Framtid

Tänker mycket på framtiden, vad jag ska göra, hur jag kommer att bli, hela min framtid liksom :P Fast jag gillar inte att tänka på framtiden, speciellt skolan. Har en stor presentation i veckan och är knappt klar med hälften. Kommer fråga om jag kan presentera nästa vecka för jag är för stressad.
.
Har ätit mkt idag: frukost: inget. Lunch: skolmat + sallad (100 kcal), mellis: feta m sockerärtor o fetfri dressing, blåbär (200 kcal).+ godis i skolan (150 kcal). Så det blir ca 450 kcal. Inte det jag räknade med men bättre än hets. Ska gå o dusha och sen plugga lite.


Lite svar

Svar till Anna, inlägg: Tack för tipsen! :D Jag är ca 173. Och jag förstår att det är svårt att få en uppfattning av mej men jag vill inte lägga upp mer bilder. Vrf? Jo för jag vet att det finns människor som känner mej som läser min blogg och jag vill inte att dom ska kunna använda bloggen emot mej. Sry :/
.
Svar till hallucinationer, inlägg: Jag brukar köpa Yutaka Miso Soup. Det är en röd förpakning och finns i de lite större mataffärerna i den utländska hyllan (?), asså där mat från asien finns :P haha. Det är den miso-soppan som har mins kcal (18 kcal/ påse) som jag hittat. Det kanske finns andra men den här är bäst enligt mej :)

.

Day 15: Are You Vegan Or Vegetarian? If So, Has This Helped You Lose Weight?

Ja, jag är vegetarian och har varit det i ca 1.5 år nu. Och det hjälper faktiskt. När folk lagar mat så brukar det ju vara kött i maten och då finns det ett skäl att tacka nej till maten. Även så kan jag inte äta i vissa restauranger. Jag kan t.ex. inte gå till McDonald och äta vad som helst där eftersom det flesta där är kött och då finns dte ett skäl till att inte äta där.


Stanna i sängen

Hade svårt att vakna idag. Mina ögon ville liksom limma ihop sig och skrek till mej "Nej! Lämna inte sängen! Stanna i sängen!" Men jag måste gå t skolan idag. Får inte missa ner än vad jag redan gjort. Plus så ska jag göra en viktig sak efter skolan idag, så det är ju änni ett skäl till att jag måste gå. vrf kan det inte bli helg nu!!!
.
Så idag ska det bli under 350 kcal, så inga blåbär idag nej. Ska ta en miso-soppa och finn chrisp till frukost, och lunch sallad. Middagen vet jag intw, mwn ingwt gym idag pga alla läxor. Kommer stanna i skolan också sent så kommer inte kunna uppdatera särskilt mycket idag :(

.

Day 14: Whats Your Ultimate Goal Weight? When Do You Expect To Reach It?

Jag vill ju nå 55 kilo till vecka 7 och 52 kilo till sportlovet (vecka 9). Men min absoluta målvikt är 45 kg. Dit vill jag nå innan sommarlovet, alltså runt vecka 23-25. Det borde ju inte vara så svårt. Det är ca 20 veckor kvar och jag vill gå ner 12.5 kg (Japp, jag väger 57.5 nu för tiden ^^) så det blir ca 0.7 kg i veckan. Det kommer bli mer än 12.5 kg fast det är ju alltid bra att ha lite tid i "backfickan" ifall jag råkar gå upp i vikt nån gång, fast 0.7 kg/ vecka är ju lite haha.

Beach 2012? JAPP!

Matsedeln

30 januaro 2012
Ätit:
Frukost: miso-soppa och finn chrisp (38 kcal)
Lunch: sallad och 1/2 knäckebröd (57 kcal)
Mellis: blåbär, yoghurt och sallad med fetfri dressing (244 kcal)
Middag: lite blomkål och zuuchini i kryddstark curry (46 kcal)
.
Totalt: 385 kcal.


Över 300

Åt ganska mycket idag, runt 360 kcal. För det mästa var det blåbärens fel, 165 kcal. Tycker ändå jag lyckades ganska bra om man jämför med igår, helvetsdagen...
.
Har pluggat en del idag. Ska plugga viadre imorn och onsdag. Kommer inte kunna gå o gymma på ett tag p.g.a. allt plugg, men kanske hittar lite tid under helgen. Vore bra att få lite träning i sig. Ska iallafall gå o sova efter att jag har dushat. Go' natt!

.

Skoldag

Så skolan idag var ok, faktiskt, förutom att lärarna stressade upp mej med läxorna. Ska föröka plugga när jag sett klart en serie. Vila och sen plugga haha, men jag pluggar bättre på kvällen konstigt nog. Menmen sånt är livet, vissa pluggar bättre på morgonen och vissa på kvällen.
.
Ätit ganska bra idag: till frukost åt jag en finn chrisp och miso-soppa (38 kcal), till lunch lite sallad och ett halvt knäckebröd (57 kcal) och mellis 70g sallad m fetfri dressing och 150g  yoghurt (79 kcal). Kommer äta lite blåbär senare (55 kcal) och veggomat, bara jag hamnar under 350 kcal så blir jag glad :)

.

Drömmar

Att drömma är fantastiskt. Man upplever saker som är overkliga. Fast sen när man vaknar så mår man dåligt för att det var overkligt. Jag drömde idag att jag var smal, hade en pojkvän och levde rena rama lyxslivet. Jag vaknade och mådde dåligt. Först och främst för att jag inte har något av det där. Jag är inte smal, har ingen pojkvän och mitt liv är inte lyx. Fast det andra skälet till att jag mår dåligt var för att dulcon började fungera. Trevligt...
.
Skola idag... Suck. Orkaer inte med den här skiten. Vill bara stanna hemma i min säng med min bägare av fun light och sova eller spela datorspel. Då distraherar man tankarna från mat och är inte hungrig om man inte plötsligt hetsäter som jag gjorde igår... Jaja får väl överleva i skolan på något sätt.

.

Ont

Har ont i magen efter att hätsätit och spytt upp allting. Sen har jag också ont i armen, men det är en smärta som jag gillar, en smärta som visar att jag lever och att jag borde skärpa mej i framtiden som jag ska göra. Nu börjar det allvarliga, nu ska jag ta dte här seriöst och skärpa mej riktigt hårt. Nu vet jag att jag måste skärpa mej annars kommer armen lida igen.
.
Kommer vara rädd att ställa mej på vågen imorn. Tänk om jag gått upp? Tänk om jag blivit fetare och fulare? Jag hatar mej själv...

.
Snälla, bli min kropp!

Nu ska min kropp få lida!

Vet inte vad som kommer hända nu. Ska träna i minst 1h, ta ett kallt bad i 30 min och basta i 30 min. Sen kommer jag göra något jag kommer ångra... Min kropp ska lida för det jag gjorde idag! Min kropp ska få lida!

.

Hetsäter

Sitter och hetsäter, men kan inte lsuta. Skrive rom det t.o.m. men kan bara inte sluta! Det är så svårt, me jag vill. Jävla fetto jag e... Det kommer säkert bli över 1000 kcal idag... Har ätit 5 ballerina (335 kcal), lite chips (300 kcal), choklad (300 kcal) samt sallad, miso-soppa och finn chrip (70 kcal)... Jävla fetto. Kommer ta dulco idag för att få bort allt. Kommer ha så jävla ont i magen imorn, men jag får lida för mina misstag. Orkar inte spy. Är helt slut i kroppen av något skäl... Hm... Ska gå ut o ta en cigg på blkongen för päronen åkte t gäster. Cigg, min enda vän...

.

Day 13: Are You Losing Weight In A Healthy Or Unhealthy Way?

Ehum, svårt att svara på... Ibland är det hälsosamt och ibland är dte inte dte. När jag verkligen vill så kan jag banta hälsosamt, t.ex. äter allt jag behöver varje dag, men ibland blir det inytting och jag äter lite men någ som int eär bra, t.ex. choklad. Så ibland är det hälsosamt och ibland inte.
.
Sen så kan frågan också mena om jag bantar på rätt sätt. Jag tycker det. Jag äter ganska mycket för att banta så dte är inte farligt elr nåt, enligt mej, men enligt mina lärare (inte päron) så allt jag gör är farligt, t.ex. om jag inte äter lunch en dag.


Fast

Sitter fast. Kan inte röra mej fram eller tillbaka. Är fast i nutiden och det kommer jag vara ett bra tag för jag sitter FUC***G fast! Allt står stilla men skolan påminner mej om att allt går snabbt. Läxor, prov, presentationer osv. Har rejält med läxor den här veckan. Blir nervös när jag tänker på det men kan inte plugga, det går likdom inte. Min puls är uppe i 120 och jag darrar. Stress.
.
Sak föröska plugga lite, kommer säkert inte gå. Ska titta på TV, kommer säkert inte gå det häller för jag är så stressad. Vet inte vad jag ska göra av mej. Blää vad jobbit!

.

Huvudvärk

Vaknade idag med en HEMSK huvudvärk. Asså mitt huvud håller på att explodera och det känns som om jag kommer svimma. Idiot som jag är sa jag det t mamma och hon tvingade i mej choklad så jag inte skulle svimma... Vrf sa jag det? Chokladen var 200 kca. Nu kommer jag behöva spy det. Som tur ska mamma ut snart och då är det bara syrran och jag hemma. Komemr vara enklare att spy då.
.
Så idag är det bara miso-soppa, finn chrisp och sallad m fetfri dressing. Hitils har jag ätit miso-soppa och en finn chrisp (38 kcal) och choklad som jag snart ska spy. Kommer ochså äta lite sallad m dressing snart. Det kommer bli ca 20 kcal, eller jag kan ta lite mer om jag blir hungrig eftersom det innehåller så lite kcal.
.
Juste vägde mej i morse. 57.7 kg igen :) Hoppas jag går ner mer till februari. Kommer inte nå 55 kg men kanske 56 :D Hoppas.


.

Matsedeln

28 januari 2012
Ätit:
Frukost: yoghurt (101 kcal)
Lunch: lätt kesella, sallad m lite dressing (132 kcal)
Middag: lite choklad (137 kcal)
Mellis: fun light, cherry coke zero (18 kcal)
Ätit och spytt: indisk mat
Träning: Promenad (-78 kcal)
.
Totalt: 310 kcal


Affären

Så vi gick o handlade. Inte som planerat. Vrf? Jo för vi använder en sådan där självskanning som ger pappa makten över vad vi handlar. Köpte lite light popcorn om jag blir sugen under veckan och han sa "Light? Vrf ska du ha det?" Vi köte det iallafall men det blir ju svårare att köpa andra light produkter. Dock köpte jag två yoghurtar, en med 0.05% fett (60 kcal/ 100 g) och en 0.1% fett sockerfri (35 kcal/ 100 g). Kommer troligen överleva ;) Sen så köpte vi en del cola zero (4 st 2liters cola) och jag fick en liten cherry coke lite ^^ ÄLSKAR!!! Så ska försöka leva på 300 kcal mat varje dag i en vecka förutom imorn, då sk ajag miso-sopp-fasta och lite sallad med fetfri dressing (40 kcal/ 100 ml). Köpte också räddaren finn chrisp! haha
.
Ska titta på film nu och föröska skriva lite med MJTS via msn. Juste: Filmtips?

.

Såklart!

Pappa hämtade med indisk mat hem. Åh! och jag äskar det. Det e typ brod som man doppar i såser. Och såklart så åt jag hur mkt bröd som helst, men jag kan nt spy upp det för jag ska åka till affären om några minuter och om jag ska spy utan att päronen märker måste jag spy i dushen, men det skulle se lite konstigt ut om jag gick o dushade innan vi gick t affären. Kan alltid prova men är rädd att någon märker :/ Maten innehöll ca 400 - 500 kcal. Så det är ju bra om jag jag får upp allt, ALLT!
.
Vågar inte ställa mej på vågen nu. Vägde mej imorse, 57.8 kg, men om jag skulle ställa mej nus kulle den säker visa över 60. Äcklas av mej själv.

.

Inte så bra

Har inte uppdataerat så bra idag. Skälet till detta är för att jag spelade datorspel hela dagen för att inte äta, ha liksom tanken på något annat. Jag åt ju inte så mkt idag, men jag åt iallafall: till frukost 3 dl lätt yoghurt (101 kcal), lunch lätt kesella och 70 g sallad m lite dressing (132 kcal). Sen har jag druckit ganska så svag fun light (18 kcal). Alltså 251 kcal. Inte det bästa jag kunde göra menmen. Ska gå på promenad sen och sen ska jag till affären m pappa. Kanske förbränner lite kcal då :) Hoppas, hoppas, hoppas!

.

Tufft liv

Kan inte sova, och jag som älskar att sova. Väcks hela tiden av att in mage ska låta som fan, inte kurra utan bara låta som ett lejon (bokstavligen). Blää och jag ÄLSKAR att sova. Ska försöka somna igen men vet inte om jag lyckas. Är ju trött. KAn inte äns skriva det här inlägget utan att behöva tvinga mina ögon att hålla sig öppna.
.
Igår blev det ingen affär för min papa somnade kl typ 18 och vaknade kl 22 då affärerna redan hade stängt... Suck. Vi ska kanske åka idag. Jag är ju fett sugen på miso-soppa. Ska leta fram låg-kalori godis utan socker i affären ifall jag blir sötsugen hemma, men bara i nödfall. aa lycka till med det -.-

.

Day 12: What Do You Normally Eat?

Jag brukar ju skriva vad jag äter varje dag. Men under en "vanlig dag" äter ja till frukost en äggvita (i vilken form som helst) och någon grönsak eller yoghurt. Till lunch: sallad o lite skolmat (veggo mat) och till middag sallad, yoghurt och/eller veggomat. Ibland småäter jag lite pch då blir det oftast yoghurt eller lite bröd.


Jag är ARG!

Åt ju inte så bra idag. IDIOT! O imorn SKA jag fatsa! Inget alls. Kommer bli svårt eftersom jag är hemma o min familj är helt sajk, min mamma med fast på ett annat sätt då. Skulle ut för att ta en cigg och sa att jag skulle t affären o köpa godis så hon inte skulle märka något. Då slängd ehon ut sig en kommentar som gjorde att hela min kropp krympte ihop sig av ilska och sorg, som gjorde att jag ville döda henne men också döda mej "Är det inte tillräckligt med godheter?" VA FAN!? Äter jag för mycket nu kärring? Ska jag sluta äta helt? Kommer dte göra dej glad då, elr? Eller vad vill du att jag ska göra? Det är ju inte jag som väger 70 kg, med ett bmi på ca 25. Jag har ialla fall ett bmi på under 20, 19.3 för att vara exakt. Men hon bad om det. Ska inte äta godis elr något alls för att göra HENNE glad.
.
Bjunder på en liten bild idag, elle rliten är den ju inte, iallafall inte jag.

Ser så fet ut att det inte är sant...

