I wanna be so twiggy

.
.
.
.

You'll be the rhytm and I'll be the beat

Kom hem nu. Var ute i stan igår sen sov jag över hoss kompisar. Vi hade en del kul förutom att jag somnade på en gång. Jag är så jävla trött nu förtiden... Vet nt vrf :/ Åt mycket, och onyttigt! Känner mig så jävla äcklad. Imorse var jag så mätt att jag la mig på golvet och jämrade för mig själv. Och ingen träning blev det heller för den delen. Kanske hinner gå och träna idag men jag har skit mycket läxor tills nästa vecka: 2 inlämningar och 2 prov... Asså snacka om jobbigt! Vill bara dö, plus så har jag en stor presentation nästa vecka och jag måste fixa till allting!!!! ÅÅÅHHH!!! JOBBIGT!!!!
.
Var sötsugen när jag kom hem så jag tog och gjorde en smoothie: 1 litet grönt äpple, 1/2 vit grapefrukt och 1/2 dl lågkalori äppelmos. Gott och nyttigt. Ska få i mig lite energi innan jag ska försöka dra mig själv till gymmet. ananrs kan jag ju alltid träna hemma, men det e bättre att träna på gymmet :)


Dålig på att skriva rubriker så jag skiter i det :P

Gud, vad dålig jag har varit på att skriva på bloggen! Men har haft mycket att göra. Först i onsdags så åkte jag med skolan till Tallinn så jag kunde inte skriva på ferjan, och vi stannade i Tallinn tills Torsdag så då kund ejag inte heller skriva. Och sen igår var jag ute på fest med min syrra och vi hade trevligt. Men jag har ätit enormt mycket och onyttigt. Fast duktig som jag var tränade jag lite igår, fast hemma eftersom jag mår fortfarande dåligt. E förkyld och trött men jag kanske ska gå o träna idag eller/ och imorn. Måste få upp kondisen plus få en mer muskulös kropp och inte öcklig och flabbig :P Haha


I't a wild world

Så nu ska jag iväg till skolan. Kommer inte tillbaka hem sen efter det eftersom jag ska till Tallinn med skolan så det blir inga inlägg förns torsdag kväll eller fredag morgon. Är fett peppad för resan :D har väntat på den med spänning skit lång tid nu!!! haha
.
Men i alla fall. Min frukost blev en smothie på hallon, frukt yohurt, havremjölk, limesaft och havregryn (200 kcal) Mycket kalorimässigt men mättande :) Kommer ju inte äta något förns lunch i skolan kl 12 men jag e säker på att smoothien kommer att hålla mig mätt, och i skolan kommer jag bara gå förbi grönsaks-ståndet efterosm jag kommer tvinga mig själv att endast äta grönsaker. och jag kan ta en macka, utan smör! Menmen, måste gå nu för att hinna göra lite mer grejer innan jag åker hemmifrån.
.
Så alla ha en smal dag med rätt mängder kcal! ^^


Planerna för idag gör mig nervös

Gick inte till skolan igen idag för jag e fortfarande sjuk. Det e som nålar i halsen och huvudet. Dock måste jag plugga för jag har en inlämning plus prov imorn. Tog i alla fall en smoothie till frukost idag. Havregryn, kesella och 2 mandariner. Ska dricka en del avtten och te idag, så mycket så att jag inte känner någon hunger tills lunchen kl 14. Det e bara 1h 15min kvar och jag e inte hungrig så jag kanske skjuter upp lunchen en timme till. Menmen, ska äta ca som igår: Lunch: stekt paprika och tofu, kokade morötter och rädisor. Blev mätt och det e kalorisnålt. Middag: sallad med tomat och gurka + marinerad tofu. Fast idag ska jag äta qournbiffar ist för tofu. För en bigg är det ara 50 kcal men ändå jätte mycket proteiner. Känns som om jag har blivit JÄTTE nyttig de senaste dagarna och det känns bra plus dte känns som om min mage har blivit mindre uppsvullen tack vare att jag har minre sug för at hetsa sötsaker. Jag äter regelbundet och så att jag blir någolunda mätt och då minskar risken för hets. Glad lien Veronika :D


Baka nyttigheter

Är ju sjuk så jag gick inte till skolan idag. Ve tinte ens om jag kommer gå imorn men jag måste gå på onsdag för jag ska till Tallinn med skolan då så jag måste ju vara frisk!
.
Så idag påbärjade jag min dag med en smoothie på två matskedar kesella, 1/2 dl havegryn, 1 äpple och 2 dl mild vaniljyoghurt och jag blev mätt! Det var ju en stor frukost (250 kcal) så det borde räcka ett tag. Håller på att göra nyttiga muslibars. De innehåller 1 mandarin, lite råggryn och kesella (ca 100 g). Ska sätta dem i ugnen nu så får vi se om de blir lika goda som de ser ut ^^


VS?

