt idag eftersom vi åker från Åre imorn på morgonen och jag kommer säkert vilja gå upp tidigt på morgonen.

.

Matsedeln

2 mars 2012
Ätit:
Frukost: havregryn m lättmjölk och kanel, varm choklad (250 kcal)
Lunch: lite kanelbulle, 1 dl varm choklad (150 kcal)
Middag: taco-qournfärs m grönsaker och lite nachos (250 kcal)
Övrigt: kesella (100 kcal)
Träning: skidor, styrketräning (-700 kcal)
.
Totalt: +50 kcal


Sjöar fulla av guld

Åkte skidor i ca 1.5h idag, rent åk. Skulle åka på kvällen men ingen ville åka med mig och vad tråkigt att åka ensam! haha. HAr inte styrketränat än men kommer göra det senare, runt 20.30 i 30 min. Matintag: frukost: 250 kcal. Lunch: 150 kcal. Middag: 250 kcal. Träning: ca -600 kcal, och -100 kcal senare. Så sålänge ligger jag på plus men det kommer ändras snart när jag tränat. Nu sitter jag o tittar på serier haha. HIMYM är fett kul :P Det är lite glädje i mitt liv iaf.

.

Sikta mot toppen

Eftersom 11/21 liftar är stängda i Åre backen kommer jag o familjen åka till Duved/Tegefjäll. Vrf är det dåligt? Jo för jag kan int eåka till backen när jag vill. Vi kommer åka kl 11.30 (klar att åka skidor och i backen kl 12) och om jag skulle åka i Åre kund ejag vara i backen nu, men ist förlorar jag ca 1.5h så får väl tvinga mig själv att styrketräna idag i minst 30 min, helst 40-50 min. Kan också ta en promenad till Åre by och shoppa lite för jag har ett överflöde av pengar sen jag fyllde år. haha
.
Till frukost åt jag 1/2 portion havregryn m kanel och mjölk samt 1 kopp varm choklad (250 kcal). Det var den jävla varma chokladen som hade så mkt kcal, 150 kcal..., så jag kimmer behöva åka mycket skidor, träna styrka och äta mindre idag för att hålla mig på -kcal idag. Skidor för minst 700 kcal (dvs minst 2h rent åk).

.

Matsedeln

1 mars 2012
Ätit:
Frukost: kesella m kakaopulver (140 kcal)
Lunch: sallas m paprika o lätt sås (60 kcal)
Middag: nachos (NEEEJ!!!) (400 kcal)
Träning: styrka (-100 kcal)
.
Totalt: 500 kcal


De som väntar på rätt tillfälle förlorar tid.

Så jag kommer inte vänta mer. Nu är det hårda tag. Sa till mig själv att jag kommer göra yoga på morgonen då det blir just ute men fan heller, nu gäller det och när jag kommer hem kommer ag börja göra yoga varje dag, helst på morgonen men det går bra på dagen efter skolan. vrf när jag kommer hem? Jo för jag glömde min träningsmatta hemma -.- Jag kan styrketräna på golvet men inte göra yoga eftersom man glider överallt. Wäääh!!! Jaja får väl skylla mig själv för mattan :(

.

Ett huvud som exploderar

Är sjuk. Har extrem huvudverk och därför kunde jag inte skriva för ajg kunde inte ens tänka. Efter 4h skidor (1.5h åk) åkte jag hem och vilade dvs somnade. Sov i flera timmar pga huvudet. Vaknade sen kl 9 och tittade på How I Met Your Mother tills 11.30. Sen somnade jag och vaknade nu. Har fortfarande ont i huvudet som fan och vet inte om jag kommer åka skidor idag. Kanske på kvällen eftersom det är kvällsåk men får se om jag orkar. Vill ju förbränna kcal så att jag inte ligger på plus idag som jag gjorde igår (ca +100-200).
.
Juste, 1 mars idag, en ny start, en ny chans för en bättre månad. Den här månaden kommer det gå mycket bättre och jag vet att jag kommer nå 55 i slutet av den här månaden, fast om jag väger mindre än vad jag tror (57 kg) så kanske jag når 52 kg :D

.

RSS 2.0