Matsedeln

27 januari 2012
Ätit:
Frukost: Miso-soppa (30 kcal)
Lunch: lite sallad, 1 msk skolmat (ca 60 kcal)
Middag: grönsaker m smält ost, smält FET ost (150 kcal)
Mellis: ViktVäktarna kola, yoghurt (200 kcal)
Ätit och spytt: grädde
Träning: promenad, styrka (-250 kcal)
.
Totalt: äckliga 190 kcal


Magont

Tränade ihjäl min mage nyss. Har så ont att jag vill spy. Tränade i ca 30 min. förbrände 120 kcal så ligger på -10 nu. Vill inte översiga 100 kcal idag. Så om jag äter måste jag träna bort det på något sätt. Har planerat att gå på promenad senare, ca 30 min och förbränna 110 kcal.
.
Ska åka t mataffären snart. Åh! Vill hanlda massor av light produkter som är goda för om man äter något då så blir det mindre kcal för lika mkt mat. Fast jag kommer ju ändå nt vilja äta mkt. Vill gå ner i vikt! Vägde mej för nån timme sen och hamnade på 58.7 kg med kläder. Åh! JAg vill gå ner i vikt!

.

Let go, Let God

Sitter vd datorn nu och tittar på Jersey Shore. Dricker en del fun light och tror jag komemr ge upp fatsan snart. Jag orkar inte med fatsa. Kommer fatsa under helgen (lördag, söndag) men bara tanken på att fatsa i en vecka gör mej hungrig. Under min tvådagars-fasta kommer jag bara dricka vatten, light drycket, light yoghurt, miso-soppa och lite sallad. Under 150 kcal iallafall. Dryck har ju oxå kcal, inte så mkt men ialla fall.
.
Åt lite av skolan mat, ca 10 g sallad och 1 msk skolmat (ca 60 kcal). Sen när jag kom hem åt jag lite lätt yoghurt (50 kcal). Så ni ser ju att det inte går så bra. Jag borde inte fasta för jag vet att jag inte är bra på det och om jag planerar att fatsa och sen äter får jag bara ångest. Ska träna nu iallafall och sen åka t mataffären m pappa och köpa ton av miso-soppa, sallad, light produkter (yoghurt, kesella) och liter och tusen liter av light drycker XD haha

.

Day 11: Your Favorite Thinspo Blog And Why?

Har många thisnpo bloggar som jag läser vardagligen men min favorit är The Skinny One. svårt att förklara varför. Delvis för jag ser henne, Felicia, som min thinspo för hon är vacker och smal men också för jag fick ett kilck (haha) men bloggen när jag gick in på den. Det är verkligen svårt att förklara men jag gillar verkligen den här bloggen :D

Senaste bildne hon la upp :D

Gymmet vs. Träning hemma

Vaknade av ett behov att sprnga till toan. Som tur är det sista gången jag kommer ta dulco på ett tag. Känner mej tom nu, ren. Sen gick jag till köket och gjorde miso soppa (28 kcal). sitte och dricker den nu. Ska till skolan idag också så då kommer det bli svårt att inte äta, men får komma på med nån ursäkt haha
.
Ska träna hemma idag i ca 1.5h (promenad, condis och styrka). Vrf hemma? För mina päron tycker fortfarande att jag är för sjuk för att gå t gymmet. Menmen får väl träna hemma :) spelar ingen roll för mej idag faktiskt. Är faktiskt för slö att dra mej till gymmet med världens största gym-väska och sen byta om medans alla tittar hur fet man är. Sen ska man vänta för gymmet är fullt och sen när man väl börjar träna som tittar alla på en för man är så fet och svag. Sen ska man dusha och då är det värst. Dushar av mej lite snabbt och springer nästan till skåpe för att byta om igen. Sen ska man dra sig hem ocg bussen är alltd full. Så livet är hårt i gymmet. Dock så är det bättre träning i gymmet dvs bättre maskiner, redskap osv. Därför ska jag träna hemma. Men har spinning i helgen så det blir ju kul :D

.

En vecka

Ska fats amed MJTS i en vecka. Kommer bli riktigt svårt... Hon ska börja på lördag medans jag ska börja imorn. Jag komemr dö redan efter en dag. Men man går ju ner så mkt unde rfastan så jag menar det kommer löna sig :D vill ju gå ner till 52 till sportlovet. Kommer inte hinna 55 till februari men 50 till sportlovet borde jag hinna. Wish me good luck.
.
E avis på dom som är naturligt smala. Verkligen avis. Jag kunde ju inte födas naturligt smal, nej, utan e fet flåsande kossa som jag är -.-

.

Besvikelse

Åt mycket idag... Igen... Såklart... Idiot... Besviken sim fan, inte äns skämt. Ska slå min mage tills jag svimmar. Sen ska jag ta dulco, en sista gång den här veckan. Måste vila lite från dulcon. Men det är svårt att göra det när man äter så mkt som jag gör. Imorn blir det ingen lunch. Kommer dricka vatten hela dan och tugga tuggummi för att inte känna hunger. Sen kan jag också dricka fun light haha :P
.
PS. MJTS, kan du ringa mej när/om du läser detta. Har tagit bort min fb men vill prata med dej, puss.

.

Matsedeln

26 januari 2012
Ätit:
Frukost: lätt kesella, fun light (150 kcal)
Lunch: vegetariskt taco-köttfärs (150 kcal)
Middag: vegetarisktt kött m lite sallad (170 kcal)
Åt och spydde: grädde m hallon
Träning: promenad (70 kcal)
.
Totalt: 400 kcal


Torsdagsmys?

Nee tror nt det. Dock åt jag lite grädde m hallon (ca 300 kcal) och det ska jag spy upp om nån minut. Har druckit ca 3 liter fun light idag... Hahaha Men det är ju bra egentligen. Vätska påskydar metabolismen. Det göt ju kalla bad också. Tog ju ett kallt bad i ca 15 min idag, sen bastade jag i 20 min. Riktigt skönt. Gick också på en promenad. Ska träna lite sen, få fram musklerna.
.
Imorn är det skola. Suck... Orkar inte seriöst men jag måste. Det är fredag så det blir ju sista dagen innan helg. Då måste man ju gå, fast jag kommer säkert somna på lektionerna. Plus jag kommer inte äta lunch i skolan imorn så kommer säkert vara mer trött än vanligt, asså då jag äter lunch. På sistone äter jag ganska mycket. INTE BRA! Ska inte äta lunch imorn, eller stor middag. Bara lite yoghurt. MÅSTE. STÅ. EMOT.

.

Frustrerande

Ligger i min säng. Vägde mej för ca 1 tim sen. Vågen visade 58 kg. Jag går ju inte ner elle rupp i vikt på sistone. Jag bara stannar på samma vikt. Frustrerande!!!
.
Åt lite kessella lätt till frukost och lite vegetariskt taco-kött till lunch (tillsammans ca 400 kcal). Ska ta ett kallt bad nu och gå o basta sen. Kommer troligen träna lite efter, ca 30-40 min. Ska försöka gå på en promenad också för att träna min kondis.

.

Sitter hemma

i min säng och äter lågkalori keselladessert och dricker fun light (kärlek). Ska titta på någon film och relax för jag mår riktigt dåligt. Mitt huvud håller på att explodera och min kropp vill inte röra sig, den är för slö... Ska föröka dricka så mkt vatten/ fun light idag som möjligt för att få bort hungern. Ska ta et iskallt bad sen i ca 10 -15 min för att boosta upp min metabolism. Sen ska jag gå till bastun (har bastu hemma) och basta i ca 30 min för då förbränner man kcal :D
.
Men imorn ska jag gå itll skolan, det låvar jag mig själv. T.o.m. om mitt huvud gör ont så måste ajg gå. Det är ju en fredag men iallafall så måste jag gå. Ta he läxor och gå på vissa lektioner så jag inte missar allt förmycket. Älskar och hatar skolan. De tär för mycket läxor och plugg osv me om man inte hade det hade man varit rastlös och gjort dumma saker t.ex. äta. Fast då skulle man ju ha tid att träna men iallafall. Det jag menar: Inga läxor, inga sysslor som leder till fetma haha

.

Day 10: What Was The Hardest Think You Gave Up During This Weight Loss?

Vänskap, social-"statusen", osv. Jag känner verkligen att jag flyter bort från vännerna, men vad ska jag göra åt saken? Ingen verker veta hur jag mår och vad jag faktiskt går igenom. Alla tror bara att jag vill ha attention men jag drar mig bort frå alltig faktiskt. Jag har raderat allt socialt: min facebook, svarar nt på mess eller telefon, msn osv You get the deal. Det var verkligen jobbigt att göra det, men nu så tänker jag att det var bäst för mej, att hålla mej borta fråna llt socialt ett tag...


Matsedeln

25 januari 2012
Ätit:
Frukost: blåbär m yoghurt (200 kcal)
Lunch: 1/2 lågkalori pannkaka (75 kcal)
Middag: Quorn-färs (150 kcal)
Mellis: Fun light, Läkerol (30 kcal)
Träning: promenad (-60 kcal)
.
Totalt: 395


Clash of the Titans

Sitter och kolla rpå film medans jag proppar i mej med fun light och sockerfira Läkerol fruit smoothie. Har redan tagit dulco. Ska dusha sen och gå och lägga mej. Tror ej jga kommer gå till skolan imorn. Mår riktigt dåloga och vi har uteaktiviteter imorn så jag vill bara begrava mej under mitt täcke med min huvudvärk och magvärk och depressi. Är trött hela tiden och har ingen lust att gå ut till det sociala. Förut älskade jag gå på bio, tille tt kafe eller bara går runt med kompisar. Nu hatar jag allla sociala event. Bläää!
.
Är jag den ända som märker att alla tjejer/ kvinnor i filmer är snygga/ smala. De får alltid den killen de vill ha som älskar dom, dom lyckas i livet, är vackra och omtyckta osv. Så vad betyder det? Jo att om man inte är smal så är man inte fin, man kommer inte lyckes i livet osv. Eller hur? Är jag den ända som verkligen tycker det?

.

Fun light

Var i affären idag och köte fun light. Kärlek! Det innehåler typ 3 kcal per glas (2.5 dl) så man kan ju dricka hur mkt som helst och inte slösa kalorier! Woho och sötsuget försvinner haha.
.
Svar: Kalorierna förbränns ju inte men maten går snabbare igenom kroppen och hinenr inte brytas ner och om den inte bryts ner helt och hållet så kan inte kroppen ta upp det. Sen om maten går för snabbt förbi tarmarna (där näringen tas upp) så kan kroppen inte hinna med dvs inte hinna ta upp näringen. Så laxering är ju inte för att förbränna kcal utan för att få bort dem från kroppen innan den hinner ta upp näringen dvs kalorierna.

.

Recept: Lågkalori pannkakor

Ingredienser:
1 äggvita
1 dl mjöl (ev. grahamsmjöl)
2 dl lätt-yoghurt
1/2 matsked bakpulver
1/2 tesked salt
lite socker
Ev. karamellfärg
Margarin till stekning
.
1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum.
2. Blanda halva yoghurten och mjölet i en skål och blanda sedan i resten. Vänd i äggvitorna och ev. karamellfärgen.
3. Steg smeten på en stekpanna med margarinet på en låg värme så att pannkakorna inte blir brända utan fluffiga och vänd sedan.
4. Ät pannkakorna med bär eller något annat som man gillar ^^

Ångest

Åt ganska mycket idag: blåbär (100 kcal), 1/2 pannkaka (75 kcal), yoghurt (100 kcal) och quorn-färs (150 kcal) sen gick jag på en kort promenad i 15 min och förbrände 60 kcal. Så nu ligger jag på 365. Kommer ta dulco igen idag, få bort alla kalorier jag åt. Känner mej fet. Åh det är så jobbigt att äta så mkt som jag gör.
.
Vägde 58 idag... Jag går ju aldrig ne ri vikt! Blir så frustrerad. Jag komemr ju knappt hinna nå 55 kg till februari och knappt nå 52 kg till sportlovet. Måste kämpa för att bli vacker men jag är för svag...

.

Lågkalori pannkakor

Skulle äta lågkalori pannkakor. En hel smet (2 stora pannkakor) har ca 300 kcal men jag orkade knappt en halv pannkaka (ca 75 kcal) och jag blev mätt som fan! Asså skit mätt, typ spyfärdig. Och det var ju inte så många kalorier i så jag kan ju inte vara besviken, eller hur? Jag skulle fasta idag men jag är ju inte så bra på det som ni märker. Kommer inte fats apå ett tag, kommer bara försöka äta lite så att jag blir van vid att inte äta så mycket. Sen när jag är van kommer jag att fasta, men det kommer ta ett tag eftersom jag är rätt så sötsugen hela tiden... :/

.

Day 09: Did People Ever Make Comments About Your Weight In A Negative Way?

Om de har! Vissa har varit diskreta, t.ex. "Aha har du storlek 38..." *Sned blick*, och andra har varit rakt på sak, t.ex. "Fetto! Du är fet! Gå ner i vikt!" osv, ni fattar saken. Först så brydde jag mej inte men senare ca 1.5-2 år sedan så sprack det och det ledde sakta men säkert (?) till idag.


Lite om mej

En anonym person vill att jag sjulle berätta lite om mej. Så...
.
Jag: Fyller 16 i år och bor i Stockholm. Jag ska börja i gymnasium nästa termin, nytt liv. Jag bor i ett hus med mamma, pappa, syster och hund (<-- mitt liv, mitt underbarn haha). Jag bor utanför stan så jag har en bit till ksolan ca 30-40 min.
Jag har ingen ätstörning (än?) men jag vill bara gå ner i vikt. Jag väger ca 58 kg (ska väga mej senare på dagen) men min startvikt var ca 61 kg. Jag är 172-173 cm lång men vill vara längre (som modeller).
Jag är besatt av nummer ocha llt jag gör, alla min val baseras på nummer t.ex. vad och hur mycket jag ska äta, vad jah ska ha på mej osv. Det är lite komplicerat hur jag tänker så ska inte förklara.
Jag är vegetarian pga etiska val och jag är en liten miljöhjälte. Älskar miljön dock så gillar jag att resa som sliter på miljön :(
.
Om ni vill vet anågot mer så är det bara att fråna :D
Ps. Dessa bilder är inte på mej, utan random thinspo bilder :P

.

Until we bleed

Bokstavligen. Vaknade idag av ett anormt kurrande u magen och något om ränn från min näsa. Blod. Kände smaken av blod i min mun och jag sprang till toan. Såg seriöst ut som från en skräckfilm: blek, nyvaken, risig med blod men tjejer i skräckfilmer är smala så jag skulle inte kunna va med i en :(
.
Gick inte till skolan idag pga blodet och hammaren som bankar i mitt huvud. Pain! Har även lite ont i magen från dulcon som äntligen visar resultat. Men idag ska jag inte ta dulco för jag ska inte äta fatsa saker, bara flytande. Ska väga mej senare på dagen, runt kl 11. Vill se hur mycket jag gått upp...

.