Tittade på Victoria Secret hela dan ida. Har tänkt: Hur kan de hålla sig så smala men ändå äta? Så jag googlade och tittade hur de äter och tränar osv och de äter nyttigt "normalt" men träniar mycket. ska börja med så. Ska träna 3-4 ggr i veckan, helst gym, och äta väldigt nyttigt men så att jag blir mätt. Ska t.ex. kasta bort allt godis och sötningsmedel (få bort sötsuget) och äta färsk, ekologiskt och hemlagat. Jag kommer bara äta mat som jag själv kontrolerar, dvs i restauranger och i skolan osv kommer jag äta rått för jag vill själv kontrolera hur maten e tillagad: inget friterande med massor av fetto och kanser-framkallande oljor osv. Jag ska bli nyttig iaf :) För har planerat att kanske gå in i modevärlden mer. Ska därfr verkligen konsentrera mig på min kropp och hy för att bli modellig, speciellt Victoria's Secret modellig. Har planerat att gå in mer under sena första året i gymnasiumet, dvs om ett år. Min kompis har jobbat som hårmodell så kan kanske fråga henne plus min kompis lillasyrras mamma e typ modell så kan kanske knyta lite där med Xd haha men få se hur det blir. Måste först de ut som en modell innan jag vill bli modell.


Ultimate Thinspo - Candice Swanepoel

.
.
.

.
.

I'm so sick of being sick

Så jag försöker att hålla mig borta från min familj och hus genom att vara ute i stan och med kompisar så mycket som möjligt, men idag blir det iget sånt eftersom jag e skit sjuk. Låter som en pingvin när jag pratar haha XD Skulle vilja göra ett videoinlägg när jag pratar men jag vet inte riktigt. Det e ju en big deal det första videoinlägget för det e ju så att ni kommer att se mig och höra mig, se hur jag är egentligen och det första inlägget blir ju lite cp om jag e sjuk haha xD kanske någon annan gång.
.
Så det blir inget gym denna helg efterosm jag e riktigt sjuk. Är typ fastbunden i sängen av min förkylning,
Idag åt jag kesella blandat med sockerbri o-boy (150 kcal) och en bit hembakad scone med äppelmos. Vet inte hur många kcal det var i sconen men inte så mycket eftersom den e bakad på havregryn och kruskakli. Ska i alla fall fortsätta med att trycka in kalorisnåla recept, dieter och thinspo i min thinspobok. Visar upp den sen.


Kyla som sprider sjukan

Skulle gå o gymma igår. Blev inget avd et. E sjuk, hemskt förkyld! Trodde det skulle bli bättre så jag sov över hoss kompis som bor på Södermalm. Vi hade fett trevligt förutom att vi åt! Sen till fukost blev det inte bättre: 2 mackor med ost och en skål musli och yoghurt. Sen tog jag en till skål, fast lite senare, plus att jag drack en det oboy. Mår dåligt och jag fylls av ångest, verkligen fylls. Mår dåligt och jag vet inte om det blir gym imorn eftersom jag e sjuk. Men gym på tisdag blir det i alla fall .Men omron måste jag oxå plugga så hela helgen e skit. Mår dåligt. Saknar vänner. Vill dö


Show must go on

Så jag kommer att fortsätta skirva så mycket osm jag kan :D dock så har jag lite tid just nu men jag kommer skriv amer när jag kommer hem efter gymmet. Så kramar och tack för mina kommentarer <3

Kanske det sista jag skriver

Vill helst inte det men mina päron hotar mig att lägga in mig på något sjukhus eller vård. De ville tvångstväga mig och ta all tillåten mat så att jag bara hade "normal" mat kvar. Orkar inte mer. Behöver någon att prata med men vill ändå bli lämnad ifred. vill inte riktigt vad jag ska ta mig till. Bloggen är allt jag har så om jag slutar så slutar mitt liv typ. Behöver bloggen men mina päron hotar och hotar. Vill bara ta mitt liv så behöver man inte oroa sig mer, dock så vill jag inte dö fet.