Matsedeln

24 januari 2012
Ätit:
Frukost: omelett på 1 äggvita och spenat, yoghurt (90 kcal)
Lunch: lite skolmat, sallad, bröd (ca 200 kcal)
Middag: vegetariskt taco-kött, tomat, lite nugat (300 kcal)
Träning: yoga, promenad (-200 kcal)
.
Totalt: +390 kcal (hemskt)


And I'm talking to myself at night because I can't forget. Back and forth through my mind behind a cigarette

Duschade precis. Tog en dilco för ca en timme sen. Ska bli smal t sommaren. Tittade på mej i spegeln idag. Hemskt. Litet huvud och enorm kropp. Jag bryr mej inte vad folk säger om mej, om att jag blivit smalare för när jag tittar på mej i spegeln ser jag ett fetto med bildäck och vällande fett. Jag ser inte en vacker tjej utan jag ser ett fetto som måste förlora minst 10 kilo till för att kunna räknas som smal och vacker.
.
Åt ganska mkt idag för mina lärare klagade och då åt jag lunch en sen, såklart, så kunde jag inte sluta äta utan jag välde i mej mat. Imorn ska jag föröka stanna hemma och fasta för det är enklare om man är hemma ensam och fastar för då går ingen runt dej och trycker i mat i din feta kropp eller tvingar dej att äta.

.

Day 08: Your Workout Routine.

Jag har olika beroende på vad jag vill träna och var jag tränar:
.
Hemma: promenad/ PW (30-90 min), styrka (40 min). När jag styretränar brukar jag träna m.h.a. appar (My daily workout) som finns i 4 styrke versioner (ben, rumpa, armar, mage) och 1 kondition version. Ex. på styrkeövningar:
Ben: benlyft på sidan (vänster/ höger), benböj, utfall mm.
Rumpa: utfall, utfall åt sidan, höft-brygga, "kissande hunden" mm.
Armar: biceps lyft, triceps lyft, armhävningar, liggande triceps/ biceps lyft mm.
Mage: olika typer av sit-ups (liggande ben, sidleds osv.), plankan, cykla (spänd mage)
.
Gymmet: 10-20 min spring-band, 10 min cykla och/eller 10 min indoor-walking, ca 20-40 min styrka/streching. På springbandet så kör jag intervallpass men i slutänden blir det ca 9 km/h i genomsnitt. När jag cyklar så blir det i genomsnitt 20-25 km/ h och det är jobbigt men man känner att det funkar haha. styrka så kör jag olika, men jag kör inte jättetunga vikter för jag vill ju nt få stora och biffiga muskler utan långa muskler som ser smalare men ändå vältränade ut. T.ex. om jag klarar 40-50 kg, 8-10 repetioner x 3 set på sittande lårcurl kör jag 20-25 kg, 15-20 repetitioner x 3 set. Fast ibland så kör jag tunga vikter, t.ex. rumpan för att få den att se rundare och fastare ut så den inte blir slapp.
.
Ibland kör jag yooga elle rpilates i ca 30-60 min för det får vekligen kroppen att se bra ut. Förra året köre dej yoga eller pilates minst 1 gpng per dag och då såg min kropp FANTASTISKT ut fasten den var lite småfet.

.

25!!!

Så provade min syrras 25 jeans och vet ni vad... Jag fick plats i dom utan svårigheter! Dock så passade de nt så bra eftersom de var low waist och mina kärlekshantag vällde ut, men med lite träning och mindre mat så kommer de bort i ett ögonblick haha.
.
Ska plugga lite idag tills imorn, men vet inte äns om jag ska gå t skolan imorn, kommer inte orka för jag e fett slö i hela kroppen. Sen så orkar jag inte att alla lärare ska bry sig "att jag har blivit smalare" och "att jag inte äter mycket" och "att jag äter snabbt, bara 10 min lunch". Kan knappt väta tills jag slutar skolan och börjar i ett nytt gymnasium där ingen känner mej och ingen vet hur jag såg ut innan och hur mycket jag åt innan och hur snabbt jag åt innan, för då komemr de nt ha något att jämnföra med och då komemr de tro att jag alltd ätit som jag äter. Älskar stroa förändringar i livet, speciellt när de är bra ändringar :)

.

Borta

Att sova är det bästa som finns. Då har man inget sötsug, man kan inte äta, man behöver inte prata med någon, och man förlorar kcal utan att behöva göra något. Har precis vaknat från en 2 timmars tupplur och jag är glad. Jag känner att jag är "on the top of the world" dock så har jag ingen energi alls, fast det har jag inte haft alls idag. Jag har liksom dragit mej förbi denna dag och kännt mej sjuk (förkyld), haft ont i huvudet, magen, ingen energi osv.
.
Skulle nt äta någon lunch idag men gissa vad: Idiot-lärarna tvingade mej nästan att äta: "Nämen vad smal du blivit. Ska du nt äta något? Har något hänt? Vill du prata om det?" var det jag hörde hela tiden. Lämna mej ifred bara!

.

Morning!

Så nu ska jag träna i ca en timma för att sedan duscha och åka t skolan. Är fett trött men jag känner ingen smärta från dulcon! Det verkar nt funka på mej. Eller det kanske börjar värka mitt i skolan. Åh! Om det gör det komemr jag bli pissed off!
.
Men jaja. Annars har min dag börjat ganska bra. Vägde mej inte idag, men det behöver jag inte göra för jag vet ändå att jag säkert gått upp. Min frukost komemr bestå av en omelett på en äggvita och lite spenat + lite yoghurt (ca 90 kcal). Ska hoppa över lunchen idag och jag lovar er alla att nt äta över 300 kcal för jag vill verkligen ligga på minus kcal idag. Sen ska jag ta dulco igen, fat idag tidigare än igår. Igår tog jag runt 8-9 tiden men udag blir det kl 6-7 för att få resultat så snabbt som möjligt! :D
.
Ps. Jag komemr ta bort matsedeln på morgonen för senare på kvällen får jag bara ångest när jag äter mer. Kommer istället sätta upp ett mål på hur många kalorier jag ska äta idag :)

.

Veckans måltider

Vecka 4 2012
Planerar:
Måndag: frukost, lunch, middag, träning, laxering
Tisdag: frukost, middag, laxering, träning
Onsdag: fasta, laxering
Torsdag: frukost, lunch, liten mellis, träning
Fredag: fasta, träning
Lördag: frukost, lunch, träning, laxering
Söndag: fasta, laxering, träning

Blogg

Matsedeln

23 januari 2012
Ätit:
Frukost: 1 stekt äggvita, 1/2 mörkt bröd (50 kcal)
Lunch: två potatisbullar, lite sallad (ca 90 kcal)
Middag: cesarsallad utan dressing (275 kcal)
Mellis: Yoghurt (50 kcal)
Tränat: gym + promenad (-425 kcal)
.
Totalt: 40 kcal


Day 07: Do Your Parents Know You’re Trying To Lose Weight? Do They Care?

Nej, de vet inget, tror jag... Men jag tror ändå de nt skulle bry sej. Vrf? För när jag hade bulemi så sa de senare att de märkte att jag hade det. Men de sa ju fuc***g inget!!! De brydde sig inte äns och sen när jag sa att jag har/hade det så brydde de sig inte. Mamma sa "A, men då kanske vi ska sätta dej på psyket!" Trevligt va? Vad oälskad man känner sig... Och det är ju p.g.a. det som min "sjukdom" aldrig gått bort, för jag inte fick stöd och hjälp. Så allt är mina pärons fel. Dom får skylla sig själva!


Fördubblad dos

Eller det stod att man fick ta två st så jag tog det :P Om nån undrar så pratar jag om dulco. Vill verkligen få bort allt jag åt idag fastän jag hamnade på ca 50 kcal. Ska träna imorn på morgonen i ca 1h. Ser fram emot det för det känns så bra att träna. Jag tränad epå gymmet idag i ca 1h och jag var helt utmattad men glad som fan. Jag tränade så mkt att jag inte kunde andas (har ansträngnings astma) men jag överlevde till slut, nöjd. Tränade mest ben och kondis: 15 min rullband (ca 9 km/h), 10 min cykla (ca 25 km/h) och benstyrka i ca 30-40 min. Ser verkligren fram emot att bli smal. det är liskom mitt mål i livet, att bli smal. Prioritet no 1!!!

.

Cesar

Åt ganska ok idag. Frukost blev det ett halvt fullkornsbröd och en stekt äggvita (ca 50 kcal) dock blev det lite potatisbullar t lunch eftersom skolans sallad sög idag (ca 90 kcal). Fast sen tränade jag i gymmet INTENSIVT och tränade bort 425 kcal för att sedan äta en cecarsallad (275 kcal). ÅH! är fett nöjd och mätt nu :) Ligger på -10 kcal och tänker stanna där, kanske äter lite yoghurt (0.05 % fett) för att hamna under 100 kcal. Absolut inte mer än 100 kcal!!!
.
Kommer ta dulco idag igen, fast den här gången två st tabletter för att känna något, för idag kände jag ingenting, inte äns nu. Hmm... Kanske funkar om jag tar mer. Få se :P

.

Matsedeln

23 januari 2012
Planerar:
Frukost: 1 äggvita, mörkt bröd, lite juice
Lunch: sallad, lite mörkt bröd
Middag: spenat, lite veggo-mat
Träning: minst 2 h idag (gym, promenad, styrka hemma)


Känner inget

Vaken. rodde jag skulle må dåligt på morgonen pga dulcon (laxering) men jag känner inget. Näst agång jag ska ta dulco ska jag ta 2 tabletter för att känna något haha.
.
Hade väckarklockan på 5.45 men jag kunde inte vakna. Så nu är jag vaken men jag hinenr inte träna :( och jag som verkligen vill det. Kommer sitta på gymmet längre i sånna fall, runt 1.5 h. Kommer säker träna kondis i ca 45 min om jag orkar.
.
Men nu måste jag gå. Ska försöka updatera 30 day weightloss challenge om jag hinner på morgonen annrs blir det på eftermiddagen. Har inte varit så duktig på att uppdatera det :P

.

Väntan

Ska sova nu. Väntar på att smärtan ska börja men känner inget än. På morgonen när jag vaknar kmr jag säkert rusa t toan på en gång. Hade planerat att träna på morgonen om jag orkar efter dulcon. Ska iallafall gå o träna på gymmet efter skolan. ska gå t en annan anlägning imorn för att testa lite nya saker. Den andra anläggningen ligger bara 5 min längre bort än den jag brukar gå t så det gör ju inget. Extra motion liksom haha.
.
Ligger och tänker på sommaren, hur fin och smal jag kommer vara. Komemr kunan gå runt i klänningar utan att skämmas, i kjolar utan att folk stirrar snett, shorts utan att folk skriker "Fetto!" efter en, tunikor utan att känna sig fet. Kommer säkert behöva köpa ett par nya shorts eftersom de kommer säkert bli för stora t sommaren (hoppas jag). Köpte två par nya shorts förra sommaren (2011) och de satt perfekt då. Fast under sommaren var jag ju smalare, men inte perfekt smal. Nu under sommaren kommer jag vara perfekt smal, en riktig thinspo. Ska verkligen nå min målvikt till sommaren, 45 kilo. Hur svårt kan det vara?
.
Min mamma var utomlands på kondis-läger. Hon ville ta med mej o syrran dit under kanske påsklovet. Jag sa ju JA!!!!! för mamma gick ner 3 kg under en vecka som är helt fantastikst! Dom äter ca 800 kcal per dag och tränar gärnet (ca 4-5 timmar om dan) så om jag tränar mer, asså på friditen, och äte rmindre kan jag ju gå ner ännu mindre och få finare kropp. Kondis-läger here I come ;)
.
Oj vad långt inlägg det blev. Men man får ju så många tankar i huvudet när man inte kan somna haha XD

.

Mamma

Så min fatsa gick nt som planerat men jag åt ändå nt så mkt. Skälet till att jag åt var för att min mamma hade varit utomlands och kom tillbaka med massor av utländskt godis och jag ville nt vara konstig elr såra henne så jag tog lite. Sak träna bort det med lite styrketräning i ca 40 min. Måste träna mage nu för det börjar bli bullig igen. Nt bra.
.
Så ska ta lite dulcolax efter träningen, ca kl 20. Är lite nervös men vad är det värsta som kan hända? Det står att man kan ta 2 tabletter men eftersom det är min första gång kommer jag bara ta en för att se hur det funkar. Önska mej lycka till :D

.

Matsedeln

22 januari 2012
Ätit:
Frukost: lite yoghurt (100 kcal)
Lunch: inget
Middag: lite sallad (30 kcal)
Övrigt: choklad (200 kcal)
Träning 40 min styrka, 20 min promenad (-200 kcal)
.
Totalt: 130 kcal


Lämnad

Trodde verkligen att man hade en vän man kunde lita på som alltid fanns där, men nähä. Än en gång lämnad, och det här är ju inte första gången man blir lämnad av en vän. Varför händer det här mej? Att man inte kan hitta bra vänner som stannar hoss en. Jag blir lämnad hela tiden och börjar ge upp hoppet att det finns en soulfriend där i världen som faktiskt vill ha en. Det börjar bli tungt här i livet, speciellt när man är ensam. Gud, du är den ända som jag har som jag kan lita på och du kommer alltid stanna hoss mej.

.

Det svider

... att man hela tiden blir dissad av sin bästa vän. Antingen vill hon nt va med mej elr så får hon inte kontakt med mej. Dock har hon träffat en annan vän och det verkade vara hur lätt som helst för dom att träffas men att träffas med mej ä ju ett STORT problem. Om dte är så hon vill det så behöver vi nt vara vänner. Jag har ju känt att det blir distance mellan oss och hon verkar inte ens vilja prata med mej när jg ringer henne (när jag får kontakt med henne)... Jag vill säga det här t henne men jag kan ju nt för jag får ju nt ens kontakt med henne så fu*k it och om du vill nåt så ring mej!
.
Ska iallafall dra t stan och köpa dulcolax... Mitt liv är värdelöst. Åker t stan bara för att gå t apoteket. Forever alone...

.

Matsedeln

22 januari 2012
Planerar:
Frukost: FASTA
Lunch: FASTA
Middag: FASTA
Träning: 1h träning hemma


Förlåt

Är så besviken på mej själv från igår. Hur kunde jag äta så mkt? Åt praktiskt taget hela dan!Åh inte bra... Ska gå och köpa dulcolax idag för första gången. Är ganska så "rädd" för effekten och vill inte att päronen ska märka. Men jag ska inte bry mej om det! För jag vill bli smal och det är allt som spelar roll just nu.
.
Så eftersom min dag var helt förstörd igår ska jag inte äta något idag. Vill väga under 57.5 på morgonen imorn så idag måste jag passa mej med maten. Ska även ta en dulcolax på kvällen idag för att få bort gårdagens mat. Får se om det komemr fungera haha

.

Småäta

Har suttit och småätit hela dagen. Har oxå spytt en del. Fast jag ligger iallafall säket runt 900 kcal om inte mer (-100 kcal promenad)... Åh! Imorn lovar jag inte bara er, utan mej själv, att fatsa. Ska inte äta något. Bara dricka te och cola samt vatten, men inget mer! Måste vara stark, för jag har blivit svag, en svag förlorare... Om jag bara kunde vara stark skulle jag kunna vara smal och fin och inte fet och ful. Mitt mål är ju att gå ner till 55 kg till februari och det ska jag försöka nå!
.
Imorn ska jag träffa MJTS om hon nt dissa mej igen. Ska försöka fatsa med henne, för mej är det lättare att fasta när jag har stöd och är med någon.
.
Svar till Anonym i inlägg: Jag vägde runt 61 kg, fast under en period vägde jag runt 62. Sen har det gått upp och ner med vikten. Men när jag började vägde jag 61.