Då man förstod att man lyckades, då man inser att man kan komma längre

Vägde mig. 56.8kg med kläder och 2.5 dl cola i magen! :D Gissar att jag väder ca 56 prick utan kläder och colan!!!! Glad, så glad. Jag insåg att 3 dagars fasta kunde influera vikten med hela 1kg mindre! Ska fatsa igen senare: måndag och tisdagen och kanske onsdag morgon för jag ska till Tallinn med skolan och vi kommer säkert bli fitigraferad eoch filmade och då vill jag se smal ut och inte uppblåst så de 2.5 dagarna kommer att platta till min mage plus att jag ska träna på gymmet fredag-söndag + tisdag för att få maximalt resultat. Plus jag ska till Barcelona med mamma 25 maj och då ska jag väga 54.x. Det är ju en hel månad + en vecka kvar så jag kommer ju nå dit (knappt -2kg) om jag har flera stycken faste dagar under denna tid, speciellt om jag har flera-dagar-i-rad-fasta. För i Barcelona kommer man gå runt i shorts och kjolar och klänningar och man kommer visa benen fett mycket så smal ska man vara!!!


Avbryt

Har fastat i 3 dygn snart. Kommer någ äta middag med familjen fastän fatsan. Skulle kunna hålla mig men jag svimmade nästan i bussen idag på väg hem från flöjten. En kvinna tjälpte mig att stå upp och gav mig hennes plats. Snällt :) Är rädd att svimma framför päronen för då kommer de att reagera så jag kommer ta en qourn biff med sallad (70 kcal) och kanske en soppa eller en corny för att vara snäll till mitt sötsug ^^ Mihihi. Tycker ändå jag varit duktig på min oplanerade 3-dagars-fasta. Plus jag måste ladda upp med energi tills imorn för jag ett flera timmars långt engelska nationellaprov. Det kommer säkert vara enkelt men jag föredrar att inte riskera att må dåligt. Så duktiga lilla jag ska avbryta min fasta nu som pågått i ca 3 hela dygn!


Cassie, my skinny thinspo.

Så nu ska jag gå och lägga mig, jag och min feta två-dagars-fasta-mage. Är så stolt! Bakade tre olika sorters kakor men smakade inte ens på degen eller kakorna! Bakade först smörkakor med hallonsylt, havrekakor med banan och müslikakor med russin och choklad. De ser jättegoda ut men lookie no touchie haha. Nee men seriöst jag ska försöka fasta i tre dagar, men om jag slippar i mig något imorn, något litet, så kommer jag ändå inte vara besviken för jag fastade i två dagar hittills ^^ Förlåt om jag "skryter" eller tjatar om det men jag e stolt över mig eftersom jag suger på att lyssna på mig själv men för en gångs skull lyckades jag göra det plus jag tränade i ca 1h på fasta-mage XD
.
Ska sova nu så smala drömmar och hoppas ni når era smala mål!

.
Cassie, my skinny thisnpo.

Stora steg gör mig glad

Vet ni vad!? Jag skulle inte fasta idag, men äta lite, men jag orkade inte äta så idag är min andra fastdag i rad ^^ Åh e så glad. Har alltså inte ätit något på 2 dagar. Undrar om jag klarar tre. Det är så skönt att komma hem sent för då äter man inte. T.ex. Idag slutade jag sent, kl 15.30 och jag gick och tränade efter dte med kompis (ca 1h ren träning) och förbrände ca 300 kcal (25 min kondis, resten styrka+stretch) och mitt intag idag var bara 30 kcal av energidricka och tuggummi så jag ligger på ett stort minus, i två dagar nu! Men i alla fall, det jag menade med att man kommer hem sent är att man inte äter helt enkelt och när man inte är hemma utan gör grejer bort från mat så tänker man inte på att man är hungrig och då äter man inte! Och imoron ska jag skaffa cigg med kompis och senare gå på min tvärflöjtslektion (spelar tvärflöjt) och kommer komma hem runt halv 6 eller 6 så då kommer jag bara hälla i mig 1-2 te och gå lägga mig :) Blir så glad när jag tar så stora betydelsefulla steg i min viktnedgång. KAnske vågar väga mig imorn morgon...
.
Svar till Emlila: Nej det är absolut inte jag! JAg är ine så smal, än.... Haha men jag önskar att dte var jag, smal vacker och känd ^^ haha att få uppmärksamhet för sin smalhet och vara en thinspo är dte bästa som finns!
.
UPPDATERING
Glöm inte att följa min tumblr Skinny Touch där jag lägger upp mer thinspo bilder än vad jag gör i bloggen :D
.
bloglovin
.
Lägge rupp en gif på mig från imorse då jag tog en kopp te till frukost, blåbärste MUMS!