.

Inspiration

Många thinspo-bloggare skriver bra saker om dulcolax. Ska dra till stan o köpa det imorn. Kanske t.o.m. går till gymmet, träna kanske i en timme. Har inte tränat på ett tag för jag har varit på ganska dåligt humör. Men ska försöka dra mej samman och gå t gymmet imorn.
.
Päronen vill att jag ska äta med dem, kanske gör lite sallad, men jag vill verkligen inte äta. Har små ätit under hela dan (spytt upp det senare) så jag är inte riktigt hungrig. Kommer troligen göra sallad med lite feta så att det inte ser skumt ut att jag inte äter. ill verkligen inte att någon märker det...

.

Dissad

Svar till Anonym i inlägg: Ärkigt talat visste jag inte att det var Selena Gomez :P haha gillade bara gif:en. Hahaha. Men egentligen bryr jag mej inte om att det är hon. Hon är liksom oviktig i mitt liv.
.
Hetsade upp lite nachos idag för ja känner mej dissad big time. Skulle träffa MJTS men hon svarar inte på mobil, hemma tele, fb så jag känner mej dissad och ledsen och det ända som hjälper då är nachos och den ultimata thinspirationen: Top Model :D

.

Vikt

Vägde mej. 57.7 kg! Woho! Fett glad. Trodde seriöst att jag hade gått upp i vikt. Så från och med nu blir det fasta tills måndag. Jag får dricka vad jag vill bara det är låg-kalori och dricka yoghurt som är lågkalori och låg fett-haltiga. Plus jag får äta sallad, BARA grön sallad alltså ingen gurka, ingen tomat. Så idag blir det dryck, lätt yoghurt och sallad. Ska försöka gå ner t 55 kg tills februari (10 dagar). Vi får se hur det går. Vill ialla fall väga 53 kg tills sportlovet.

.

I stare at my reflection in the mirror

Vaken! Mitt humör är svajigt nu. Om min morgon blir bra d.v.s. mina päron lämnar mej ifred och jag inte äter något, så kommer mitt humör vara bra idag. Så nu får vi se om hela min dag försörs eller om jag kan rädda den.
.
Ok, nu ska jag väga mej. Se om jag gått ner (som jag säker nt gjort) elr gått upp (som jag säkert gjort). Dock så har flera personer i skolan frågat om jag blivit smalare elr gått ner i vikt. Jag svarar ju nej för själv ser jag inte så mycket resultat varken i spegeln eller på vågen. Men nu kommer sanningens ögonblick, om jag seriöst har gått ner i vikt.

.

Dåligt humör

Är på dåligt humör just nu. Orkar inte skriva något... Skriver imorn ist. Ska sova nu för jag e trött, trött och fet...


Day 06: Do You Binge? If So, Explain Why You Think You Do.

Om jag hetsäter! Fast när jag hetsäter brukar jag spy för jag mår dåligt efter.
Jag tror jag gör det för att jag int ehar någon självkontroll och jag gillar att äta, men jag vill nt för jag vill bli smal. Jag vill ju sluta men det är svårt :(


Inget gym idag

Vrf? Har fuc***g plugg att göra! Har en inlämning som jag måste lämna in/ skicka via mail t min lärare innan midnatt och jag hade inte äns började med den, så nästan direkt efter skolan åkte jag hem och började plugga. Är klar med ca 1/6 nu, men det är mkt kvar så jag borde plugga nu. Ska försöka gå o gymma imorn om nt andra planer kommer upp. MJTS ska komma t sthlm idag så jag kanske kommer träffa henne, om jag är på humör. Har varit ganska så nere på sistone: vill nt umgås med männisor, prata utan bara hänge för mej själv men MJTS kommer ju nt så ofta hit så jag måste ju träffa min äslkling <3

.

Matsedeln

20 januari 2012
Planerar:
Frukost: lätt-yoghurt m havregryn
Lunch: sallad, lite veggo-mat (LITE)
Middag: helst inget (kankse sallad elr nåt sånt)
Träning: 1h gym, promenad


Flyga

Skrev igår att jag skulle väga mej. Det blev inte av... Jag vet, jag är feg. Jag vågar verkligen inte. Skälet är att jag har hetsat och spytt flera gånger den senaste tiden och det börjar bli jobbigt. Sen tror jag att jag inte får upp allt så att lite av maten tas upp av kroppen och jag blir fet... Problem, problem. Vill bara flyga iväg, iväg till ett bättre liv.
.
Idag ska jag träna på gymmet i ca 1h. Sen måste jag tbx hem för att göra läxor. Har en inlämning idag som jag knappt börjat på, fast jag får lämna in det innan midnatt idag (via mail) så jag kanske hinner. Kommer hem runt kl 5 och då har jag 7 tim. Borde räcka, annars kommer jag få ångest attack.

.

Matsedeln

19 januari 2012
Ätit:
Frukost: 1 äggvita, 2 dl lättmjölk, 1 äpple (150 kcal)
Lunch: 1 grönsaksbiff, sallad, lite mjuk-bröd (160 kcal)
Middag: vegetarisk köttfärs, lätt yoghurt m blåbär (170 kcal)
Träning: idrott i skolan, promenad (-600 kcal)
.
Totalt: -120 kcal


Rutinen

Hetsåt. Blåbär m grädde. aAg bara åt och åt och åt. Men jag har ju en rutin, en vana, att spy efter hetsätningen. Jag vill inte spy mer, men det är liksom en vana som jag inte kan bryta. Antinge spyr jag eller så får jag ångest och kommer träna ut mej tills jag svimmar (som jag gjort ett par gånger).
.
Btw, att svimma. Jag känner väldigt ofta att jag vill svimma. Nej fel, jag känner inte att jag vill svimma, utan att jag måste svimma, kommer svimma. När jag håller på att svimma måste jag koncentrera mej på att hålla mej uppe och inte ramla. det börjar bli irriterande. Allt som snurrar runt i mitt huvud är just att inte ramla och skämma ut mej. Fast jag tror att jag kommer svimma i skolan när som helst... Vill verkligen inte för då kommer lärarna att "blanda sig in" i mitt liv, och det vill jag inte.

.

Skola

Först hade jag idrott i 1.5 h och jag har varit på en 30 min promenad. Så jag har förbränt ca 600 kcal. Och idag har jag ätit ca 480 kcal så jag ligger på ca -120 så det är ju bra fastän jag åt ganska mkt. Ska försöka fasta nästa vecka. Kommer vilja fasta i en vecka nån gång, men vet nt när, kanske nästa vecka elr om två-tre veckor. Ska iallafall försöka hålla mej i en vecka. Åh det kommer bli svårt, men ska förbereda mej genom att fatsa imorn och under helgen (äta under 100 kcal t.ex. sallad, miso-soppa osv)

.

Day 05: Why Do You Really Want To Lose This Weight? Are You Doing It For You?

Allt jag har gjort är i slutänden för mej. T.ex. bra betyg är för att mina päron ska vara stolta för då känner JAG mej bra.
.
Så att jag vill gå ner i vikt är ju absolut för mej. Jag känner mej sm en ballong. Jag vågar inte visa mej i bikini på sommaren längre. Jag vågar nt ha på mej vissa kläder för jag ärr rädd att jag ser fet ut. Jag vågar inte äta framför andra för att jag är rädd att de tänker "Hon som är så fet och äter så mkt".
.
Jg vill våga! Jag vill vara modig! Men jag kan nt förns jag känner mej bra i min kropp, och det gör jag inte. Det känns som om jag är en själv, fast i en fet kropp som inte tillhör mej. Och det är nt så det ska vara. Nej! Så jag gör det här för mej, bara mej, för att jag vill bli smal och våga, våga vara mej själv!

<3

Matsedeln

19 januari 2012
Planerar:
frukost: 1 äggvita (äggröra), 1 dl lättmjölk, 1 äpple
Lunch: sallad
Middag: veggo-mat m sallad
Träning: idrott i skolan i 1.5 h, 20 min styrka hemma, minst 30 min promenad


Dags att stiga upp!

Vaknade för nån minut sen. Som tur har jag en laptop så att jag kan vara inne på datan i sängen haha. Fastän jag sov i ca 8-9 tim är jag ändå trött. Ska sova längre imorn, ca 10 för att verkligen ha energi när jag ska gymma (ska gå t gymmet på fredag).
.
Har äntligen skaffat en våg. Problemet är att jag nt vågar väga mej för jag har ätit lite mkt på sistone. Tänk om jag har gått upp?! Jag kommer få panik och hela dagen kommer bli förstörd. Vågar jag väga mej iallafall? Jag måste väga mej! Om jag nt gör det idag kmr jag aldrig att göra det... Håll tummarna för mej!

.

Inte som planerat

Jaa, min mat idag blev ju nt som planerat. Vrf? Lunch: Vi äter sist lunch i hela skolan så salladen var äcklig och maten också, så jag gick till affären och köpten en corny (mättande och ca 200 kcal). Sen till middag så fick min syrra damp på mej så jag blev tvungen att äta mat... Sen kunde jag nt träna för jag frös. Vrf ska det vara så många bortförklaringar? Vrf kan jag inte vara stark och stå emot? Vrf kan jag nt skita i om det är kallt elr nt? Vrf ska jag vara en sån looser? Vrf ska jag vara fet och ful och oälskad?
.
Ska sova nu. Som tur har jag idrott imorn så jag behöver nt träna på morgonen om jag nt hinner. Fast om jag hinner så gör ju inget ;) Det blir ju bättre. Sedan ska jag gå på öppethus, så jag kommer komma hem sent + jag måste plugga, emn ska försöka trycka in en PW på minst 30 min och/elr 40 min styrketräning.

Älskar magen!!!
.

Matsedeln

18 december 2012
Ätit:
Frukost: 1 dl lätt-yoghurt, 1 kokt äggvita, 80 g gurka (ca 90 kcal)
Lunch: 1 Corny (200 kcal)
Middag: veggo-köttbullar, lätt-yoghurt (300 kcal)
Träning: promenad (-140 kcal)
.
Totalt: 450 kcal


Familj-trubbel

Sa ju redan innan att min syrra klagar, och gissa vad: Hon klagar mer! Gick runt i köket för jag var sötsugen (men åt inget), då kommer hon och säger: "Du borde äta något. Du har ju nt ätit något ordentligt än." Och arg som jag var på henne (reda innan) tog jag lite veggo-köttbullar. Sen gick jag t köket för att lämna min tallrik. "Du borde äta mer. Ta mer nu!" Jag tänkte wtf liksom! Hon var riktigt arg på mej (vet nt varför) så jag tog några mer. Det blev ca 250 kcal. Men sånt är livet när man har en syrra som behandlar en som en slav och dotter...

.

Istid?

Åh vad jag fryser. När det är skola går jag ju runt hela tiden och tänker nt på attd et är kallt men när jag är hemma så fryser jag hela tiden! Asså jag tar på men tre lager kläder, bokstavligen, och fryser iallafall. Jag dricker varmt te och försöker nt tänka på kylan men här hemma så tar kylan över helt. Jag skakar så mkt att om jag drack lite ovispat grädde hade det vispat ihop sig i min mage... Typ seriöst!
Ska försöka träna lite men jag fryser så mkt att jag vet nt äns om jag kan byta om utan att frysa ihjäl.

.

Day 04: Your Greatest Fears About Weight Loss.

Har väl många små rädslor, t.ex.
1. Att folk jag älskar ska märka det och vilja få mej att bli fet igen
2. Att plötsligt börja äta mkt igen och gå upp skit mkt i vikt (jojo-bantning)
3. Att ha krav på mej att nå en viss vikt, men sen nt göra dte och må dåligt och bli ledsen.


*Kommer inte på någon bra rubrik*

Sitter hemma nu. Kom hem för ca 20 min men ska ut snart igen för jag har en fritidsaktivitet kl 16.30 så jag måste gå om ca 30 min.
.
Äter iallafall lite feta nu... Vrf? För min syrra sa att jag måste äta något innan jag går ut. Tror hon håller på att märka. Men hon är nt den ända som håller på att märka. Min lärare! Han frågade om allt var bra och jag tyckte ju att det var konstigt att han frågade det och sa "Ja, såklart haha" Han tyckte att jag blivit smalare (JAAA!!!). det är ju såklart kul att folk märker att jag är smalare, men nt kul att en lärare märker det. Vrf? Jo, för om de är för "oroliga" kan de ringa mina päron och säga det. Jag vill ju nt att mina päron ska veta det för då blir det trubbel för mej. De kommer vakta mej 24/7 för att jag hade bulemi innan (som jag råkade skrika ut under ett bråk, så de vet ju att jag hade bulemi) och de är säkert rädda att jag kommer må dåligt igen....

.

Matsedeln

18 januari 2012
Planerar:
Frukost: 1 äggvita, lite gurka.
Lunch: sallad, lite bröd
Middag: sallad, sallad, sallad
Träning: 40 min styrka, 1h promenad


Ensam

Mitt liv suger just nu. JAg känner mej ensam och oälskad. Ingen finns där för mej känns det som. alla har liksom... försvunnit.
.
Maten igår gick inte bra. Hamnade på ca 300 kcal efter att jag hade tränat, alltså fick jag i mej ca 600 kcal. Åh! Att jag nt kan skärpa mej. Sen så var jag borta hela dan. Slutade skolan halv 4, sen gymmade jag i 1h, gick o köpte ny piercing t naveln och gick sen på öppet hus t ett gymnasieum. Hela dan var packad, så det var därför jag nt kunde skriva så mkt, men idag ska jag skärpa mej. Idag ska jag äta lite (men nt fasta) och hålla mej på -kcal. Sla träna hemma (inte på gymmet för har lite planer idag) och äta bara sallad, inte äns frukt för det har socker.

.

Ruttnar till döds

Tränade i ca 1h idag, men det räcker nt! Vrf för jag åt 1/2 pizza idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vrf? För mina päron börjar bli misstänksamma och tryckte nästan i mej pizzan, men jag skippade kanterna.... Men iallafall! Det var ju fan skit! Ska försöka spy upp pizzan men vet nt om jag lyckas för jag åt för ca 1h sen. Åhh! Känner mej så misslyckad...

.

Day 03: A Picture Of Your Thinspiration. What Features Do You Like About This Person?

.
Kankse nt min absoluta thinspo, men ungefär så här vill jag se ut. Det viktigaste för mej är benen, att do är smala, men oxå magen, att den är fast och platt och smal, och armarna, att dom nt är flabbiga och hängiga.
Sen älskar jag att hon är lång. Jag har redan nämnt att jag vill bli längre, runt 178, så att hon är lång, smal och vacker gör henne till min thinspo.

Matsedeln

17 januari 2012
Planerar:
Frukost: 1 äpple, 1 glas fettfri yohgurt (0.05 % fett)
Lunch: 60 g spenat, några veggo-köttbullar, 2 tomat, 2 tsk citronsaft
Middag: grillade grönsaker: 1/2 zucchini, 1/2 tomat, 1 paprika
Träna: 1 h gym, 30 min promenad


I Just Want To Be Free

Fick en fråga om jag kund elänka appen: Daily Ab Workout iPhone eller Daily Ab Workout Android. Sen är det lättare att hitta resten av Daily workout :D Shape up iPhone eller Shape Up Android
.
Har en rätt så stressig dag idag så det blir ingen träning på morgonen, dock ska jag träna efter skolani ca 1 tim. Ska nog satsa på kondis och ben idag, fast självklart kommer jag att göra mer än det haha.
Ännu en dag med dieten. Alla kommer titta på mej i skolan när jag kmr ta med mej min matlåda. Det ser jättekonstigt ut måste jag erkänna... Men what to do? Jag vill ju inte blir fet elr nåt.

.

Matsedeln

16 januari 2012
Ätit:
Frukost: 1/2 grapefrukt, te (30 kcal)
Lunch: fullkornspasta m 2/3 tomat o basilika (130 kcal)
Middag: 60 g spenat, 1 kokt äggvita, 1 tomat, 1 tsk citronsaft, 150 g yoghurt (150 kcal)
Mellis: blåbärskräm, lite pommes (150 kcal)
Träning: styrka, promenad (-330 kcal)
.
Totalt: 130 kcal


Svar

Fick en fråga om vad och hur jag tränar och hur jag vet hur mkt jag förbränner.
Well, jag har laddat ner appar t mobilen där det finns olika övningar. Apparna heter Daily *** Workout. *** står för den övningen man koncentrerar sig på, t.ex. abs, legs, butt osv. Där kan man välja om man vill träna i 5 min, 7.5 min eller 10 min. Sen ere bara att köra! Det finns beskrivningar om övningarna om man nt känner till dom. Sen finns det två olika verisioner av apparna: den som är gratis eller den man betalar för. Den som är gratis har mindre övninar än den som kostar. Själv kör jag den som är gratis. Där finns det 10 övningar och jag tycker det räcker. Om jag vill träna mer söker jag bara på andra övningar på nätet eller kör rutinen en gång till :)
.
Hur jag räknar ut kalorierna är enklare än vad man tror. Jag laddade ner en app XD Shape Up, som jag nämnt i nått inlägg tidigare, är en applikation där man skriver in vad och hur mycket man ätit eller tränat. Den räknar ut sen helt själv. Problemet är att den har ju nt alla produkter i sej, t.ex. om jag äter pasta räknar den ut kalorimängden ur en pasta som jag nt äter (dne är kanske liknande) så det kan bli lite skiftningar, men nt stora.

.

Middagen

Åt min middag (ca 60 kcal) och eftersom det var ganska lte tog jag ca 150 g (90 kcal) VÄLDIGT låg fet-haltig yoghurt som har 0.05 % fett :P haha. Det blir ca 150 kcal middag. Ska träna bort middagen, 130 kcal, så att jag hamnar på ca 70 kcal idag (har redan tränat bort 200 kcal idag + nu 130 kcal = tränat bort 330 kcal idag och ätit 400 kcal så jag kommer hamna på 70 kcal om jag inte äter mer :) ) fast om jag tränar mer blir det ju bara bra.
.
Skulle träna idag, men jag stannade längre tid i skolan och pluggade. Och imorn ska jag gå på öppet hus så jag kanske inte hinner, fast öppet hus är från kl 17.30 så jag borde hinna. I sånna fall hinner jag tränai i ca 1 h om nt lite mindre. Men lite träning är ju bättre än ingen träning, plus jag kommer träna ca 30 min på morgonen.

.

Day 02: How tall are you? Do you like your height?

Jag är ca 172-173 cm, och jag vill faktiskt vara längre. Jag vet jag e redan ganska lång, men jag vill vara längre, ca 178 cm. Modeller är ju alltid långa, och det vore ju nt dåligt om man var lik modeller haha


Blåbärskräm

Efter att tagit en cigg tog jag lite blåbärskräm, ca 90 kcal (en deciliter). Har ätit ca 250 kcal idag (m krämen) så tycker ändå jag ligger bra + jag har redan tränat bort 200 kcal så det är ändå bra :). Tänkte träna lite till idag, styrka, i ca 40 min. Jag vill ju få fin mage och rumpa, asså vältränade. Vill ha magrutor för det betyder att man är smal och vältränad. Kanske nt stora six-pack men typ som Keira Knightley. Hon är ju smal men vältränad. Det är ju perfrkt ;)
.
Ska äta middag ca kl halv 6. Min middag kmr bestå av ganska lite kalorier: 60 g spenat, 1 kokt äggvita, en tomat o lite citron saft (50-70 kcal) så blåbärskrämen gör inget eftersom enligt dieten står det ca 600 kcal/ dag men jag fick ju mkt mindre, ca 200-250, så jag fattar nt vad de skriver på appen :P Den heter btw DietPoint och det finns ganska lite dieter, men om man uppgraderar (99 kr/ år) så finns det mkt mer, men jag har gratis-versionen :P

.

Matsedeln

16 januari 2012
Planerar:
Fukost: 1/2 grapefrukt, te utan socker/mjölk
Lunch: 85 g fullkornspasta m 1/2 tomat och färska örter (t.ex. basilika)
Middag: 60 g spenat, en kokt äggvita, 1/2 tomat, 2 teskedar citronsaft
Träning: 1 h styrka, minst 40 min PW


Upp och hoppa!

Blev precis klar med 20 min träning här hemma. Skönt att träna på morgonen.
Nu ska jag ta en snabb dusch och fixa min lunch till skolan, och så måste jag äta min frukost. Skönt att det är min mobil som bästämmer vad jag ska äta, då blir det enklare att inte småäta, tror jag....

.

Day 01: your stats and goal weights

Vet tyvärr nt hur mycket jag väger men sist jag vägde mej (ca 1 vecka sen) vägde jag 58.3 kg med ett BMI på 19.5, jag är 173 cm lång. Min målvikt är 45 kg och mina delmål är 55 kg och 50 kg. Jag hoppas att nå mitt första delmål till början av februari och mitt andra i slutet av mars. Mitt mål vill jag nå SENAST juni. Jag vet segt, men jag föredrar att gå ner långsamt än snabbt så det blir jojo-bantning :P

.

30-Days Thinspo-Challenge

day 01: your stats and goal weights

day 02: how tall are you? do you like your height?

day 03: a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?

day 04: your greatest fears about weight loss.

day 05: why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?

day 06: do you binge? if so, explain why you think you do.

day 07: do your parents know you’re trying to lose weight? do they care?

day 08: your workout routine.

day 09: did people ever make comments about your weight in a negative way?

day 10: what was the hardest think you gave up during this weight loss.

day 11: your favorite thinspo blog and why!

day 12: what do you normally eat?

day 13: are you losing weight in a healthy or unhealthy way?

day 14: whats your ultimate goal weight? when do you expect to reach it?

day 15: are you vegan or vegetarian? if so, has this helped you lose weight? if not, would you ever consider turning vegan or vegetarian?

day 16: when did you first decide to lose weight?

day 17: do you have an eating disorder?

day 18: what food is your weakness?

day 19: when is the last time you at fast food?

day 20: favorite diet?

day 21: what are your clothing sizes?

day 22: what was your lowest weight? how and why did you gain?

day 23: did the media play a role in your wanting to lose weight?

day 24: how do you feel about the terms pro-ana/pro-mia?

day 25: have you ever purged? if you have, describe your first experience.

day 26: what excites you most about reaching your ultimate goal weight?

day 27: how do you deal with being around food?

day 28: do you want that gap between your legs? why?

day 29: your definition of beauty.

day 30: 10 facts about you! and now what are your stats?


Startar redan idag ;)


Matsedeln

15 januari 2012
Ätit:
Frukost: miso-soppa, te (30 kcal)
Lunch: Tofu, keso m äpple o kanel (150 kcal)
Mellis: Yoghurt m blåbär (150 kcal)
Middag: Sushi (300 kcal)
Träning: styrka, promenad (-250 kcal)
.
Totalt: 380 kcal


Handlat

Har precis handlat klart grejjerna för dieten. Kmr behöva ha med mat t skolan själv, men det e bra för skolans mat är äcklig :P. Plus det är nyttigare. Jag räknade ut att det nt blir 600 kcal per dag o.O utan mindre. Lite konstigt, men de kanske hade planerat att ha "onyttigare" maträtter men whatever ;)
.
Ska plugga lite nu. ska sova innan kl 21 för jag krm vilja träna lite på morgonen och fixa min lunch.

.

Diet Point

Eftersom jag har svårt att kontrollera min hunger kommer jag följa en viss diet. Har haft en app på min mob med skit många dieter som jag aldrig riktigt användt eftersom jag nt haft tid att följa, men nu så smäller det. Ska följa "3-Day Low Calorie Diet", fast kommer följa den i 6 dagar om nt 9 :P. Det är ca 600 kcal/ dag, och eftersom det är så mkt kommer jag träna minst 3 ggr/ vecka i gymmet i 1 tim och minst varje dag hemma (t.ex. PW, promenad, styrak) i 1.5 tim (om jag nt går till gymmet, då behöver jag bara träna hemma i 1 tim). Jag kommer vilja ligga på under 200 kcal/ dag (helst minus-tal).


.

Sushi

Eftersom jag nt följde med päronen till kinarestaurangen igår vill dom äta sushi med mej idag. Sååå.... Idag blir dte sushi. Ska peta bort riset, då kmr det bli ca 150-200 kcal. Plus pga det kommer jag nt hinna träna på gymmet! Fast har redan tränat 40-50 min hemma. Ska gå på PW i en timme, boosta upp kroppens förbränning och metabolism. :P
.
Har ätit ca 250 kcal idag. Nöjd? Nej, absolut nt! ska äta sushi sen oxå!!! WÄÄÄÄ!!!!!!!! Nt glad...
Jag tränade dock bort ca 150 kcal nu (m PW 420 kcal) så kanske blir nöjd... Vill gymma. Men har nt tid... Ska FÖRSÖKA gymma imorn efter skolan, troligtvis kmr jag nt hinna... Men men

Mums! Älskar hennes ben.
.

Matsedeln

15 januari 2012
Planerar:
Frukost: en miso-soppa, ört-te m lättmjölk
Lunch: sallad (isberg, inget mer), dryck
Mellis: te, cola zero
Middag: miso-soppa, sallad, cola zero
Träna: 1h PW, 1h gym, 40 min träning hemma


Kämpar

Hungern i magen skriker och roppar, men jag lovade mej själv att nt äta idag, bara få i mej flytande mat med lite kalorier. Men min mage har en annan filosofi än mitt huvud: "Ät lite! Det göt inget. Lite chips och en kaka kommer ju alldrig skada!" medans mitt huvud klagar och skriker: "Ät inte din feta kossa! T.o.m. sallad gör dej fet. Du ska träna. Jag skäms över att vara hjärnan i min feta kropp!"
Det är som om jag sitter fast mellan två världar, vet nt vad jag ska gå och göra. elr jo, jag vet vad jag ska göra: Gå ner i vikt! Jag vill bara bli smal, precis som hjärnan säger. Min fetto mage har fel, bara bara fel.

.

Skäms

...över mitt intag idag, så kommer nt skriva någon matsedeln p.g.a. det. Jag vill bara dö, räcker det? Jag tränade bort ca 600 kcal idag så jag hamnar på under 100 kcal... Det betyder alltså att jag åt ca 600-700 kcal (!). det är VÄLDIGT mycket. Därför ska jag dra t gymmet imorn och fasta hela dan, fast jag får dricka vad jag vill som har under 50 kcal, t.ex. cola zero, redbull light, miso-soppa osv, och jag får äta sallad, BARA sallad. det är det ända jag får äta som är i "fast form", annars får jag nöja mej med miso-soppa och light drycker :P
bloglovin

Ser faktiskt lite ut som mej när jag hade RÖTT RÖTT RÖTT hår :p
.

Träning

Tränade (hemma) i ca 40 min. Åh min mage! Gör ont men k bry, den ska vara smal som Victoria's Secret modellen Candice Swanepoels. Fan vad vacker hon e! Fast jag vill nog ha lite smalare lår :P haha
Jaja tränade mest mage och ben och min rumpa gör ont som fan. Ska nog träna min mage lite mer, speciellt plankan. Det gör så att magen blir platt och fin utan att göra den biff och fet. Ett tips :P
.
Ska gå sen och ta lite yoghurt innan jag lägger mej och sova. Ska också städa mitt rum innan jag sover. Imorn ska jag gå o träna i gymmet. Ska satsa på kondis och ben.

Candice Swanepoels
.
Candice Swanepoels


Ska dra

Ska åka till skinnyness nu. Hon har det lite jobbig och som en nära vän är det min "plikt" att få henna och må bättre ;) haha Plus när jag är hos gäster är det lättare för mej att nt äta sååå det blir ju bättre :D
.
Var precis ute på en 1.5 timmars lång PW, fett skönt! Tror jag förbrände hela min frukost som tur för jag åt fett mkt :/ Ska försöka att nt äta så mkt mer idag, kanske lite miso-soppa elr nåt. Ska träna sen när jag kommit tbx från skinnyness i ca 30 min, styrka. Mage och rumpa speciellt :P

.

Lonely

Sitter ensam nu. Mina päron städar i huset. Det borde jag oxå göra, men jag orkar nt resa mej för jag är så mätt. Åt ju bara ca 2 dl hemmagjord havregrynsgröt (ca 100 kcal)m blåbär, äggvite-visp och mjölk (ca 50 kcal). Ska träna lite när min mage har lugnat sej haha, sen ska jag gå på en PW och ta en cigg. Behöver träna. Kan ju nt väga mej för vågen är sönder, men jag har säkert gått upp. Känns som om jag har gått upp. Det ser ut som om jag har gått upp. Bara upp, upp, upp, upp, upp, upp, upp, upp...
.
Ska nt äta någon lunch idag, ska ta en cigg istället. Vill nt äta så mycket nu efter fastan. Ska bara äta frukost, mellis och en tidig middag (ca kl 16-17). Det borde räcka.


Matsedeln

14 januari 2012
Planerar:
Frukost: lite havregrynsgröt med blåbär och äggvite-visp (gott ^^)
Lunch: sallad m veggo-mat
Middag: sallad med avokado o feta.


11 timmar

Vaknade nu efter 11 timmars sömn haha. Fast jag e fortfarande trött... Fattar nt vrf. Jag e trött hela tiden. Nt kul.
.
Ska äta min första frukost på 4 dygn! E fett glad. Ska göra lite havregrynsgröt m blåbär :) kanske tar lite cola zero XD men innehåller ju typ inga kcal så det e ju ok.
.
Idag ska jag plugga och städa mitt rum. Har det helt katastrofalt här inne :P Vill nt äns sitta här. Måste ut ur mitt rum nu!

.

Vilken hårfärg?

Vill färga håret. Vet ungefär vilken hårfärg men kan ni hjälpa genom att rösta fram bästa hårfärgen? Tack! :D

.