Lycklig fet flicka

Så äntligen en lyckad fatsa! Allt jag fick in i mig är: 3st blåbärsteen, 1st äppelpajte, 1 vanilla coke zero, massor av tuggummin plus att jag tränade ca 50 min yoga+styrka, skola plus promenad så jag ligger på minus :D Glas liten flicka. Vi åkte till mataffären för att köpa till lite mat (bl.a. mjölk, ägg, bröd mm) och min pappa köpte godis, choklad och massor av annat gott men duktig liten flicka som jag är så åt jag inget, fastän mitt fastsug och fastmage. Känner mig ganska stolt måste jag erkänna för jag har inte lyckas med en fasta på ganska lång tid så det här har motiverat mig mycket! Åh e så glad nu!


Snurr snurr snurr snurr snurr...

Sitter och tränar nu: yoga och styrka. Har redan tränat i 45 min men jag ska träna klart tills 60 min, så 15 min to go! E inte trött av träningen, men jag är vill-sova-trött så jag kanske inte kommre orka träna mer... Går på en promenad ist, med hunden och en cigg i handen. Åh... Det e min sista cigg så jag måste skaffa nya snart! Fast jag e ju inte bra på att skaffa cigg så jag kanske sparar dne ciggen tills imorn så att jag kan skaffa cigg på onsdag ist för imorn ska jag ju träna. Åh så många tankar som snurrar runt i huvudet, så många frågor som jags jälv måste svara på. Snurr snurr snurr snurr snurr...


Fastan som lyckades!

Då har man fastat idag :D Frukost: 1 kopp blåbärste. Lunch: 1 glas vatten. Mellis: ännu en kopp blåbärste. Middag: och ÄNNU en kopp blåbärste och e kopp äppelpaj te. Så det har gått bra för en gångs skull. Och så fort jag e hungrig elelr sugen ploppar jag in ett tuggummi i munnen och så är suget borta. Och så fort jag blir sugen elelr hungrig och tuggummit inte hjälper kommer jga söka mig till tandborsten och borsta mina tänder, ta ett bad eller dusch och gå och lägga mig och sova. Ska också gå och lägga mig tidigt för jag måste sova, sova och sova för jag e så trött, plus så när man sover så förbränner man kcal så det blir ju bra. PLUs så gick jag ganska mycket idag så jag ligger säkert på minus kcal mässigt :D Så glad. Nu måste jag bara hålla fastandet tills lunchen imorn. Ska gå och träna med kompis och jag vill ha i mig lite energi iaf så att jag inte svimmar eller mår dåligt... Men dte blir allt imorn! Kanske någon soppa till middag men inget mer :)


Sängen är så välkomnade, nästan lockande.

Så då har man ångest. Efter en fetfull tjejmiddag så dansade vi som galna igår men det hjälper inte. Jag har varit sur hela dagen idag pga all ångest från maten som jag vräkt i mig. Idag åt jag 5 st knäckebröd med mild lätta (120 kcal), 0.8 l lätt yoghurt (300 kcal), bär med lätt kesella (150 kcal) och glass med kex (200 kcal) och det e bara idag! Så jaa... ni kan se vrf jag mår dåligt... Ska skärpa mig imorn och fatsa. Och eftersom jag har skola så är det en väldigt liten chans att jag hetsar elle räter i onödan :) Så jag har saknat men ändå inte saknat skolan. Plus nunär jag har blivit friskare (inte helt frisk) från förkylningen så kanske jag ha orka i kroppen att gå och gymma. Jag har varit helt slö och trött i kroppen under påsklovet, vissa dagar sov jag t.o.m. 12h. Men nu kommer det ändras när skolan börjar och jag äntligen har ett skäl att stiga upp ur sängen.


Snow Morning

Så vad gör man när man vaknar? Man tittar ut genom fönstret. Vad ser man när man tittar ut? En stor jävla snöstorm! Det e fuc***g april och det snöar! Vafan? Jaja, det blir i alla fall mysigt. Speciellt om man tar en varm kopp blåbärste eller sockerfri oboy. Men det blir inte bra om man tar något att äta. Men det kommer jag inte ta nu för på något sätt är jag inte sugen elelr hungrig. Men det kan förklaras eftersom jag hetsade och spydde några stycken kakor under natten eftersom jag inte kunde somna.
.
Sitter och väntar på mina vänner nu (bästisar :D). Vi ska ju ha tjejiddag/fest hemma hoss mig så vi ska fixa det lite här innan resten kommer så det kommer nog inte bli särskilt många inlägg på ett tag nu. Menmen... Det e den sista helgen innan skolan börjar, för jag har haft påsklov denna vecka men det tar slut snart... På måndag börjar skolan igen och jag kommer inte kunna sova i 12h igen :(
.
Jaja, g2g för jag har lite saker att göra :) Men ha en fetfri dag :D


F. R. U. S. T. R. E. R. A. N. D. E!

Då har man inte skrivit på ganska länge (1 dag). Gjorde mycket igår, bl.a. shoppa, titta på skräckfilm (the Grudge), sova, äta... Men inte så onyttigt, fast jag skulle ju fatsa men i alla fall... Vägde mig imorse och fredag den 13 visade sig på vågen. 57.0 rakt på. Jobbigt. Vrf går jag ner så långsamt?! Jag går nästan inte ner alls och det är F. R. U. S. T. R. E. R. A. N. D. E! Jag vill verkligen gå ner till 45 kg till sommaravslutningen i skolan (16 juni?) men jag kommer ju inte hinna gå ner 12kg på 2 månader... FANFANFANFAN!!! Kanske honner gå ner 2kg, om inget alls eftersom min viktnergång är så jävla seg! Ska fasta i tre dagar nästa vecka. Kanske inte tre dagar i rad men jag ska fatsa i tre dagar. Ska förbereda mig genom att handla fun light, cola zero och tuggummi i masstal nu (ska handla mat igen XD). Skulle vilja fasta imorn men jag kommer ha en tjejmiddag hemma imorn till söndagen (vissa kommer att sova). E glad att jag är lite social iaf men inte glad för att dte kommer vara MYCKET mat och onyttigheter... FML


Cigaretter, te och tuggummi är lycka i detta mörka liv

God Morgon alla!
.
Har märkt hur jag lever nu... Mitt rum är katastrof! Smutsiga tallrikar, skålar och glas, kläder överallt och allt bara ligger huller om buller... Se vad ett lov kan göra till ett rum haha. Ska städa idag eftersom unde rhelgen kommer jag ha "tjejmiddag", eller det är inte för mig utan för mina kompisar (bästisar) som fyller år och jag e snäll och erbjuder mitt hus haha.
.
Idag ska jag i alla fall fasta "igen" eftersom att igår gick inte så bra när det gäller fastan. Ska i alla fall ta en kopp blåbärste och en cigg nu för att minska sötsuget, men det kommer säkert inte att hjälpa så jag kommer att borsta mina tänker lysande vita och tugga tuggummi tills min käke blir en bodybuilder XD
.
Lycka till idag! :D


Tumblr

Kommer inte att lägga upp särsklit många thisnpo bilder på min blogg längre. Vrf? För jag har skaffat en tumblr :D Skinny Touch kommer bli min bild-hemsida där jag lägger upp thinspo. Så om ni tycker att jag läpper upp lite bilder på min blogg så vet ni vrf hihi :)
Så följ gärna min tumblr på bloglovin' :D
bloglovin till min Tumblr :)
.

bloglovin
Till min tumblr :)

I've got a really bad disease. It's got me begging on my hands and knees

Såklart! Jag och mamma åkte till Djurgården och gick ill ett litet sött café. Och det ända vegetariska som fann sdär var våfflor med grädde och sylt eller en paj (broccoli eller ost) så såklart tog jag det "nyttigaste": broccolipajen. Den var medelstor så jag gissar att dne hade runt 400 kcal. Och efter det så åkte vi hem. Vrf tog vi inga bilde roch tog en promenad? För det började regna! Plus så hade jag huvudverk (förfyld) pchd et var svinkallt. Helvete-dag... PLUS när jag kom hem så var jag verkligen sötsugen, så idiot som jag är tog jag lite chips (200 kcal), sallad med fetfri dressing, lätt knäckebröd och kesella (170 kcal). Så som ni ser har jag ätit mycket idag, dvs imorgon fasta! Det gick bra med morgon fastan idag så om jag kommer på vad som gick snett idag kan jag fixa det tills imorn. Plus ska gå på en PW imorn och lite styrka hemma, om jag orkar... Jag e verkligen skit förkyld. Åh, jag hatar att vara sjuk...

.

Mirakulösa drömmar

Vaknade av att min dröm gick för långt. Den var ganska intensiv, stark, så jag vaknade med ett ryck. Känner mig fortfarande ganska uppskakad.
.
Ska i alla fall till djurgården idag med mamma och ta några bilder. Fick låna pappas "professionella" fotografi sett så jag e riktigt glad idag :D FAST min mamma kommer ju vilja dra emd mig och äta masor av mat, men jag måste behärska mig och inte äta. Ska ta med mig tuggummi i masstal och suketter, då kanske jag inte kommer att äta som ett monster haha. Ska försöka fatsa så mycket som det går idag, men kommer ju inte kunna göra det hela dagen. Hittills har jag druckit fun light och te samt tugummin. Hoppas att det kommer gå så bra resten av dagen, men jag vill i alla fall äta under 500 kcal idag.