Matsedeln

13 januari 2012
Ätit:
Frukost: inget
Lunch: inget
Middag: 5 veggo-köttbullar, zucchinio paprika, cola zero (130 kcal)
Mellis: lite kola (godis) (190 kcal)
Åt och spydde: plättar, popcorn
Tränade: promenad, PW, styrketräning (-360 kcal)
.
Totalt: -40 kcal


Snälla flickor sväljer inte!

Så jag hetsade upp mej ca 600 kcal idag (tränade bort 360 kcal). Och alla vi vet vad jag gör när jag hetsar. Jag spyr. Spydde upp all popcron och hälften av plättarna jag åt ca 20-30 min innan jag åt popcornen. Så idag hamnar jag på ca 320 kcal mat idag. Så efter träningen hamnar jag på -40 kcal. Nöjd. Fast jag får inte hetsa mer! så därför om jag blir sötsugen kommer jag tugga lite på nåt gott för att känna smaken och sen spotta ut det, inte svälja.
Ska ta en dl youghurt och sen gå och lägga mej så god natt! :D

.

Kan nt sluta

Har bestämt mej att avsluta fastan redan för en timme sen, efter min 1.5 timmars träning... Äter mycket. Har redan ätit 5 veggo-köttbullar, lite zucchini, 5 små plättar och håller på att göra popcorn... Men kan nt sluta att äta! Har ju redan förbrukat 300 kcal... Popcornen kmr bli ca 200 kcal till! Men jag har tränat bort ca 360 kcal under dagen... Nt så farligt för en hätsätning :P Nt bra att fasta och sen äta, för du vräker man i sej. Om man ska fasta ska man gå på en diet direkt. Ska göra det imorn. Min dag kmr då se ut ca frukost: havregrynsgröt m blåbär o äggvitavisp (låter äckligt men gott), lunch: sallad m veggo-köttbullar, middag: sallad m hemmagjord wok.

.

Storm

Det är en skit stor storm nu! Hade svårt att gå hem pga det haha. Det kändes som om jag knappt rörde mej på vägen för stormen var stor stark. Men jag kom hem till slut. Dricker te m blåbär o mjölk. Tog lite kola (godis), tre små bitar. Tog det för annars skulle jag äta upp hela kylskåpet för jag e så sugen... Nt bra, men min misslyckade fatsa är ju klar snart haha. Kanske äter nåt senare på kvällen. Min fatsa var ju i 3 dygn och jag slutade äta på kvällen i tisdags (ca 09.00) så jag får ju äta då :P ska ta lite veggo-köttbullar och sallad. Men nt mycket. Kanske 3 veggo-köttbullar och lite sallad m gurka.

.

Matsedeln

13 januari 2012
Planerar:
Frukost: FASTA
Lunch: FASTA
Middag: FASTA
Träning: Promenad (1 tim), styrka (30-40 min)


Sista och sen klar

Sista dagen av fastan. Är ganska stolt. Visst åt lite ost o lite sallad men jag är ändå stolt. Ska försöka hålla mej under 300 kcal mat resten av dagarna så det nt blir som jojo-bantning. Sen ska jag träna bort 400 kcal så jag ligger på -100. Eller iallafall på minus tal. Sen kmr jag fatsa i tre dagar en gång i månaden. Det här kmr bli bra :D
.
Fredag idag... Nt en bra dag för fasta eftersom mina päron kmr säker köpa godis o allt. Men jag måste vara stark! Ska nt äta och så ska de bli. Får väl städa rummet, duscha och sen gå att lägga mej så att dom nt märker :P
.
bloglovin

.

Vänner och cigg

Var ute på en PW i 40 min och rökte cigg. Mötte gamla vänner från min förra skola. Ganska nice faktiskt. Trevligt att träffa vänner som påminner om gamla livet, från det livet jag vill komma så långt ifrån som möjligt. haha nee men det var nice att träffa dem.
.
Åt 3 skivor ost bara för min syrra blev "orolig". Hon frågade om jag nt ska äta något då tog jag lite ost o sa att jag redan ätit så hon nt skulle märka nåt. Tror nt hon gjorde det. Tg oxå en tallrik, la lite sås på den och rörde om lite sallad så det såg ut som om jag åt. Tror nt mamma märker nåt. Har ju "fastat" i två dagar nu, fast jag åt ju lite ost o sallad, men bara för att ingen skulle märka något. Ska försöka nt äta nåt imorn oxå. Ska proppa i mej blåbärste m mjölk o cola zero för att dämpa hungern.


.

Matsedeln

12 januari 2012
Ätit:
frukost: inget
Lunch: 2 koppar blåbärste m laktosfri lättmjölk (100 kcal)
Middag: 2 skivor ost (150 kcal)
Träning: promenad, PW (-260 kcal)
.
Totalt: -10 kcal


Blåbärspaj!

Åh! Dricker te nu. Men det är ett speciellt te. Blåbärste m mjölk. Det smakar som blåbärspaj!!! Bästa ideen haha. Ska dricka det om jag blir riktigt sugen på paj. det hjälper ju :P
.
Ska träna sen, lite hemma för e sjuk o hostar o alal tittar på mej så u gymmet kommer alla tro att jag e helt störd att träna sjuk. + när jag e sjuk har jag nt lika stor matlust så nu när jag fastar blir det ju toppen :D

.

Svårt att vakna

Klockan ringde ju kl 06.10 men jag ställde om den hela tiden tills jag vaknade kl 06.50... Jag la mej ca 21.30 så jag fattar nt att jag behöver så mkt sömn! E ju trött hela tiden. Ska sova halva helgen och plugga andra halvan. Behöver verkligen plugga nu.
.
Ska försöka fasta idag igen. Ska nt ens gå ner t matsalen. Säger att jag måste städa skåpet elr nåt. Jag vill verkligen nt gå ner för då måste jag äta nåt... så jag ska nt gå ner har jag bestämt. Men blir svårt att ljuga för vännerna....

.

Matsedeln

12 januari 2012
Planerar:
Frukost: FASTA
Lunch: FASTA
Middag: FASTA


Matsedeln

11 januari 2012
Ätit:
Frukost: inget
Lunch: lite sallad m gurka o tomat (3 kcal)
Middag: cola zero (2 kcal)
Övrigt: te och vatten (5 kcal)
Träning: skolgången, promenad (-350 kcal)
.
Totalt: - 340 kcal


2 to go!

Sitter i badkaret o tittar på serier. Har suttit här i ca 1.5 tim... Vrf? Jo varmvattnet tog slut så jag sitter i ett kallt badkar med otvättat hår.... Vet nt när vattnet blir varmt igen men hoppas snabbt för jag orkar nt titta på min kropp mer....
.
Gick på 1 h promenad. Kändes skönt :) Få bort lite fett o kalorier skadar ju aldrig haha. Ska sova sen, typ springa t sängen. Min mamma vill att jag ska äta, men jag fastar ju så nej! ingen mat t mej :P Ska fatsa t fredan så 1 day down, 2 to go!

.

3 saker om mej!

Har lite tråkigt så kommer att skriva 3 saker om mej:
.
1.Jag är besatt av nummer. T.ex. om jag ska äta mat så måste jag ta antal mat  ett prim-tal, asså t.ex. antal köttbullar måste vara prim osv (prim: de tal som bara går att dela med 1 eller sej själv). Jag gillar nt jämna tal. JAg föredrar prim-tal men iblan kan jag nöja mej med ojämna men absolut nt jämna tal. Mitt favorit nr e 3 :P (såklart haha)
.
2. Jag är en lat jävel. Jag älskar sitta framför tv:n och titta på serier. Därför ser jag ut som jag gör: för jag tränar nt. Dock hjälper vägen hem och trapporna i skolan. Det är förjävligt, elr egentligen bra för man förbränner ca 150 kcal/ dag tack vare det. Lite träning är bättre än inget ;).
.
3. Jag gillar inte att prata i telefon. Gillar inte att prata med folk jag inte kan titta på. Gillar ju nt sms heller eftersom man nt kan uttrycka sina känslor m.h.a. rösten. Föredrar att prata face to face. Det är helt enkelt så som jag gillar haha.

.

Ont i magen

HAr riktigt ont i magen. Det känns som om allt i magen bara väller runt: tarmarna knyter ihop sej, magsäcken vänder sej ut o in osv. You get the deal
Åt dock lite sallad idag (ca 2 msk sallad, 3 skivor gurka) bara för att nt alla i klassen skulle titta snet på mej, så det var nt hungerns fel att jag mår dåligt.
.
Svar å fråga om mina GIF:s. De flesta kommer ju från serien Skins. Har själv nt sett den serien fastän jag vill börja titta på den. Verkar ju bra :P

.

3...2...1...

Nu börjar min fasta. Ska nt äta något på tre dagar, bara dricka lågkaloridrycker t.ex. te, vatten, cola zero osv. Åh det här måst gå bra för jag vill gå ner till 55 innan februari! Det är ca 3 veckor dit (20 dagar) och jag vill verkligen nå den vikten. Just nu vet jag t hur mycket jag väger, men senast jag vägde mej vägde jag 58.3 (m linne o shorts) o det var i fredags. Jag kan ju ha gått ner i vikt, men jag vet nt... Jag vet att jag kommer gå ner i vikt om jag fastar. 3.5 kilo är ju nt så mkt på 3 veckor :D Right?

.

Matsedeln

11 januari 2012
Planerar:
Frukost: FASTA
Lunch: FASTA
Middag: FASTA
(får bara drick lågkaloridrycker)


JAG ska fasta

Har bestämt mej att fasta imorn, inget att äta, bara dryck. Blir svårt på lunchen när alla kmr fråga. Jag går väl nt ner till matsalen. Ingen får dömma mej, vrf ska de göra det liksom? Jag ska nt bry mej vad andra tänker om mej o min blogg. Det här är om mej, hur jag mår. Ingen i skolan (förutom de som läser min blogg o vet att det är jag) vet hur jag mår så fu*k them!
.
Lägger upp tre bilder på mej, ifall nån vill se hur jag ser ut (inte ansiktet).

.
.

PW and coke zero

Svar till hallucinationer (inlägg):
Äter veggo-köttbullar från "Hälsans kök", finns i normala mataffärer. 5 st bullar ca 120 kcal (väger 70 g).
.
Var ute på en PW (powerwalk) m hunden. Eller det var mer som att gå snabbt än PW :p Gick i ca 40 min och blev fett trött efter. Ska dricka klart min cola zero och sen gå o tvätta mej. Ska sova sen (runt 21.30) och sova t kl 06.30. Behöver verkligen att sova. När det blir varamare ute (minst 15 grader) ska jag lägga mej tidigare och vakna tidigare så att jag kan träna på mornarna i ca 30-40 min. Det är bra att träna på morgonen. Då får kroppen en lite kick.
.
Go Natt alla o sov sött o långt ;)
bloglovin.bloglovin

.

Matsedeln

10 januari 2012
Ätit:
Frukost: äggröra (en äggvita), 1/2 banan (60 kcal)
Lunch: 1 banan, några makaroner (150 kcal)
Middag: frysta blåbär, veggo-köttbullar (290 kcal)
Träna: styrka hemma (ska göra nu), promenad (-300 kcal)
.
Totalt: 200 kcal


Nej och nej

Svar till -nån du känner ;D: Ehum nee asså jag vill nt ha ingen rumpa alls, men min var, är, ful och fet och oformad. Jag gillar nt den. Vill ha en som Natalie Portman. Hon har en rumpa, men nt en stor (som jag) och välformad.
.
Åt lite veggo-köttbullar. Gott. Ca 150 kcal. Det e egentligen ganska lite, men iallafall. Åt ju efter kl 19.00 och det bord eman nt. Ska gå o duscha nu o sen sova. E trött och vill bara sova. Har velat göra det hela dan. Älskar att sova.

.

Hard Thinspo

Åt blåbär nu, ca 250 g (130 kcal). Allt var typ kolhydrater så känner mej fet, mkt fet. Men har förbrukat mindre än 200 kcal idag så e ändå stolt. haha
Ska träna sen, alltså hemma. Behöver det. Jag vill ju nt bli smal m fet, utan vill bli smal m muskler. Man vill ju ha lite kropp med muskler, typ som Megan Fox.
.
Sv till Collarbones: Jag väger runt 58-59 kg, men vill väga under 50, helst 45 men det blir svårt med tanker på hur mkt jag äter o hur liten jag tränar...

.

Fel, Fy fel!

Åt chips idag. Trodde först att det inte gjorde något och att jag nt kommer få dåligt, guilty. Men när jag hade ätit halva påsen mådde jag dåligt, gav resten t syrran så jag nt skulle äta det och gick o tog en dusch för att spy (då hör ingen). Mår bättre nu
Ska avbryta dieten. Jag kan äta lite kalorier per dag (200-300) men jag själv vet vad jag behöver äta för att nt bli sugen, nt hetasa och orka hela dan. Jag kommer att ha ett mål, under 300/ dag, ca. Ibland kanske runt 400 kcal men absolut nt mer än 450 kcal, absolut nt!!!
.
Fick min första komplimang idag, asså att jag blivit smalare. Det var dock nt den personen jag väntat. Det var en kille, en kompis ex, men det ända skälet han märkte det var för min big fat ass blivit mindre, om jag seriöst nt blivit smalare. :P haha

.

Lite svar

En tjej med äs (inlägg):
Jag brukar ju äta själv därför säger jag t familjen att jag redan ätit och inte är hungrig. De lyssnar och lämnar mej ifred. Det beror ju på om man har förstående föräldrar, fastän de nt vet hur jag mår.
Sen kan du ju laga mat själv och äta med dom fast din egen mat istället för deras. Något väldigt smart haha ;) Du kan ju bara säga att du hade lust att äta just den maträtten
Tack för de gulliga kommentarerna. Gillar att vara en inspiration :D kramar
(Vet nt vrf texten blir liten :/ nåt problem med datorn)
.
Sandy (inlägg):
Vissa har såna reflexar att det är enklare att spy. Jag har såna. Jag spyr jättelätt.
Jag stoppar in fingrarna i halsen bara, i rätt strupe alltså inte där luften kommer in utan matstrupen. Det gäller att hitta det stället där man får som bäst reflex. Det kan ta lite tid att hitta det.
Sen ett tips är att dricka vatten. Då blir innehållet flytande och det blir enkalre att spy.
.
Och tack R & S för tipsen. Kommer använda dem ;)

Matsedeln

10 januari 2012
Planerar, Regnbågsdieten Tisdag (GUL):

Breakfast: 1/2 banana, eggwhite.

Lunch: 1 banana.

Dinner: 1/2 cup of corn

I'm sitting here in a boring room

Klockan ringde kl 6.00 men steg upp kl 6.40. Åt lite äggröra (äggvita) och en halv banan. Sen drack jag grönt te m kanel. Ska dra t skolan nu där allt bråk stannade kvar från igår. Åh! Orkar nt, men måste gå t skolan. vill ju få bra betyg. Det är det viktigaste. Det och kroppen/vikten. Wish me good luck...

.