.

Fotografera skuggor som gömer sig bakom buskar, gömmer sig från mig och verkligheten, gömmer sig från publiken

Så idag gick inte som planerat, så klart, dock gick det inte dåligt :P Till frukost och lunch blev det som planerat: miso-soppa, te, varma koppen, sallad m lätt dressing (150 kcal), men efter det så följde inte min mun mina planer: till mellis tog jag två lågkalori knäckebröd med lite lätt ost (17% fett) och sallad m feta (3% fett) (100 kcal) och till middag 1/2 portion havegrynsgröt m äpple, kanel och äppelmos (100 kcal). Sen under dagen har jag små druckit lite på te, cola zero och fun light. Har även tuggat ihjäl mig på tuggummin menmen ^^ Så totalt idag ca 400 kcal. Kunde inte gå ut på promenad eftersom min mamma kom hem tidigare än planerat och det regnade så hon vill einte att jag skulle gå ut på promenad eller träna hemma eftersom jag e förkyld... Jaja.
.
Imorn vill mamma ta ut mig till Djurgården och äta tunnbrödsrulle (förbjudet!?!?!?!) så jag får försöka slingra mig ut den äckelmaten... Men om jag följder med till Djurgården kommer jag ju kunna gå på promenad plus fotografera lite :D Har fottat lite nuförtiden efter en lååååång paus men nu kommer dte igång, ett skäl till detta är för att min kompis ( <3 ) vill att jag ska ta några fotografer på henne till hennes portfolio (hon vill be modell). Så jag får träna upp mig lite ^^

.

Thin has a taste all it's own

Godmorgon mina kämpar :)
.
Vaknade av att min syrra stormade in i mitt rum och undrade om hon kund elåna något. Trött som jag var så kastade jag ut mig ett surt nej, fastän jag inte hörde vad det var eftersom, well, hon väckte mig ur min härliga koma... Menmen. Tittade på serie på datorn och tog 2 st tuggummin. Just nu sitter jag med en kopp te i handen och en miso-soppa. Min härliga frukost som ska få mig att känna mig mätt tills klockan slår 2. Då kommer jag ta nästa soppa med lite sallad. Det verkar funka i alla fall för jag känner hur min mage kurrar och skriker på mat, men jag känner ingen sug konstigt nog. Är hungrig men ändå inte... Imorn blir det i alla fall ännu jobbigare för då kommer jag ta bort salladen och "mat-sopporna" och endast leva på miso-soppa och någon kalorisnål hemlagad soppa. Så inga varma koppen eller cup a soup (osv).
.
Skulle ju träna varje dag under påsklovet, MEN gissa vad. Jag blev sjuk til slut... Förkyld som in i helvettet. Nyser hela tiden och jag är täppt i näsan, ont i huvudet och seg i kroppen. Kan dte bli bättre? Kommer kanske ta en promenad och träna lite styrka senare under dagen, bättre än inget, för jag kan ju inte gå till gymmet efterosm min mamma skulle skrika på mig "Veronika! Varför går du till gymet när du är sjuk!" plus att hon inte vill att jag ska träna så mycket just på grund av mitt "tillstånd". Menmen
.
Ha en smal och trevlig dag!

.

Anorexic Beauty, Underweight Goddess.

Idag åt jag en miso-soppa, en klar-grön-sopppa, en lätt-kesella, sockerfri varm choklad, 3 st knäckebröd och lite godis (WTF!). Tillsammans blev det ca 600 kcal, kanske mer kanske mindre för jag vet inte hur mycket kcal  godiset hade, menmen. Det var mer än vad jag planerat, men mindre än vad jag trodde. Trodde verkligen att det skulle bli mer. Vrf? Jo för när jag blev sugen kunde jag inte gå ut o ta en cigg eftersom mina päron börjat vackta mig med ciggen :/ Menmen, imorn så jobbar de ju, då kan jag sopp och saft-fasta med cigg kaffe o te. Kommer säkert droga ihjäl mig på te och fun light, men jag bryr mig inte faktiskt ^^ Vad ska "lite" te och saft göra. Sen ska jag sova och läsa så mycket som möjligt för att slippa att äta eller känna sig hungrig. Tack dator för att du finns och är full av filmer som man kan slösa sin tid på! <3
.
Ska iaf sova nu, på kurrande och hungrig mage, men det känns bra om man sover så, då vet man att man har varit duktig :) Så gonatt alla och ha smala, tunna och fetfria drömmar :D


.


Fuck You Candy

Ja, då är man vaken. Sov hoss kompis idag, bort från familjn. Bra, för orkar int med dem längr. Så störda de är!
.
Igår blev det lite hets, men "nyttig" hets dvs jag hetsade inte i mig massor av onyttiga saker, utan jag åt t.ex blåbär, lätt fetaost m sallad, tcalippo shot (25kcal) osv, dvs inget särsklit onyttigt och kalorifyllt. Hoppas det kommer att hålla sig idag. Har planerat att sopp-fasta idag. Tog med mig några soppor hit så kommer ta en miso-soppa till frukost (18 kcal).
.
Skriver mer när jag kommer hem. Ha en smal dag ;)

.

Ilskan som bubblar ut genom öronen

ÅH! Någon har tagit min havegryn och min sockerfria varmachoklad! Vet inte vem det är, tror att det är min syrra. Jag letade som en galning genom hela köket och min puls steg pga ilskan för jag VET att någon tog dem. Så sa min syrra "Du kanske kan ta något annat?" "Nej, jag vill ha min havregryn och min varma choklad! Om jag inte får det så tänker jag inte äta något alls." Hon får skylla sig själv, menmen. Hon vill att jag ska sluta "med det jag gör" men hon kan inte leka med min rutiner sådär, så om hon vill leka så får hon leken tåla!
.
Ska träffa min vän Emmelie idag, runt klockan 17, och ska sova hoss henne ocksp. Kommer slippa familjen ett tag som tur :P Min mamma vet om allting så det är ju jobbigt för hon vill trycka in i mig fett och äckligheter. Snyft...

.

Cola zero och tuggummin som fyller mitt sinne

Sitter ock tittar vidare på How I Met Your Mother. Kommer kanske träna idag men jag börjar känna mig sjuk, svag och ont i huvudet. Tuggar tuggummin och dricker vanilla coke zero och är glad ^^ Kommer ta en miso soppa eller någon sallad kl 2. Ska ta en cigg sen för att dämpa suget efter maten, för när jag väl börjar äta så vill jag äta mer, mer och mer. Så därför, efter maten, kommer jag ta en cigg för att få bort den känslan.
.
Har någon tips på thinspo eller ätstörningsböcker? HAr precis läst klart Svältland. Den var ganska bara faktiskt, men har någon tips på andra böcker?

.

It's going to be legen..., wait for it........, DARY!!! Legendary!

Sorry för att jag missade uppdatera bloggen igår :P Kom hem runt 7 och så var jag trött så jag orkad einte göra något inlägg.
Iaf, idag så vaknade jag ca 9.30 och åt frukost: 1/2 portion havregrynsgröt m mjölk o äppelmos, 2 st bröd (200 kcal). Gick direkt efter det till gymmet och sprang i 30 min och tränade i maskiner/ matta i 40 min (-400 kcal). När jag kom hem så åt jag lite sushi och lite blåbär (200 kcal). Ligger på ca 0 nu. Är inte säker eftersom min shapeup inte fungerar nu, menmen vad har man internet till ^^
.
Ska gå och påsk-handla nu med pappa. Ska köpa mycket light produkter och soppar med lite kcal. Åh, jag behöver suketter också!

.

Våren är här nu, och det betyder att sommaren kommer snart...

... och det betyder att jag kommer vara fet t sommaren. O nej!
Så idag fick jag reda på att jag kommer åka till Tallinn med skolan 25 april (?) och jag blev skit glad :DDD haha men sen förstörde allt när min kompis sa att jag var dum i huvudet som hade denna "sjukdom". Jag ser mej själv inte som sjuk, måste jag erkänna eftersom jag inte är tillräckligt smal. Plus jag äter faktiskt! Vissta idag åt jag ingen frukost och en liten lunch men hemma idag åt jag ganska mycket, olyckligt nog... 2 veggo filéer m lätt dressing o sallad + lite chips + 1/2 portion havregrynsgröt m blåfär o äppelmos (400-500 kcal), kanske t.o.m. med kcal. Skulle träna idag men det blev lite komplikationer... Haha orkar inte förklara :P

.

If I had only felt the warmth within your touch. If I had only seen how you smile when you blush.

Jag fryser hela tiden, även om jag sitter inom hus i min jacka så fryser jag. Åh, så jobbigt.
Jag sa åt mig själv att äta under 300 kcal. Efter hets och spy så åt jag över 300 kcal, emn inte äckligt mkt, ca 5-600 kcal. Kunde varit värre med tanken på att mina cigg är slut... Åh så jobbigt. Ska försöka köpa imorn om jag har tid, men troligen inte. Får väl lid autan i ett tag. Jaja... Orkar inte skriva mer fastän jag har ganska mycket att skriva om.