Matsedeln

9 januari 2012
Ätit:
Frukost: äggröra (en äggvita) (15 kcal)
Lunch: 1/2 litet äpple (35 kcal)
Middag: en hel gurka, lite feta (ca 2 msk) (95 kcal)
.
Totalt: 145 kcal (40 kcal för mycket)


Duktig flicka

Min syrra kagade makaroner m pesto o feta, min största svaghet... feta. Men jag var duktig och åt inte. Tog och åt en halv gurka innan och äter resten nu, precis som Regnbågsdieten säger.
.
Vill träna hemma, men kan nt. E sjuk och har ont i magen. Kommer troligen nt träna på ett tag pga det, kanske hemma men nt på gym för ajg kommer få hostattack och alla kommer stirra på mej. Gillar nt när folk stirrar på mej. Nt kul...

.

Hålla i sig

Åt lite kvarg. Spydde uppd et. Vill hålla mej t regnbågsdieten så jag spydde upp det. Spydde så mkt att magsyran började tränga upp. Fick ont i halsen och hela min mun brann. Tog och sköljde munnen med lite lysterin och bang bom smaken var borta.
.
Skulle få mina cigg idag, men cp-syrran glömde... IGEN! Skulle fått dom i fredags/lördags, men nähä, nt idag igen. Hoppas det nt gör så att jag blir sötsugen och proppar i mej mat... Hoppas.

.

Falskt

Jag e nt ok. Jag döljer bara min sorg bakom falska leenden och glädje. Jag har hållt på så ett tag, försökt att vara glad och sprallig och det är så folk ser på mej. Men jag har nt varit mej själv på ett tag, ca ett år, sen bulemin började. Jag har varit extra mycket sprallig för att folk inte ska se hur olycklig jag är. Och folk har tolkat beteende fel. De tror att jag e nån sorts av attentionwhore, att det är jag. Men jag har försökt att dölja hur jag egentligen är, gömt mej bakom en beteende som representerar självförtroende. Under jullovet bestämde jag mej att nt spela mer, men det kommer ta sin tid för det är svårt att plötsligt bli sej själv efter ett år av teater.
.
Bråkade med kompis pga det. Hon tror jag är en attentionwhore och att jag mår bra, inget är fel på mej. Ville prata med henne om det, men hon lyssnar nt utan bara skriker på mej att hon nt orkar med mej och att jag är en idiot. Jag var lugn, ville prata som en mogen människa men henne, men hon lyssnar ju nt! Jag vet att hon läser det här så hon kommer nog troligen fatta att jag nt vill vara vän med henne om hon nt lyssnar på mej och fattar att jag mår dåligt.
.
Jag trodde riktiga vänner skulle vara förstående och lyssna på sina vänner...

.

Regnbågsdieten

Imorn ska jag ju börja med regnbågsdieten. HAr nt handlat för det än, men den maten jag ska äta imorn har jag hemma:

.

Mångad (Vit):

Frukost: 1/2 äpple (40.5 kcal)

Lunch: 1/2 äpple (40.5 kcal)

Middag: en gurka (24 kcal)

Totalt: 105 kcal

.

Kommer troligen klara det eftersom äpplen är mättande + jag kmr ta med mej vatten t skolan så jag kan släcka hungern när jag känner mej hungrig. Jag kommer lägga till 1-2 äggvitor (ca 15-30 kcal) per dag så att jag håller mitt proteinvärde uppe. Man vill ju nt att musklerna ska försvinna haha.

Wish me good luck ;)


 


Confused

.

Jag hatar känslan av att vara hungrig... Men jag hatar känslan av mat i magen ännu mer.

Kan nt sova. Är hungrig, men efter att jag spytt efter chipsen lovade jag mej själv att nt äta mer, så jag dricker cola zero istället. Hjälper. Är nt lika hungrig och sötsugen längre.
.
Har skola imorn. Nt särskilt kul + min syrra tog mitt lås så kan nt gå o gymma imorn :( Kan träna lite hemma istället. Har ju många applikationer på mobilen med träningsövingar, det är ju iallafall nåt. haha Jag föredrar det än inget. Känner mej fet så träningen blir ju bra.

.

VRF!!!

Äter chips nu. Ska spy upp det snart. Ska bara vänta till sjag går o tvättar mej. Då kan jag spy medans vattnet rinenr i duschen. Då märker nt päronen.
.
Ska gå o sova runt 20. Vet tidigt, men behöver verkligen sova.


Matsedeln

8 januari 2012
Ätit:
(Lite tidigt att skriva det eftersom dagen är knappt slut men jag planerar att nt äta mer idag)
Frukost: 1/2 kokt äggvita, kesella m hallon (150 kcal)
Lunch: vego-köttbullar m ruccolasallad, paprika och fetaost. (250 kcal)
Mellis: Läsk (non-light) (130 kcal)
.
Totalt: 530 kcal


No more "non-light" drinks!

Har segat mej idag. Hade ju planerat att gå o gymma men jag vaknade för sent och ingen var hemma så jag kunde nt åka :( ska försöka gymma imorn. Har laddat ner massor av applikationer t min mobil, tränings-appar. Ska göra alla de övningarna på morgonen, helst varje dag, men minst varannan dag. Det är kondis, mage, rumpa och ben övningar. Vill ju få fin kropp till sommaren och det e ju nt så mycket tid kvar (5 månader e faktiskt nt så mkt) så det är bättre att sätta igång nu.
.
Kmr gå o lägga mej tidigt idag för har skola imorn + jag vill gå upp tidigare för att träna (runt 6 tiden). E fett nervös inför skolan. Vill att man ska märka att jag gått ner i vikt, fasten jag nt ser så mkt skillnad (nästan ingen alls) så vill jag att andra ska se det och tycka att jag blivit finare.

.

Matsedeln

Frukost: 1 äggvita (kokt)
Lunch: omelett (2 äggvitor) m ruccola sallad och grönsaker
Middag: vego-kött (under 150 kcal)


Tack?

Eum... Fick en kommentar i förra inlägget som jag faktiskt inte gillar. Jag tänker nt ta bort det för jag anser att alla ska få säga vad dom vill och tycker och tänker. Alla har rätt att få sin röst (kommentar) hör även om det nt e bra/snällt. Jag skrev ju innan om ni stör er på något så kan ni skriva det. Och nån lyssnade på mej och gjorde det...

.

Freak

Jag e typ ett freak. Måste alltid vara bäst i allt. Jag e så jävla tävlingsinriktad att det börjar bli jobbigt. Jag förstör kontakten med människor pga det. Vissa ser det som en jobbig sak ju. Vill ändra på det.
En sak som min freakhet gör är att jag måste alltid ha bästa betygen, asså alla MVG, 320 poäng. Snacka om jobbigt. Jag pluggar ihjäl mej och blir bara stressad.
Sen så e jag tävlingsinriktad mot mej själv, att jag måste nå en viss vikt inom ett datum, eller träna i en viss tid, osv, annars blir jag arg och dampar på mej själv. Den dampen var FÖRUT att skära mej, men har slutat med det och straffar mej genom att t.ex. nt köpa en viss sak jag vill ha (oftast skor :P), nt gå in på datorn (förutom när jag ska blogga), osv. Ni fattar dealen. :P


Hunger hurts, but starving works, when it costs too much to love

Åt popcorn. Kommer spy upp det, det var ju 400 kcal (!) så jag menar hallå?! NEJ!!!! VRF!!! Jag måste kontrollera mej. När skolan börjar kommer det bli lättare, garanterat.
.
Ska sova nu. E verkligen trött och jag måste få min sömn, minst 9 tim.

.

Matsedeln

7 januari 2012
Ätit:
Frukost: inget
Lunch:äggröra (2 äggvitor) m gurka, paprika och ruccola sallad. Te m juice. Kvarg m rabarber (200 kcal)
Middag: kvarg m rabarber, vindruvor (290 kcal)
Träning: shopping, promenad (-155 kcal)
.
Total: 335 kcal.


Tittar på film

tittade precis klart på In Time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Åh hon är grymt vacker, och hennes ben! Dom e fett långa och smala. Fett snygg.... Vrf kan jag nt se ut så? Hmmm....
.
Sen frukosten/lunchen har jag nt ätit så mkt: lite kesella och några vindruvor. Känner mej mätt så det e bra. Kmr nt äta mer idag. Så fort jag känner av hungern kommer jag gå och borsta tänderna för att ha ett skäl att nt äta mer. Och om det nt hjälper kmr jag gå och lägga mej. Vill ändå vakna tidigt imorn så jag hinner gå och träna och sen plugga inför måndagen, min skola börjar då. Sista terminen i grundskolan, sen ere gymnasiet som gäller. Har lite, nej, har mycket ångest inför valet, gymnasievalet. Vet verkligen nt vad jag ska välja, fast jag har några (ca 5) förslag om nt mer :/ Åhh! Vrf ska allt bvara så jobbigt.
Hade/ har ni också ångest inför skola och jobb mm?

.

Svar

TodaysVomit: Vrs :) Jag är så mot andra för jag förväntar mej att andra är så mot mej. Karma liksom :P
Och tack för länken på din blogg och alla snälla komplimanger.
Ha det bra och jag hoppas du kommer lyckas nå ditt mål och må bra :D

Hemma

Kom hem idag ca 15. Åkte tidigt från MJTS för hon ska åka imorn och behöver fixa lite saker. När jag åkte hem gick jag av på fel station så jag shoppade lite :P två tröjor från JC. Jätte gulliga.
.
Åt när jag kom hem, frukost/lunch (min första måltid). Äggröra m grönsaker och lite kvarg + grönt te m juice. Det blev ca 180 kcal. Ränkade ut dte på shape up. Det blev ändå ganska lite kcal för det var en sTOR portion måste jag erkänna. Känner mej skit mätt. Jag brände också bort ganska mkt kcal för jag shoppade i 40 min och då går man och svettas och då förbränner man kalorier.

.

Matsedeln

7 januari 2012
Planerar:
Frukost: tomat, omelett (1 äggvita)
Lunch: grönsak
Middag: vegg-kött, sallad.


Suketter... My hero.

Har sovit så bra idag. Det var nog för jag tog några bloss av en aldeles för stark cigg, en på 0.8 mg. Jag brukar röka milda på 0.3 så jag blev riktigt yr och somnade på en gång. Juste måste köpa cigg. Mina tog slut men jag har ju haft paketet i en vecka, så stolt :D
.
Jag har varit riktigt sötsugen de senaste dagarna. Asså riktigt sötsugen. Men som tur har jag suketter vid min sida. Dom har ju inga kalorier eller socker men de är ändå söta så det brukar dämpa mitt sötsug. Ett tips för dom men söckersug som vill bli smala ;)
.
Sov hos MJTS idag. Mysigt. Vi var vakna tills 3 på natten och jag vaknade för en timme sen så jag fick den sömn jag behövde för att gå ner i vikt. Vi ska ut t stan med hennes mami sen. Hoppas de nt bråkar mer, MJTS ska ändå åka iväg på söndag (imorn) så jag vill nt att det slutar dåligt mellan henne, hennes mami och mej. Får väl hoppas :)
Och btw! Min vikt! Gissa vad den e!!!! Har gått ner till 58.4 kg! Åh så glad jag e :) Kanske kan lägga de 6 dussina bakom mej :D

.

Matsedeln

6 januari 2012
Ätit:
Frukost: äggrörapå en äggvita (15 kcal)
Lunch: minimorötter, 0.5 dl cappucino (30 kcal)
Middag: omelett (två äggvitor), sallad. hemmagjord wok (zuccini, purjolk, selleri) (60 kcal)
Onödigt mellis: lite popcorn, kvargglass (blåbär, kesella light), blåbär (250 kcal)
Spydde: den onödiga mellisen (-165) kvar = lite blåbär
Tränade: promenad 30 min (-120 kcal)
.
Totalt: 70 kcal


Down and up

Idag åt jag för 350 kcal(-120 kcal träning). Det var bla popcorn och kvargglass m blåbär, sååå jag spydde upp popcornen och glassen o lite blåbär för att sedan landa på 70 kcal idag (mat 190 kcal). Stolt. Nee för jag var svag och åt. Sen spydde jag upp. Jag e ju van att spy (hade bulemi i ca 1/2 år) så det e lätt ochgår snabbt för mej. Plus om jag dricker vattenär det lika lätt att spy upp som att svälja mat,dock ere olika verkningar och psykiska känslor. Av att spy mår jag bra, men nt av att äta...
.
Stannar hos MJTS i natt. Har bara 1.5 cigg kvar... men e stolt för det e samma paket som jag skaffade på nyårsafton = paketet höll i en vecka. plus folk har tagit cigg från mej så annars skulle paketet vara till imorn utan svårigheter.

.

Tack!

Tack till alla er gulliga som följer min blogg på Bloglovin'! bloglovin
Jag trodde aldrig att det skulle så bra för mej som det gör (jag vet, 4 läsare e ju nt mycket men jag tycker det :P). Och det är tack vare dom som läser min blogg och tror på mej! Skulle nt kunna gå så långt utan ert stöd och bloggen!


Kylan får fettet att fly

Var ute m MJTS och Skinnyness. Vi leteade efter piercing-studio och det tog 30 min innan vi hittade den och den var fuc***g stängd! Så 30 min promenad i kylan (-4-6 grader), men fick iallafall lite motion. Det e ju bra + har hört att när man fryser så förbränner man kalorier för man skakar får kroppen vill få upp värmen. Är det sant? Nån som vet? Tack för svar :D
.
Har nt ätit så mkt idag, äggröra (1 äggvita), minimorötter, omelett (2 äggvitor, sojamjölk light, kryddor) och lite sallad (30 g). Kände mej ganska yr i stan. Jag frös ihjäl (inte överdriv) och jag höll på att svimma (not kidding). Ingen trodde på mej, alla trodde jag överdrev men jag var nära att falla ihop på marken och kura ihop mej för att hålla värmen.

.

I am titanium

Fryser. Det är det ända jag tänker på. Hur jävla kallt det är. Jag klarar nt av kylan. Fryser 24/7. Mina päron säger att det är för varmt i mitt rum medans jag skakar av kyla.
Träffade MJTS idag. Först vi vr ute och såklart så frös jag skiten ur mej, så vi gick till donken för att värma oss. Tog en cola zero och minimorötter (18 kcal). Nu sitter vi hemma hos henne men det e fuc***g fortfarande kallt! Vill att det ska vara sommar och att jag e smal och kommer det vara bäst!

.

Matsedeln

6 januari 2012
Planerar:
Frukost: äggröra på en äggvita
Lunch: sallad, knäckdebröd
Middag: vegg-kött

Glorify the ones that succeeded!

.


S for skinny

Ska dra till MJTS idag, kanske om 1 tim eller nåt sånt. Hon hjälper mej att äta lite, som ett stöd, så idag räknar jag med att äta under 400 kcal. Det e faktiskt nt bra att äta "mycket" en dag o fatsa nästa, får då kommer kroppen tro att du kommer fatsa mer och ta upp all näring. Det är det som är jojo-bantning och då går man bara upp i vikt. Därför ka jag trappa ner långsamt när det gäller mat: nu äter jag mellam 500 och 600 kcal/dag, nästa månad ska jag äta under 500 kcal, månaden efter det 450 kcal osv. Så att jag till sist kommer ner till 150 kcal/ dag.

.