.

Morgonpigga människor med en kopp kaffe i näven

Hade ganska svårt att vakna idag, troligen pga att jag somnade halv elva som är ganska sent för mig. Gick ute på 1h powerwalk igår med intervaller och jag blev rätt så trött :P Och idag ska jag träna mer men ska gå t ungdomsmotagningen idag för att prata med en psykolog, dels för att jag vill prata om mina sår och vad jag gör mot min kropp (skadar den) men ska även gå med min kompis dit för hon behöver stöd med en sak. det är nog den största delen för jag behöver inte prata egentligen, känns det som iaf.
.
Så idag blir det ingen fasta men ska försöka äta så lite som möjligt, helst under 300 kcal och en del träning: minst 30 min promenad med 30 min styrka så att jag blir redo för min 10dagar-i-rad gymträning. Kommer komma i form efter det, för jag tror att jag ska vara med i någon lättare löp-tävling i vår. Inte för at vinna utan för att springa. Jaja, en dag väntar på mig så måste skynda mig innan jag glömmer bort tiden ^^ Tjocka kramar t alla smala

.

Fastan som bröts och några GIF's

Så, fatsade idag, tills klockan 17... Min syrra hade bakat en socker kaka och dum som jag var tog fetto-Veronika över och slängde sig på kakan. Spydde sen, i ca 20 min innan jag blev så yr att jag såg svart, började blöda näsblod och inte kände någon smak i munnen pga all magsyra. Min mage var rätt så irriterad efter så jag tog lite "lugnande" lätt kvarg och det hjälpte. Så, en fasta som bröts... Men såklart. Jag menar ju fetto-Veronika som jär är kan ju inte fasta i mer än en dag... Ska försöka fatsa imorn och istället för att sitta i vardagsrummet när köket kommer jag låsa in mig själv i mitt rum med tuggummi, suketter och te tills jag somnar. Som tur slutar jag skolan tidigt så jag måste inte "lida" utan mat så länge :P hahha

.
.

Choklad mitt i natten

Kunde inte somna så idiot som jag är tog jag en "less sugar oboy" med lätt mjölk. Blev ca 200-250 kcal för jag bombade med pulver.... Haha, jaja imorn är det ju fasta så då blir det inget socker, ALLS. Ska försöka fatsa i två dagar, men det kan jag inte lova. Jag vet bara att jag ska fasta imorn. Men om mitt huvud är inställt på att fasta i mer än en dag så kanske min kropp kommer ställas in på det :P Logik. Iaf en gif på mig nu, utan smink och övertrött ^^


Jag vill vara så smal att när jag ligger på magen så nuddar inte min mage marken tack vare höftbenen.

Då har man tränat klart i ca 30 min. Inte så mkt men en bra start tilld et som väntar under påsklovet. Har lovat mig själv hur länge som helst att träna hela lovet och det ska jag hålla fy fan! Jaja, vågar dock inte säga hur mycket jag ätit för jag kommer få en ångestattack om jag räknar ut allt, men imron är det ju fasta men jag kommer ändå att träna. Vägde mig inte i i helgen så jag ska väga mig nu på fredag. Är ganska rädd eftersom jag inte skärpt mig idag och igår. Jaja, önskar alla en god natt eftersom jags ka lägga mig och sova nu ^^

.

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

Då ska jag fasta imorn. Jag måste få igång min kropp, få den att bli van vid att få lite mat och lite sötsaker och fett och kalorier. Vecka 14 ska jag trycka till mig. Under påsklovet vecka 15 kommer jag träna varje dag och äta under 700 kcal, varje dag, no exceptions. Sen kommer jag fasta 3 dagar efter lovet. Under lovet kommer det vara svårt eftersom jag kommer vara runt mina päron 24/7, men efter lovet då jävlar :D haha nee men jag kommer att fasta imorn. Kommer bli svårt, men hejsan tuggummi, miso-soppor, te/kaffe och cigg! :D

ME!!!

Att specialisera sig på smalhet

Vaknade precis. Trött, men det får duga. Tog ne skål med en halvportion havregrynsgröt, lätt mjölk, kanel och lågkalori äppelmos (130 kcal). Ska inte äta förns kl 13.30. Ska ta lite mellanmål då: Lågkalori persikakräm. Gott och lite kcal :D haha
.
Tittar på seri på datorn nu. Kommer läsa lite i någon bok och sen gå ut på promenad m hunden och ta en cigg. Behöver det för min dag igår var dålig och den känslan verkar dra ut sig tills idag.

.

RSS 2.0