Hat

Hatar när folk först låssas som om dom älskar dej. Sen får man reda på en hemskt sak den personen har gjort och man får världens bråk. SENARE mår den personen dåligt, ledsen och vill ha förlåtelse. Liksom wtf?! Jag förlåter folk lätt, det är en sanning. Jag gillar nt att bråka, det har jag aldrig gjort, men nånstans måste jag sätta ett stopp. Jag gillar nt att folk vet det här och sårar mej om och om igen för dom vet att jag kmr förlåta dom igen, spelar ingen roll vad de gjort, om de kallat mej fult, sagt en kommentar, slagit mej, jag förlåter alltid! Jag hatar mej för det, att jag måste förlåta människor. Jag kommer att lida pga det här, men det gör jag redan...


Matsedeln

5 januari 2012
Ätit:
Frukost: inget
Lunch: pommer (300 kcal)
Mellis: miso-soppa o vindruvor (100 kcal)
Middag: klementin, veggo-kött (200 kcal)
Tränat: powerwalk (-50 kcal)
.
Totalt: 550 kcalLook up. What do you see. I see skinny bitches!

Var ute i stan hela dan, från kl 12 (vaknade 11) tills nu. Har haft skit mkt drama idag med alla olika människor och det börjar bli jobbigt.
Har ett nytt löft t mej själv som jag låvar att följa: Om mitt liv i gymnasiet nt blir bättre komemr jag vänta tills jag blir smal och begå självmord så att jag dör vacker.
Får väl hoppas att mitt liv blir bättre, blir smal, skaffar real friends, hittar kärlek som är trogen t mej, bra betyg... osv
.
Skulle ta blodprov idag men blev inget av det för vår cp-läkare gav oss (mamma o mej) fel tid så när vi kom till laboratoriumet där man tar blodprov så var dte stängt -.- Bitch asså
Handlade lite och åt mycket! Det ska fuc***g vara tvärtom! ÅÅÅHHHH vad jobbigt!!!

.

Matsedeln

5 januari 2012
Planerar:
Frukost: inget
Lunch: lågkalori tofu mat (min kompis recept)
Middag: Sallad och vegg-kött


Prov, Blodprov

Ska t stan för att ta blodprov och se mina näringsvärden och allergier. Egentligen vill jag nt men mamma vill så vad skulle jag göra :/
Man får nt äta frukost innan så det e ju bra, ett skäl till att nt äta frukost haha.
Hinner nt skriva så mkt nu, skriver mer sen


Destroy it before it destroys you

.

Andas. Andas. Andas.

Jag blir så avundsjuk när jag läser andra bloggar som min (thinspo) och ser hur andra lyckas men nt jag. Det verkar gå så bra för andra men jag blir ju knappt smalare eller väger mindre. Det känns så jävla jobbigt! Vrf kan kilorna och fette nt bara dra sej ut ur mej och lämna mej smal och viktlös? Som hos de andra personerna? Jag vill hellere hamna på ÄS programmet än se ut sm jag gör nu... Faktiskt! Att vara smal så att andra kommenterar det är ju bättre än om andra nt kommenterar dej alls, bryr sej nt, tittar nt på en för man e så ful.
.
Har svårt att andas. Kippar efter luft. Trycker ner mitt ansikte i kudden och skriker ljudlöst. Tittar på kniven men skär mej nt för det kommer bara lämna märken efter sig. Tittar upp i taket. Drömmer, drömmer om smalhet och vackerhet. Stänger ögonen. Ser mej själv, fet och ful. En flodhäst som flåser för att lungorna är ihop-tryckta av allt fett.
Andas. Andas. Andas.


Tips: Skriv upp och räkna ut!

Ett tips: Skriv upp det du ätit under dan och hur många kalorier du fått i dej och/ eller tränat bort. Under dagen kan man proppa i sej mat som man senare glömer bort att man ätit, då tror man att man ätit lite och kommer gå ner i vikt. Jag brukar skriva upp allt jag äter, kanske nt på bloggen men då trycker jag in de små kalorierna i andra rätter som gör att slutresultatet ändå blir likadant.
.
Därför: Skriv upp det du äter för att ha koll över ditt intag. Sedan om du ätit för lite eller för mycket kan du tänka igenom vrf du åt det eller nt åt det.


Matsedeln

4 januari 2012
Ätit:
Frukost: äggröra på en äggvita, choklad (150 kcal)
Lunch: inget
Middag: vegg-kött m sås. (150 kcal)
Mellis: kex m dip, cola (300 kcal)
.
Totalt: 600 kcal


Dulcolax

Svar till A: Jag med :D det hjälper verkligen. Jag har min på ca 500 kcal/ dag och det hjälper för jag ser då hur mycket jag ätit och tränat (kcal-mässigt) och ser om jag ätit för mycket eller tränat för lite. ett hett tips till alla som vill hålla koll på calorierna ;)
.
Idag had ejag planerat att gymma senare på dagen men det blev inget av det för jag e så jävla yr hela tiden. Så fort jag reser mej så svimmar jag nästan (har svimmat ett antal gånger pga det), sen jag fryser och skakar. Nt trevligt.
Har ätit en del idag, ca 600 kcal. Har tänk att börja med Dulcolax (tror jag det heter). Det är laxeringsmedel, jag vet det låter äckligt men det hjälper att få ut mat man ätit men nt vill att kroppen ska ta upp.

.

Forever alone?

Börjar tro att jag e helt ensam här, ingen som verkligen bryr sej om mej. Först min första kärlek, han började ignorera mej och nu vet han säkert nt ens att jag existerar (har glömt mej helt). Nu, min bästis ignorerar mej helt, svarar nt när jag ringer, e nt på fb och jag börjar bli orolig. sen hade jag en jätte nära vän, men när jag började må dåligt och började den här bloggen osv. så började hon hata mej, asså seriöst! Vill nt ens träffa mej, prata med mej, smsa med mej. Så ni fattar väl att man känenr sig ensam + har fått mycket mindre besökare idga än igår, 8 st (igår 17). Ingen bra dag att bli ignorerad.....
.
Idag har jag vaktat mej med maten, äggröra på en äggvita MEN så tog jag lite choklad och cola därför ska jag hoppa över lunchen och bara äta nån liten middag innan 18.00. Man ska ju nt äta efter kl 18 elr 19.

.

Matsedeln

3 januari 2012
Ätit och tränat:
Lunch: Sallad med fetaost (140 kcal)
Middag: veg-kött, sallad (130 kcal)
Mellis: (jävla) lussebullar, några rutor choklad (400 kcal)
Tränat: ca 60 min gym (- 400 kcal)
.
Totalt: 270 kcal (ialla fall under 500!)


Snark...

Tränade idag ca 65-70 min. Bra. Jag har skaffat Shape-Up, en app som både finns på Android och App-Store. Där skriver man in vad och hur mycket mat ätit och hur och hut lång tid man har tränat. Sen räknar den ut hur mycket kalorier man bränt bort och laggt på. Det e jätte bra för då ser man hur mycket man äter utan att ens behöva räkna ut det själv!
.
Kom tillbaka hem ca 5 eller 6 och sen dess har jag suttit framför TV:n o latat. Tror min pappa håller på att märka att jag slutat äta som en mamut och slutat äta skräpmat. Han börjar bli orolig, tror jag. Men jag mår bra! Faktiskt. Eller nästan bra. Bara jag kan gå ner i vikt lite mer så kommer allt var finemang ;)

.

För en gångs skull!

Nu ska jag gå ut o gymma. Låg i sängen hela dan från och med att jag vaknade. Nu e det dags att gymma! Åt lite sallad med feta (ca 130 kcal) och nu ska jag dra t gymmet o träna. Tror ni det blir 60 min träning elr? Eller blir det mindre elr mer? Det får vi se :) Jag hoppas iallafall att det blir mer än 1 tim idag för jag har latat mej på sistone och jag vill nt gå upp i vikt elelr bli fetare...

.

Matsedeln

3 januari 2012
Planerar:
Frukost: inget
Lunch: sallad med LITE feta
Middag: en veggo-grejj


???

Hur kan man sova till kl 12.30! Det e ju fan omöjligt, men fu*k logic, jag gör det idag...
Det betyder att mina planer för idag ändras drastiskt. Jag kommer gå och träna senare, runt 2 eller 3 i ca 1 tim. Det blir ingen frukost (som jag ändå planerat att nt äta) och en mindre lunch och en nprmal middag (normal enlight mej) plus dagen blir kortare så jag behöver nt lida av hunger lika lång tid ;).
.
På tal om att lida av hunger: Jag känner att jag blir mer van, van av hungern. Jag kan äta mindre men ändå nt bli hungrig, jag känner nt av hungern lika lätt och om jag gör det så gör det nt lika ont och det går över efter ett tag. så det e ju bra :D


.

Go on!

Åt för ca 400 kcal idag! Så stolt. så ska det vara varje dag om nt mindre.
En annan sak jag e stolt över är 18 läsare idag! En dag kan man ha 5 st o nästa 18 :P visst det e nt mycket men jag undrar hela tiden vem som läser min blogg... Jaja det spelar ingen roll, bara ni gillar min blogg :) Om det är nåt som ni nt gillar, stör er på, gillar eller undrar är det alltid bara o fråga i komentarsfältet :)
.
Oh juste! Följ mej på bloglovin ;)
.
bloglovin

.

The future is yours. You control it. You set the bounds.

Åt nt så mkt idag fast den där pizza biten var onödig. Om jag nt åt den kunde jag äta nåt nu istället. Som tur var det en liten bit så det förstörde nt min dag som en hel pizza hade gjort. Åt iallafall under 400 kcal. Dock e ja fortfarande väldigt hungrig men jag dricker bort det med light drycker och vatten.Ska gå o borsta tänderna sen så jag har ett skäl att nt äta mer.
.
Gick nt o tränade idag. Känner mej fortfarande trött från nyår. Ska försöka träna imorn på morgonen/förmiddagen (ca 12-13) och träna i minst 50 min, helst över en timme så att jag får igång mej igen. Har vilat en del nu under nyår, men sen när skolan börjar kmr jag träna 3-4 ggr/ vecka.

.

Matsedeln

2 januari 2011
Ätit:
Frukost: inget.
Lunch: sallad m fetfri dresing (15 kcal)
Mellis: liten bit pizza, nötter (150 kcal)
Middag: soja-kött m dressing, sprite (230 kcal)
.
Totalt: 395 kcal


Diet-tips

Regnbågsdieten är en diet där man äter inom en viss färg varje dag. Den kan dock bli lite jobbig eftersom man äter ganska lite men den e effektiv för man äter bara 696 kcal i veckan! Har nt testan den än men ska börja med den nästa vecka.
.
Skinny bitch-deten är mer som en livsstil eftersom man ändrar hela sitt liv, typ. Man blir vegetarian, slutar äta "vit mat" (vit pasta, bröd osv), slutar äta laktos och övergår till soja och slutar äta socker och sötningsmedel så att man får bort sötsuget. Jag följer den halvt ty jag e vegetarian och inte äter/ dricker så mkt laktos (jag e laktos- intolerant) och jag försöker undvika socker (inte sötningsmedel) och "vit mat".
.
The weight loss cure som oxå är mer som en livsstil. Den är väldigt jobbig eftersom den har många regler men när man väl kommit in i den blir det enklare. Jag följde den i somras då jag vägde som minst och den funkar verkligen. Man gick nt bara ner i vikt utan kroppen såg bättre ut och man åt rätt utan att ens tänka på det.


Nått mitt ena delmål!

Ställde mej på vågen hos MJTS. Den visade... 59.7 kg med kläder! (ca 59 kg utan). Jag hat nått mitt första delmål och jag e fatiskt stolt över mej själv. Gått ner 2 kg från bloggstarten. Har hafr min blogg i lite mer än en månad. 2 kg e ju en liten viktnedgång på en månad men jag åt ju ganska mkt i början + julen och nyåret förstörde lite så jag hoppas på mer nästa månad, ca minus 3-4 kg. Vill väga högst 50 kg till skolavslutningen, och den är i mitten av juni så det e ca 5.5 månader kvar. Om jag håller samma tempo som nu kommer jag väga mindre än 50 :) så jag får bara nt ge upp. Sakta men säkert är bättre än inget ;)
.
Tack Anna för svar. Jag förstår dej att du nt vill säga din vikt och jag hoppas du når ditt mål snart :)

.

I spent my whole life choosing and It always chose wrong

Åt igår, över 600 kcal. Jag hade planerat att äta under 500 kcal/dag så för att jämna ut det kommer jag idag äta 400 kcal. Inte en kalori mer! Det kommer bli svårt men det blir lättare när man har ciggen vid sin sida ;) och en kompis
MJTS åkte hem idag efter att ha varit hos mej i drygt en vecka. Hon åkte tidigt på morgonen men nu ska jag ut o träffa henne igen :) kmr bli trevligt att vara hos henne ett tag eftersom där e det lättare att röka utan att bli busted.

.

Matsedeln

2 januari 2012
Planerar:
Frukost: inget
Lunch: sallad
Middag: vego-grejj (under 200 kcal)


Keep your friends close and your enemies fat!

Har varit fett slö idag. Ramlade ihop i affären för jag var så trött men reste mej snabbt så jag tror att ingen märkte. Hela dan e som en ända stor dröm och jag känner mej nt rätt liksom... Kanske blir bättre imorn.
.
Har ätit ganksa mkt idag, kommer nog äta nåt litet till, men nt mer än 150 kcal så jag nt överstiger 500 kcal idag. Ska gå o träna imorn, kanske. Få se hur jag mår för just nu mår jag skit och vill gå o lägga mej o sova men kl e bara 21 så jag menar wtf :/
.
Vill baka nåt så att andra kan äta det så de blir feta o jag smal. Fast jag kommer kanske äta lite av det jag bakade men jag vill nt! Ska försöka att nt äta när jag bakar, OM jag bakar.

.

Matsedeln

1 januari 2012
Ätit:
Frukost: 3 kuber feta (80 kcal)
Lunch: Sallad m avokado (100 kcal)
Middag: Pop corn (170 kcal)
.
Totalt: 350 kcal


Galen natt

Hela natten var cp. Jag minns hälften, typ fragment, och resten e typ borta, eller suddig. Vissa saker som jag kommer ihåg vill jag tn komma ihåg. T.ex. att jag proppade i mej chips. Säger nt mer...
.
Idag ska jag vila upp mej så jag orkar att gå o träna imorn. Måste träna minst 1 tim så att jag nt blir fet... Ta bort chipset liksom!
Idag kommer jag säkert spela xbox o sova. Kommer förska att nt äta så mkt eftersom jag åt chips igår + jag sov ganska lite, runt 7 tim. Jag borde soa minst 9 tim. När jag vaknade städade jag rummet, lite träning iallafall. Städade hela min garderob, dammsög osv. Bra att jag gjorde nåt i alla fall ;)

(Bilder kmr sen, datan hackar)

Matsedeln

1 januari 2012
Planerar:
Frukost: några kuber feta
Lunch: kaffe, pepparkakor (?)
Middag: sallad m avokado.


2012

Första inlägget på det nya året. Jag e redo a börja om och att göra det här året värt plågan jag kommer sätta mej i, hunger-plågan.
Nyårslöften: trappa ner på ciggen, gå ner 15 kg, spara pengar.


RSS 2.0